🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 982
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 650
Още ли го гледате това долнопробно предаване?
Хахах сетих се ако накрая останат Благето,Сашка,рускинята и туркинята,как ви се виждат сватовете? Един брой цар Киро,един брой дърта татуирана мутра,един брой руски молодец и един брой религиозен селски човечец. Нали ше си пият рИкията със зетя? 😂

# 1 651
Аз пак ще го напиша, че рускините имат поведение на царици. Със завидно самочувствие са и сякаш вродена надменност. Сякаш целия свят трябва да им се подчинява.
Обаче това, с което беше облечена снощи Питонова, много ми хареса. Не знам дали беше рокля или гащеризон, но в тези цветове грееше и още повече обезличи другите на масата.

# 1 652
Добре де - Сид си имала годеник преди да влезе в предаването, Капитонова си имала някакъв чичак от години. Ми не ги ли проучват тези жени, преди да ги вкарат в подобен формат?

# 1 653
Проучили са ги и точно затова са поканени.

# 1 654
Царици викаш..а благородството им къде е....

# 1 655
Браво на Александра, достойно поведение, думи нямам да опиша наглото и просташко поведение на тази рускинята и туркинята. Истината е, че ги е страх от Александра, като достоен и на светлинни години по- напред от тях, като възпитание и интелект участник.

# 1 656
Обаче Капитонова как преекспонира целувката не е истина. Тя едва го целуна Виктор, колкото да не е без хич, а после на Аленсандра обясняваше каква страстна и истинска целувка била. Joy Абсолютна лисица е Капитонката. Тя въобще не е привлечена от Виктор според мен и той яко ще се прецака, ако й повярва колко го желае.

# 1 657
  • Варна
Браво на Александра, достойно поведение, думи нямам да опиша наглото и просташко поведение на тази рускинята и туркинята. Истината е, че ги е страх от Александра, като достоен и на светлинни години по- напред от тях, като възпитание и интелект участник.

Това тези две кокошки трудно могат да схванат, тя няколко пъти културно ги затапи, но те не вдяват, нямат акъл за две стотинки.

Много ми е интересно, ако тези мърли ви нападат за всяка дума, всеки ден, вие всички, които твърдите, че Алекс е истерична, как ще реагирате, а на това как капитонова блъсна отзад Алекс, а на грозните обиди, м?
Аз ще ги набия и ще си тръгна, сигурно и аз съм с биополярно разтройство.

# 1 658
Рускинята по добре да научи български преди да раздава диагнози.

# 1 659
То цял пърформънс беше театрото на Питонова пред Сашка, то чупки, то гримаси, то мяткане на коси, то подпитване, направо журналистическо обследване/проучване, и всичко с цел да издразни съперницата, да я унижи , да я нарани и да ѝ покаже, че не е фаворитката на Виктор.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 11:06 от *Камея

# 1 660
  • Варна
То цял пърфомънс беше театрото на Питонова пред Сашка, то чупки, то гримаси, о мяткане на коси, то подпитване, направо журналистическо обследване/проучване, и всичко с цел да издразни съперницата, да я унижи , да я нарани и да ѝ покаже, че не е фаворитката на Виктор.

Но  не й се получи ,защото всички видяхме как преминаха двете срещи.

# 1 661
То цял пърфомънс беше театрото на Питонова пред Сашка, то чупки, то гримаси, о мяткане на коси, то подпитване, направо журналистическо обследване/проучване, и всичко с цел да издразни съперницата, да я унижи , да я нарани и да ѝ покаже, че не е фаворитката на Виктор.
Да, де, ама какво ще прави ако Виктор я награби повече да я мляска? То й личи от километри, че не й е особено приятно и няма желание да се вживява в тези целувки. Той Виктор направи опит за по-страстна целувка, но Капитонова не позволи, то си се видя.

# 1 662
Дейзи, много искам да си права, но се опасявам че непозволяването на по-страстна целувка е част от тактиката ѝ - да събуди вниманието му.
Аз поне много пъти съм я използвала с успешен край Wink

# 1 663
Дейзи, много искам да си права, но се опасявам че непозволяването на по-страстна целувка е част от тактиката ѝ - да събуди вниманието му.
Аз поне много пъти съм я използвала с успешен край Wink
Да, има го и това, но според мен случаят на Капитонова е друг. Тя не припада по Виктор, всичко е поза. тя е там за слава и нови последователи.

# 1 664
О, да, Дейзи, права си за това, но все пак тя гони и финала. Пък след това кой от къде е 🤭

Общи условия

Активация на акаунт