🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 208
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 665
Забелязахте ли как тактически Капитонова беше седнала на по - високото стъпало от Александра? Сякаш да подчертае превъзходството си.

# 1 666
То цял пърфомънс беше театрото на Питонова пред Сашка, то чупки, то гримаси, о мяткане на коси, то подпитване, направо журналистическо обследване/проучване, и всичко с цел да издразни съперницата, да я унижи , да я нарани и да ѝ покаже, че не е фаворитката на Виктор.
Да, де, ама какво ще прави ако Виктор я награби повече да я мляска? То й личи от километри, че не й е особено приятно и няма желание да се вживява в тези целувки. Той Виктор направи опит за по-страстна целувка, но Капитонова не позволи, то си се видя.

На нейно място и аз нямаше да искам да ме целува по-страстно, като знам, че предишния ден цял де е мляскал жената, която аз не понасям. Щеше да ми е неприятно и гнусно

# 1 667
Прави ли ви впечатление как Виктор ползва Гери като оръжие за елиминиране вече няколко пъти?

# 1 668
Оффф, почва да ме дразни Викторчо и цялото предаване. Имало жена, с която смята, че може да си прекара живота и след 10мин целува Питонова.. Ми то ясно, че тя ще помисли, че това е тя... Което е гнусно на фона на снощната среща с Александра.. Тоя почна да се държи като мъжка к****, уж имал чувства към някоя, но що да не ги обходи всичките.. Бляк
Сценария лъсна най - вече, когато покани Сашка на втора среща и й подари гривната, просто следват интригантската линия, и почнаха наред да изкарват приятелките й.. Толко ли за прости ни имат с този плосък сценарии..

# 1 669
В този формат е така навсякъде по света -ергенът се целува с различни жени от предаването и имат интимни моменти. Знам, че е странно, но такова е предаването.

# 1 670
Забелязахте ли как тактически Капитонова беше седнала на по - високото стъпало от Александра? Сякаш да подчертае превъзходството си.
Разбира се , но ми хареса как се справи нашето момиче, някак изглеждаше фина и ранима но пък искрена , докато онази някак като маман в публичен дом която се изляга сластно и демонстрира всичките си прелести пред клиента )))
И все пак според мен постигнаха целта си На Виктор му е важно хорското мнение и ако избраницата му не изглежда в очите на другите фърст , ще се отдалечи , дори да смята , че е права

# 1 671
Капитанова най- напред да понаучи български и по- добре да се прибере в Русия при чичковците, там може да й минават тези номерца. Аз също съм на мнение, че тези постоянни и целенасочени подмятания и заяждания не могат да се издържат. Дори мисля, че Алекс се държи много достойно, никога не е обиждала. Аз не бих се сдържала и бих ги хванала за косите тези двете простакеси рускинята и тази Дениз, техните номера са за чичковци и само там се котират

# 1 672
  • София-в сърцата на моите деца
В момента Елвира по БТВ-то

# 1 673
  • SF
Няколко пъти гледаме игри/ групови срещи тип " спортен полуден" , щото видиш ли спортът бил много важен за него. А нещо тип куиз, IQ тест - кога? Или не е важно? Поне ще има яко смях. Трагедията там ще е пълна. Ама продукцията не смее, че ще лъсне " уникалния" каст . Не, че вече не лъсна...
"Потресаваща  воюпиеща некомпетентност и простота" (бог да го прости...)

За да си търси жена според IQ, трябва и той да има iQ.
 Иначе за какво му е жена с IQ, ако той не може да й отговори на iQ-то.
Ако му заговориш за Лопе де Вега, вероятно той ще заспи или ще си пусне да гледа мач.

Ако им пуснат тестчета за държави, столици и известни личности, трябва Виктор също да се включи. Но няма как да знаем, дали това  не е сеир на публиката, а той предварително да е обучен и да знае отговорите. Което прави участието му в куиз напълно излишно.

Аз пък се изненадах от уменията на Дениз да води непринуден разговор. Нищо особено не е показала като знания, но не говореше тъпотии. За разлика от Гергана, която изобщо не успя да се включи в общия тон и атмосфера.

# 1 674
Капитонова си е деактивирала коментарите в Инстаграм. Stuck Out Tongue Winking Eye Пази се от народната любов! Joy В стори обясняваше троснато да не й пишат на лично за епизода снощи щото не била в България и не го е гледала. Mask

# 1 675
Малко детайли от ...тъпнята, да отбележа...
Деничка ива нужда същж от присадка на коса по челото. Вързана назад, снощи на масата, изглеждаше нелепо. Или да пусне бретон, или пусната да я носи, щото като я опъне назад, и челото и иде до  върха на главата. Не е Убаво тъй...

Люса като вкопана й е главата в торса, вратлето липсва нещо...

Нахейтих, отвори ми се апетит...отивам да хапна Joy

# 1 676
Eestela, ти Сашка ли си?

# 1 677
  • Варна
Добре де - Сид си имала годеник преди да влезе в предаването, Капитонова си имала някакъв чичак от години. Ми не ги ли проучват тези жени, преди да ги вкарат в подобен формат?
Ева също каза, че имала дългогодишен приятел, но точно тогава се били разделили. Те много пъти се били разделяли.

# 1 678
Изявите на Елвира извън Ергенът ми допадат, може би си е взела поуки, като се е видяла отстрани. По-красива, добре говори.  Странна роля имаше в предаването, но не мисля, че си е навлякла много негативи. Радвам се, и че има мъж до себе си.

# 1 679
Добре де - Сид си имала годеник преди да влезе в предаването, Капитонова си имала някакъв чичак от години. Ми не ги ли проучват тези жени, преди да ги вкарат в подобен формат?
Ева също каза, че имала дългогодишен приятел, но точно тогава се били разделили. Те много пъти се били разделяли.

Накрая ше се окаже, че и Виктор имал дългогодишна приятелка, ама точно тогава видиш ли било разделени 😂

Общи условия

Активация на акаунт