🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 982
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 695
По-нормално ми се струва, ако 13 човека кротко си пият кафето в хола СУТРИН, а един пее, пеещия да излезе и да изкара колкото песни иска на открито.

# 1 696
  • Варна
Пак казвам, толкова им е капацитета, агресират, защото толкова акъл имат.
Въобще не са наясно какво означава конкуренция, единствено и само така могат да изпъкнат, с лошо, защото са лоши.

# 1 697
По-нормално ми се струва, ако 13 човека кротко си пият кафето в хола СУТРИН, а един пее, пеещия да излезе и да изкара колкото песни иска на открито.
Блага пееше, защо нея не я нападнаха?

# 1 698
Предполагам, че и Сашка е пяла, но не ни го показаха в предаването. Щяха да нападнат Блага, ако е била само тя.

# 1 699
  • Вестерос
Виктория Бобъра е още по-грозна и бобърска с бретона, ноздрите й като кратери.

Дениз е грозна и вътрешно много, потресена съм как обиждаше в лицето Александра на изрод мръсен долен, ама на Виктор каза, че Алекс ги е обиждала, че са долно ниво.

И двете за чеп не стават, ама тръгнали да обиждат 🙄

Казах ви аз, че Бобъра е отвратителна, пишман инфлуенсър, която си позволява да блокира и обижда наред хора, които не познава и не са я нападали, обиждали и т.н., не е читав човек, ама се мисли за голямата работа иначе 🤣🤣

Жалко за Ева и Елвира, хайде последната се изчерпа, ама Вика, Ния, Венета, Люса трябваше да отлетят преди тях двете.

Виктор и той обаче как може днес с едната, утре с другата мляс, мляс. За нищо ги нямат тези целувки, до края може и да ги подкара към кревата наред..

А Бобъра колко долно водеше разговора с Александра.. Аз лично не видях Сашка да налита на Виктор, той на нея, ама за Бобъра само на нея той сам налитал 🤣🤣
...

# 1 700
Предполагам, че и Сашка е пяла, но не ни го показаха в предаването. Щяха да нападнат Блага, ако е била само тя.
Ама нали ги дразни пеенето? Значи трябва да нападнат ВСИЧКИ, които пеят?

# 1 701
  • SF
А дали не е нормално този, на когото му се спи да се върне в стаята си да си почива там? То затова се казва общо помещение, а не спалня. Blush

Не може. Събрали са ги в общата стая и са им казали да чакат.
Те не са на ваканция там. Чакат оператори, стилисти, кетъринг.

# 1 702
Мани, от толкоз целуФки една да има херпес после сите ще имат

# 1 703
Marigold, това с дрехите и аз го правя. Забелязала съм, че предизвиквам вербална агресия в случаите, когато съм се "понагласила'. До степен, че заобичах сивия цвят. За беда и той ми подхожда.

# 1 704

Ето колегата казва, че Александра крещяла, Ми не, просто се опита да ги надвика.
Много мило. Тя ги надвиква с дни наред.
Надвикването на Сашка е от ден първи. Спомнете си как си позволи да извика Людмила и Венета за да дава Людмила обяснения за Блага. И като почна да ги надвиква, надвика ги.
Отваря голямата си уста и започва: Ти ще мълчиш, ти коя си, ти няма на мен да ми казваш аз коя съм, омръзна ми и тн и тн.

В ситуации, в които ако беше психолог, щеше да знае 101 начина за решаване на конфликти.
Александра е невъзпитана и raw, много необработена, сякаш наистина е работила в бардак.

# 1 705
А дали не е нормално този, на когото му се спи да се върне в стаята си да си почива там? То затова се казва общо помещение, а не спалня. Blush

Не може. Събрали са ги в общата стая и са им казали да чакат.
Те не са на ваканция там. Чакат оператори, стилисти, кетъринг.
И защо не нападнаха Блага като тя пееше? Аз видях едни жени по пижами, които пият кафе, не видях да са в някакво очакване.

# 1 706
  • SF
daizy_g, а защо ме питаш мене?

# 1 707
  • Вестерос
Александра не е психопат, социопат и няма биполярно разстройство или по бобърски биополярно 🤣🤣

# 1 708
Рашката как си беше показала увисналия крак догоре, когато говореше на Александра.

# 1 709
  • София
Ама нали ги дразни пеенето? Значи трябва да нападнат ВСИЧКИ, които пеят?
Ами те това казаха останалите. Направили са забележка и Блага е спряла да пее. Само госпожа Егоцентризъм - Сашка не желае да се съобрази.

Няма как да си спят по стаите, защото имат програма за снимки в общото пространство.

Отскоро загледах предаването. Сашка дразни с потресаващ егоцентризъм. Като добавим и нестабилния ѝ характер, както и склонността към драма - за мен е от най-неприятните персони там.

Общи условия

Активация на акаунт