🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 943
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 785
На мен ми стана любопитно как са разпределени по стаи и къщи. Вчера стана ясно, че Марта и Деница са заедно. Допускам, че те са в една къща с многообсъжданата Александра, защото Деница нещо се оплака на общата вечеря, но не си спомням точно.
Доколкото разбрах Александра и Блага са в къщата на Дениз и Виктория, но ходят вечер в къщата на Деница, Люси и Гери, затова и Деница попита защо те не си стояли в своята къща и Дениз отговори "не знам, но ми е по-добре да не са при нас" (или нещо в тоя дух).

# 1 786
Ааа, не, Алтънбаш си пише!!! Ни повече ни по-малко!!!!

# 1 787
Не разбирате от майтап Joy

# 1 788
Сашка не пееше (или поне не я дадоха да пее), тя ги издразни, като подвикна, че ще правят, каквото си искат. И точно толкова им трябваше на останалите. Това не е еднократна случка, Сашка винаги назидателно казва как ще прави, каквото си иска, след което повишава тон и почва да каканиже кой какво имал право и нямал право. И да, смята, че е центъра на всичко. Обгражда се с най-слабите, за да упражнява контрол и да изпъква сред тях. Що за приятелка би пратила Елвира да се излага обяснявайки, че е непорочна? Щото нали са приятелки… уж.

За ситуацията със Сашка мога да кажа само едно - ако навсякъде, където идеш мирише на лайно, най-вероятно е на обувката ти.
Бас хващам, че и Блага ще я разлюби скоро.

Не ВК и Дениз не са в категорията на Сашка, а тя изобщо не е в тяхната лига. И ако иска да и е спокойно да спре да се слага там. Това са жени с много опит в интригите, мръсните номера и подмолните действия, със здрави нерви и безскрупулни. Сашка срещу тях да тича няма да ги стигне. По-добре за нея би било да не се опитва да влиза в тая лига, но тя прави впечатление на жена, която иска да е точно там. По-добре да се беше насочила към лигата на Деница и Марта, може би няма да е толкова вървежна, но нямаше да реве по три пъти на ден. Обаче и за там трябва желязно спокойствие, каквото при нея най липсва.

# 1 789
Не разбирате от майтап Joy
А не бе! 😂
Аз мисля,че Сашка най-добре да спре да диша за да се куртулисат всички вътре. И Люса горкана все нещо ѝ пречи,един път някой я удари по клюна( като всички видяхме,че нямаше такова нещо),друг говори високо,трети пее,тая не спря да мрънка бе. Защо не ѝ се скарат Дениз и Бобка,не знам.
Тук набързо се сбориха няколко психолози,но единия според мен трябва да приложи знанията си върху себе си,че така се е вторачил в Сашка,че на мен ми говори за мания 🤣.Сашка плащала на тролове,божичко. Сашеее,насочи,леля,малко траншове и насам,я колко те защитаваме тука. Няма да се хабим напразно,я!
Друго нещо не разбрах,ние по-грозничкитетрябва или не трябва да се обличаме и държим предизвикателно? ОбъркАх се!? Или изобщо да не се обаждаме,да сложим по една монашеска роба да не дразним красавиците и слабите.

# 1 790
Относно объркването с двете сутрини, показани във вчерашния епизод - наистина са снимани в два различни дни, но синхроните (коментарите зад кадър) на Деница, Виктория и т.н., са заснети наведнъж след отпадането на Елвира. Няма грешка в монтажа.
Имаме честта сред нас да е участничка, може би? Rolling Eyes

# 1 791
  • Terra incognita
"Ще правя каквото си искам" е доста малоумно заявяване на позиция. Всъщност, дори не е позиция, а детинско и разглезено тропкане с краче. Сашка е от типа хора, които и сами да в рейса, пак ще се бутат. Освен това обича да й се угажда и ако не й се ходи по гайдата, става драма куин.
"Ще правя каквото си искам", казва момата и после се чуди защо всички скачат? Ами, защо ли?
Всеки реагира според възпитание, ниво на емоционална интелигентност, опитност. То е ясно, че нивото на повечето там копае дъното, затова сашкиното "ш' си правя квото си искам" + Дениз и компания е рецепта за доста звучен и цветущ скандал.

# 1 792
Елвира наистина изглежда по-добре след предаването и си е подобрила външния вид, поизчистила е кожата. Май не е девствена вече, защото заложи на миналото време - "да, БЕШЕ проблем".

Иначе днес си включих по Нетфлифкс едно чуждо реалити - Love is blind. На втори епизод съм, доста интересно. И там има драми, ама много мъже и много жени, пробвайте го, ако имате време и нерви.

# 1 793
Нямам транш и аз.... Rolling Eyes

КойТ не ме харесва, да не ме гледа Satisfied

Такъв лаф имахме навремето...ще го гуря кат заглавие на новата си стихосбирка ...

# 1 794
  • Вестерос

🤣🤣🤣

# 1 795
Абе без значение какво е поведението на другия човек, наистина заслужава ли си да го наречеш “изрод мръсен” и да го обиждаш по този начин. И трите ситуации - с басейна в началото, с горнището на банския и с пеенето сутрин мигат да бъдат отиграни по съвсем различен начин, без да се стига до такива епитети.
И в трите ситуации Сашка можеше да не се прави на жертва и да циври. В 2 от 3 беше невъзпитаната и виновната тя, а с банския нямаше нужда чак от “панически атаки”.  Как да не е без значение какво е поведението на другия човек? Тези истерии и наглост лазят по нервите. И всички трябва да си траят и да я търпят ли? Селските номерца на Сашка и липсата й на възпитание да пази тишина получиха еквивалентните определения.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 16:36 от Linda*kiss

# 1 796
Мисля, че която и да е избрал Виктор накрая, като е гледал предаването отвън го е хванало срам и я е разритал Joy

# 1 797
  • Terra incognita
Сега да не прозвучи така, сякаш адвокатствам на Дениз и компания? Нищо подобно.
Обаче Сашка го играе малко като Къцамун vs. Фънки.

# 1 798
Crystal Noir, банският и роклята са от Clichè. Ало те интересуват такива неща преглеждах в сторитата в ИГ на участничките. Почти винаги дават линкове с дрехи от епизодите

# 1 799
Абе без значение какво е поведението на другия човек, наистина заслужава ли си да го наречеш “изрод мръсен” и да го обиждаш по този начин. И трите ситуации - с басейна в началото, с горнището на банския и с пеенето сутрин мигат да бъдат отиграни по съвсем различен начин, без да се стига до такива епитети.
И в трите ситуации Сашка можеше да не се прави на жертва и да циври. В 2 от 3 беше невъзпитаната и виновна тя, а с банския нямаше нужда чак от “панически атаки”.  Как да не е без значение какво е поведението на другия човек? Тези истерии и наглост лазят по нервите. И всички трябва да си траят и да я търпят ли? Селските номерца на Сашка и липсата й на възпитание да пази тишина получиха еквивалентните определения.

Добре де, пак казвам дори и със “селските номерца” и “правенето на жертва” какво говорят думите, използвани от Дениз, за нейното възпитание и акъл? Аз изрод бих нарекла убиец, изнасилвач, подкупен държавник, ама няква хленчеща женица, дето пее рано сутрин? Честно ли ви е окей това?

Общи условия

Активация на акаунт