🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 119 542
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Sofia
Проблемът на триото е собствената им злоба, завист, токсичност и жлъч. Това ги изяжда отвътре, изкривява лицата им, прави ги грозни и отвратителни. Интересно, че все още не мога да определя, коя от трите е "по-по-най", по злоба. Еднакви са ми. Еми сори, нека съм груба - приемам.

# 1 951
За Дениз: всяка жена се променя под професионалния грим. Ние ги гледаме повече по коктейлите и е нормално да виждаме разлика без грим. Има правилен нос, няма корекции в устните.

Точно в устните има бая корекция.

# 1 952
За Дениз: всяка жена се променя под професионалния грим. Ние ги гледаме повече по коктейлите и е нормално да виждаме разлика без грим. Има правилен нос, няма корекции в устните.

Каква е? Или аз съм сляпа или е направена много професионално за да не личи.

# 1 953
Капитонова е по-лошата, защото се прави на много полезен влогър, а всъщност е един много вреден бобър! Тя е потайна; подмолна; хитра; зла; безпощадна като малък хищник - пор, който не може да изяде и половин кокошка, но ще прегризе гърлата на всичките в курника! Както ти се усмихва миличко и мига с тия очички като на тèле, ти е взела мярката и така ще ти подложи динена кора, че ще се чудиш от къде ти е дошло.
Другата е проста и зла, само като я знаеш с какви е била, и като и чуеш речника, ти е ясна.

Не ми се иска да ти кажа, че си сляпа, ама...

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 01:19 от Анонимен

# 1 954
Е, аз не съм виждала снимки от преди. Да, има разлика, но съгласете се, че е направено с мярка. В смисъл… нека да си спомним Сид.

# 1 955

Сайтът изглежда жълт, но корекция за мен е много очевидна - https://novini.bg/show/kliuki/642753. Вероятно са някакви филъри.

За Капитонова пък знам, че е с ботокс. Още по времето на Мастър шеф се коментираше. Ако се загледате лицето ѝ е доста сковано.

# 1 956
  • Sunshine state
На 27 ако започнеш с ботокс, не знам на 40 на какво ще минеш.. 😬 Аз мисля след 42-3 да се боцна тук там, ама ще видя и ще преценя къде, колко и дали.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 02:53 от Pupitka

# 1 957
Добро утро!
Първо да си кажа, че за мен грозни жени няма, камоли пък в шоОто. Излъчване държание и кофти естестически решения обаче има. И ние нали сме се хванали да ги обсъждаме и сравняваме 😃
Сид си беше попредобрила устата, но пък оцених, че не си е питала носа. След навлизането на правените носове, все повече си мисля, че естественият е най-добър. Макар и голям и крив си има някаква хармония с лицето ти. Тръгна цялата шега от един стоп кадър с един потресващ грим. Иначе си е мацка.
Венета си е препълнила лицето. Не знам как е изглеждала преди, но сега е малко подпухнала. Не знам какви са тия доктори дето ги правят тия неща и не знам какво ще остане ако спре да се пълни. Като цяло днешните момичета си мислят, че на 20 ти е време вече за корекции, а какво ли ще правят на по 40-45.
На Елвира миглите в предаването бяха ужасТ, буквално си беше сложила капаци на очите. Кожата ѝ си има несъвършенства, сигурно ще работи по оправянето им. Иначе е хубаво момиче.
Питонката има по детски топчесто лице, което в истаграм постоянно редактира с филтри. Веждите ѝ са малко “високомерни”, правени са явно не много успешно. Феновете ѝ я питат защо постоянно ползва филтри в ИГ въпреки, че е хубава. Тя вика заради цветообработката. Гледам, че и Сашка слага вече филтри. Голяма “болест” станаха тия манипулации. Вече никой не се има за красив без филтри и не си показва истинското лице. Някакъв шаблонен модел за красиво и всички по него. Направо ми е притеснително

# 1 958
И аз да се включа, въпреки че всичко май сте написали вече.
Според мен за да спечелиш такъв формат предаване трябва да си много гъвкав в отношенията с хората. Дори и в много случаи трябва да си по незабележим. Не съм гледала особено ББ (но поправете ме ако греша) в повечето случаи, финалисти бяха хора, които нямаха особено конфликти с останалите участници (или спяха през по голямата част от времето). В тази връзка не вярвам Александра да е финалист. В първия епизод много я харесах, но след това си промених мнението. И даже не бих казала, защото поведението и не ми харесва. Просто хората сме много различни, всеки си има свой характер, вкус и виждания. На мен лично ми допадат хора, които не ме “товарят” и от всички участнички симпатични за мен са Венета и Ева (и двете са от моята зодия). Но пък Ева вече отпадна, а Венета със сигурност не би била краен финалист (умишлено избягвам думата “победител”).
Дори представата за красота е различна за всеки (което всъщност е хубаво). Аз например харесвам тялото на рускинята. Допадат ми типа “моделско” тяло. И може би защото гена ми е различен и никога не бих могла да имам такова (моето е по скоро като на Александра-което естествено е по здравословно и като вид и като начин за постигане).
С две думи, въпреки подбора на психолозите в предаването (които няма да се учудя ако са същите от “Женени от пръв поглед”) не мисля, че ще има “и заживели дълъг и щастлив живот”. Но пък си направиха чедесна почивка. Ако има друг сезон непременно ще се запиша и аз Wink

# 1 959
Поразгледах ги всичките в Инстаграм и прави силно впечатление, че група "Злобил" са си спрели коментарите.
Тълпата е наистина безпощадна! Ние тук, за пореден път го казвам, сме цвете, въпреки че сме едни никове само. Хората в инста и Фейсбук застават с имената, и лицата си, и са просто чудовищно груби, зли, вулгарни и пишат адски гадни, грозни неща. Това е наистина прекалено!
Абе и тука се видяха доста прости злобни коментари, приканващи към саморазправа и “токати” и то от тези, които много се пъчеха колко по-възпитани са и как не трябвало да се обижда Александра. Сега понеже се видяха какви са и те и се почва “ами нека съм злобна”. То беше ясно, че половината са лелки, тормозени в училище със стаена омраза към силните, но това с “токатите” и пинчерските 🐩 опити за провокация на Естела го потвърди - “за да ви подразня, ще кажа, че (ще излъжа, че) Алекс е отхвърлила предложение за брак”. Да бе да, на кого е отказала - на някой от махала ли?😄 Колкото е психолог Александра, толкова и предложения е отхвърляла.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 08:46 от Linda*kiss

# 1 960
Ами честно казано бях съгласна с коментара за токатите. Те са го казали хората - На зло куче зъл прът.
Съгласна съм и с коментара за косата на В.К - много е хубава, чак мен ме хван яд, а моята коса също е хубава ( според хорската мълва де🤪)
Смятайте, ако Дениз има филтър в устните си, колко тънки са били принципно... Имам две познати, много готини наборки на по 30, от 25 започнаха леко да си пълнят устните но с мярка и никой нов познат, не може да го предположи за тях - но пък техният проблем бе само много тънките устни, лицето иначе впечатлява с черти и се запомня... Докато при Дениз - да я видиш без грим, няма да я запомниш с нищо... Даже няма да я отразиш ( това по "картините" от ТВ - в действителност не знам дали е така.... Пък може и просто камерата да не я обича 😃
Но категорично не искам да ги виждам наживо и двете, въпреки че в началото харесах Виктория.... Ами не, след последното предаване, не, благодаря.
Не смятам, че искам да гледам нов сезон на това предаване.... Камо ли да се записвам за него ( отделно че съм омъжена де)
А ако трябва да заживея в една стая с някой от мацките бих избрала Зори Джи, Александра и Викито (малката). С последната няма да имам проблеми - не поне и докато не вляза в спортна надправера ( а аз съм човек само на фитнеса), с Алекс ще се разбираме щото се кефя на вида ѝ и щяхме да говорим за психология ( любима тема, пък и щеше да се научи нещо от мен като поведение), като с Зорито също щяхме да имаме еднакви теми и предпочитания - като напр.да се отеглим от кокошарската жлъч когато ни писне.
И за накрая имам въпрос - забелезвате ли че без роза си отива тази, която нито в коктейла е говорила с Ергинина, нито в лична среща?
Както напр.последно Елвира си тръгна - не говори с него по-късно или по-рано в рамките на показваното предаване....🤔

# 1 961
Във ФБ безпощадните коментари не ги чета, там не влизам, защото се отчайвам колко изтрещял народ има. Тук сме по-умерени, поне току се явява някой разсърден и размахва виртуално пръст за смъмряне.
На мен ми пречи това, че в шоуто няма нито една участничка с естествена красота до степен , че като я видя на живо, да се загледам и възхитя.
Умори ми се окото от лъскави бални рокли и мигли, китосване, гримосване и корекции, чупки, пози, слагачество .... Този ерген и той уж убавец, а явно и той с подобрения/коса или там каквото си е правил....А облечен в официални лъскави костюми, които му опъват на бедра и бицепси, нелепо. Да си ходи по шорти и тениска.
Като гледам шоуто, остава ми усещането за лъжа, измама и сеир.
Не съм съгласна, че са си изкарали една хубава почивка, то е било бая гадничко и натоварващо. На Алекс гривната през носа ѝ излезе.
На фона на всички злобили или инертни и безлични фигурантки Алекс по-бива, но ако беше обратното, ако не тя, а друга бе получила гривната, нямаше ли и тя да влезе в отбора на недоволните и ядосаните....не зная, мисля си само. Всъщност, колко жени биха останали равнодушни, ако видят, че тяхна неособено красива съперница получава внимание, бижу, срещи, ....

# 1 962
Vicky_P, казваш “на зло куче зъл прът”, не мислиш ли, че същата логика трябва да важи и за обидите към Александра? Защо токати към Виктория, Марта, Дениз да са ок, а обиди към Александра - не? (да не говорим, че едното е и физическо насилие и то по-абсурдно - да зашлевиш някой в мола, защото не ти е харесал на екрана). Не стигаме ли до субективни симпатии.

# 1 963
  • София
Дениз, горката, заникъде не е без грим. Тя трябва да спи с грим. Представям си сцената "на сутринта".

# 1 964
Ами не, честно казано. Мнението ми за Алекс е добро, просто малко си изпуска нервите.
В началото я смятах за вечна жертва, но сега я разбирам.
Освен това - може да се сложи някой на мястото му с учтиво говорене, на което няма как да откаже. И да не забравяме, че Алекс не е обиждала никого, просто нервите ѝ избиха във викове. Но нея я нарекоха изрод... И то защото тя я получила гривна 🤦
А между другото, като казах гривна- от личен, така де косвен опит знам, че колкото повече получава даден човек като подаръци, толкова повече иска. Така, че зависта на жени, свикнали със скъпи подаръци, неполучили поредният скъп подарък е ужасна...
Мисля наистина да не гледам повече предаванията на Ергена. Аз и предният път се заканих, но сега смятам кардинално да го приложа. Искам да видя как си отива само Дениз. Тя и другата искам да я видя без роза, но не знам дали ще се случи....
Иначе ще ви чета тук да се смея....
Андариел, а след баня?!🤣🤪😃😅

Общи условия

Активация на акаунт