🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 081
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 935
Харесалите  поста ми с токатите са зли жени с развито чувство за хумор. Wink

Явно има и такивя без, моля ако сте от тези  просто го подминавайте и оставете задълбочените си анализи по него за себе си Wink

# 1 936
Венета има ужасни вежди, много са ретро и я карат да изглежда..евтино. Не е ли време да поправи това недоразумение?

Ъ, кои вежди са модерни и демоде сега

# 1 937
И според мен оставят Карина с някаква идея. Има там скрита лимонка.

# 1 938
Венета има ужасни вежди, много са ретро и я карат да изглежда..евтино. Не е ли време да поправи това недоразумение?

Ъ, кои вежди са модерни и демоде сега
трябва да растат наобратно и навътре иначе си криндж

Извинете тролско ми е , Yum утре ще ви чета , лека

# 1 939
Все повече съм убедена, че Александра е спечелила и затова другите не общуват с нея.

Пуста завист неначесана.

Мъжа ми и сестра му са израстнали с Александра, момичето е живяло доста хубав и класен живот, преди да се прибере е живяла последните 4 години в Монако, последните трима мъже, преди да си дойде са били на доста високо ниво, то й личи всъщност де. А тея патки могат само да си мечтаят за нейния живот.

Хихи, това е доста благоприятна за Александра интерпретация на ситуацията, само ще предложа друга Innocent след като се е вяла по най-различни държави с различни мъже и е тръгвала където й свирнат (защото няма професия, отговорности, възможности тук) - Испания, Франция, Монако и някак никой от тези мъже на високо ниво не е поискал нещо повече от красивата, мила, винаги позитивна, пърхаща с мигли във възхищение придружителка, защо ли Rolling Eyes, се е светнала, че на 30+ и наближава/минава времето за някои неща и се е върнала да ги търси на познатото... и евтинкото, понеже сама няма никакъв шанс да си позволи чужбинския лайфстайл, хеле пък в Монако Stuck Out Tongue Winking Eye а и това миткосване напред-назад без приятелска среда и само с мъж би обяснило донякъде неадекватността и сред хора, на които тепърва трябва да се докаже или да си извоюва място Hands Plus1 няма да се изненадам да е учила и в частно училище и да няма братя или сестри... много, много ограничено в комуникацията си с момиче, вярва, че всичко става с мили думички и ако не се получи с тях - веднага с крясъци. Липсва арсеналът от комуникативни умения, които повечето от нас отраснали в нормална среда с нормални хора, нормални за тийнейджъри пререкания и нормални житейски припятствия имаме.

- Вижте какви ставате, като видите малко сила
(след 5 минути: реве на глас)
SmileSmileSmile

Истински спокойната и позитивна Марта й се присмя с глас и има защо...

Забавни са теориите за ревност и меркантилност (която показа и самата Алекс всъщност) по повод гривната... поне Марта, Дениз и Виктория К. минимум са получавали доста повече от мъжете до себе си от грозновата гривничка, последната била получила кола от гаджето си... спомена и в някакво видео с друга рускиня, че и наемът и плаща, и почивките са изцяло от него, вероятно й е купил и той диаманта, който носи на врата, значи сумарно е дал доста повече от 10 бона, няма никаква логика да й завижда Stuck Out Tongue Winking Eye а Александра много прозрачно се опита да се продаде като немеркантилна с историята за камъчето, дали беше забравила отговорът на виктор на въпроса от играта в басейна "кой е най-скъпият подарък, който си правил", някаква закуска в леглото или подаряване на кокиче беше отговорът...

# 1 940
Какво е *токати*?

А тез моми, дето не са вървежни, демек по - неинтересни - и вътре във формата, и навън- в реалния живот, сега защо се сбират на групи, хойкат по заведения и качват сторита с филтри и пращат въздушни целувки...тази вечер ги гледах в ИГ и си викам : А бе, момета, мислите ли , че сте интересни и с какво точно ... На сторито бяха АЕЦа , Винету, Майката, Ния, ...и много изкуствени.....и нямат какво да кажат.....и по филтри се пуснали....и сега аз трябва да припадам от радост, че съм ги видяла ли? Елвира и тя пуснала лайф, но съм го изпуснала. Ех, много звезди роди това шоО! И ако някой е изпуснал - Ния си има групичка тийн фенове, които тя много, ама много обича, а тя я заливат с всенародна любов. Е, ми, тъй е, щом Общакът не я е залюбил , феновете....

# 1 941
Помакинята и компанията от Орки, около нея,  освен за алтън гривната на Саша й завижда и за Панамерата.

Обаче ги сменя колите Саша, не е само Панамера .

# 1 942
Забавни са теориите за ревност и меркантилност (която показа и самата Алекс всъщност) по повод гривната... поне Марта, Дениз и Виктория К. минимум са получавали доста повече от мъжете до себе си от грозновата гривничка, последната била получила кола от гаджето си... спомена и в някакво видео с друга рускиня, че и наемът и плаща, и почивките са изцяло от него, вероятно й е купил и той диаманта, който носи на врата, значи сумарно е дал доста повече от 10 бона, няма никаква логика да й завижда Stuck Out Tongue Winking Eye

Като гледам как Капитонова "избесня" към Александра след като видя гривната,  не мисля, че е жена, която получава диаманти в реала. Жена, която е глезена с коли и диаманти не се вторачва толкова в една гривна, че чак от цени и сертификати се интересуваше. Сигурно сън не е спала от яд. 😄 Капитонова ми прилича да не е получавала дрънкулка струваща повече от 300 лв.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 00:10 от Lilia*

# 1 943
Поразгледах ги всичките в Инстаграм и прави силно впечатление, че група "Злобил" са си спрели коментарите. За Капитонова и Дениз е ясно, но и под постове на Марта, Деница, Венета не може да се коментира. Александра и Благовеста си се следват в Инстаграм, може би отношенията им не се разпадат на екран.

# 1 944
  • София
На Виктория й пролича ужасно като видя гривната. Едва се сдържаше, лицето й се изкриви. Само не разбрах откъде ги измислиха тези големи числа за стойността.

# 1 945
струва ми се че по-иначе можеше да е това ново за България шол

# 1 946
Много ми е смешно как тези жени на по 27 години смятат 32-3-годишните за лелички. Ами те са си общо взето на една възраст. 30 години е по-скоро психологическа граница к то доста остаряла. За мен са на една възраст и едно поколение, няма как това да им бъде предимство за пред общака 😀

Капитонова според мен е получавала скъпи подаръци, но общият й стандарт не  е толкова висок, колкото й се иска, а и просто обича скъпи неща. Дениз виждаме, че също не живее скъпо по дрехите, които е качила. Общо взето мисля, че получават скъпи неща от дедичите, но това, което сами си купуват е наистина на ниво студентки.

На Дениз тялото наистина не е хубаво. В началото много ми хареса с червената рокля, но сега на снимките виждам, че само тя се вижда като best booty.

# 1 947
Поразгледах ги всичките в Инстаграм и прави силно впечатление, че група "Злобил" са си спрели коментарите.
Тълпата е наистина безпощадна! Ние тук, за пореден път го казвам, сме цвете, въпреки че сме едни никове само. Хората в инста и Фейсбук застават с имената, и лицата си, и са просто чудовищно груби, зли, вулгарни и пишат адски гадни, грозни неща. Това е наистина прекалено!

# 1 948
Айде да се включа и аз. Сашка за мен е топ мадамата в шоОто, писала съм го и преди. С нищо не е предпбрила кой знае колко (тя и устата се поразнася). Супер подържано и хармонично тяло. В лице ми харесва, че си има чар и акценти. Жени дето са като бяло платно в лицето не са ми готини (извинявай, Дениз). Брадичката ѝ е малко вещерска, ама нищо в природата не е съвършено. Не се изненадвам, че Виктор има интерес към нея + че тя знае как да се държи с него. Проблемите ми с нея са с характера и то май си е някаква лична непоносимост към тези черти.
Виктория е противна женичка, която заради детските си черти все още може да минава за  момиче. Не спортува и ѝ личи. Сама се хвали, че залага на велоаргометър и масажи 1-2 пъти в седмицата. Ок, пак е нещо, ама не е за хвалене като гледам резултата. Долната част на тялото ѝ е мека и дроблеста. След години много ще се разплуе особено ако започне да яде по-повече от един път на ден 😃
Дениз е захабена жена с помашки черти. Не ми изглежда особено подържана. Май само боички слага и това е. В “свободното облекло” в шоОто гледам, че се носи като селска простит*тка.
От всичките шматчици вътре най-гнусно долнище ми е Блажка. Даже не ми се коментира каква щета е.

# 1 949
Хич не ми се получава активността в тая тема ама не смогвам да ви изчета.
Александра за мен е хубава. Да, прилича ми на Джулия Робъртс, но я харесвам, защото ми е омръзнало от клонинги. Има нестандартни черти и визуално страшно ѝ симпатизирам. Но! За мен е емоционално нестабилна. Замислям, че голяма част от момичетата не я харесват и постоянно повтарят “ама като няма камери, през деня като няма камери…” ами значи нещо не е наред. Не обичам ревливи жени, може би и за това съм си избрала за приятелки само 3 доста корави момичета.
Видях, че много хора определят Гергана като евтина и несимпатична. За мен е много хубаво момиче, но с евтино държание. Тялото  ѝ е страхотно!
За Дениз: всяка жена се променя под професионалния грим. Ние ги гледаме повече по коктейлите и е нормално да виждаме разлика без грим. Има правилен нос, няма корекции в устните.
Венета все още ми е любимка. Виждам, че не я харесвате заради реакцията ѝ с чашата, но замислете се колко време тя седеше настрана и беше доста обрана. Дори в разговора край басейна с Люси, Блага и Алекс. Колко трябва да ѝ е писнало и колко трябва да е непоносима Александра извън кадър, за да избуши дори тя и да я подиграе.
Капитонова е красива. Тук трябва да кажа, че толкова ми харесва цвета на косата ѝ, че се боядисах кестенява заради нея… от бяло русо 😂
Другите са ми тотално безлични.

А, да. Гледах Елвира при Николаос. Ами тва момиче ако се беше държало, както в шоуто щеше да ми е топ фаворит. Възпитана, сдържана и с чувство за хумор. Абстрахирам се от поезията.

Общи условия

Активация на акаунт