🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 806
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 975
  • Terra incognita
О, Гергана снощи едва не се разплака. Ксто дете, което не е получило желания подарък от Дядо Коледа.
То бива завист....

# 976
Не сварвам да изчета и подкрепя някой пост навреме, затова цитирам Танчитка.
Даммм, Сашка трябва да стъпи на земята и да разбере, че се иска повече самообладание, търпение и такт, когато общува с други жени в 21 век. Малко ретро идват и вмешателствата, и съветите, и опитите да дирижира и доминира - нещо, което видяхме още в 1 епизод при влизането ѝ. Не е най - красивата, не е най-умната, не е в роля на ментор и съветник на другите момичета, никой не е длъжен да ѝ зачита мнението и съветите от позицията на специалистка, никой не ѝ е делигирал правото да се меси, но Сашка се подлъзна и събра осмиванията на другите.
Да бе седяла мирно, а не да адвокатства и психоанализира, и да закриля. Нали уж всички са пълнолетни.
Мисля си, че Сашка никой в нищо не я превръща. Тя си е такава: кофти характерче в двете крайности. От едната страна: пряма, лидер, силна, устата, не си мълчи. Тя ще определя кога се започват и приключват разговори, тя се ходи да адвокатства на Блажка при разговора с Люси, тя ще определя някоя игра кой ще я печели (Елвира). Хубаво, ама помакинята като ѝ каже 2 не особено умни приказки и започва да рева, припада, умира… зверско преиграване за иначе честния и прям човек Сашка. Не симпатизирам на първични и първосингални хора - да, честни и искрени са, ама в цялата си малоумщина не знаеш какъв пожар кога ще запалят. Сашка вече на няколко пъти пали “имението” заради тая нейна първичност. Не обичам и хора дет се правят на жертви. И се появява Сашка дето ги съчетава двете крайности

# 977
  • София
Чрд, VickyTaylor! Много скъпа почерпка Grinning Приеми тази  Flowers Rose
Пръстен днес ли ще дава ергенчо?
Наистина някои момичета са с грим, който ги загрозява, а Дениз винаги е с хубав на коктейлите.

# 978
Благовеста и Александра са два полюса различни. Не знам на какво стъпва тяхното приятелство. Вероятно на Александра й трябва свита от придворни дами и си ги събра в началото. Една по една започват да й отпадат.

Аз наистина недоумявам как става така, че две приятелки се целуват с един и същи мъж, ВЛЮБЕНИ СА, не е просто, щото са си пийнали и не им пука, и си го разказват, и се подкрепят. Нещо противоестествени са ми тези "приятелства".
Блага изглеждаше добронамерена в началото. Освен това още първите епизоди като потреперваше  и се обезводняваше през очите, Александра я подкрепяше, държеше ѝ ръчичката, целуваше я романтично по устничките. Тя всъщност подкрепяше всяка, която показа неразположение, сякаш инстинктивно се втурва да помага, но още няма капацитета да го прави. Това ги сближи на едно фалшиво ниво временно, което само генерира повече енергия за отлюспване. Очаквам скоро Благовеста да избухне с някакво нелогично на пръв поглед поведение в стил Люса срещу Алекс.

# 979
Ако някой дойде и ми каже, каквото и да било няма да се вслушам, но ще съм изръшкала и проверила с очите си всякакви ситуации, на мен отношебията към околните ми говорят много за човека.

Истината е, че търся дълбочина в улична локва, по думите на съфорумка. Тук такива висини и дълбочини няма, всичко е цирк.

Дали Герганка ще спре да се хвърля на ергенинОТ вече, като се разбра, че е зает? А Елвира ще спре ли да му рецитира?

Ако Капитонова и/или Дениз успеят да надиграят Сашка с преднината, която има, много жалко за нея. Язък за цирка, който спретна.

# 980
  • Разпиляна във въображението
Защото ако Марта беше на втора среща или Деница, реакциите нямаше да са такива. Дори Блага да беше отишла пак.

Може би нямаше да има реакция, защото виждат, че Марта няма интерес към Виктор, а Деница няма шанс. Не ги считат за конкуренция.

# 981
Както казах, заради "любимата" си Алекса и предизвестената среща, минАх на вентилатор вчернашния епизод. Само видях, че се мляскат (от което ми мина апетита, благодаря за което)... На Виктор може да му харесва, но аз такова чудо бих държала далеч като приятелка.
Голям зор Елвира да ходи на среща, голяма защита на Блага, голям рев и страдание за банските! И накрая - цуни-гуни без, ама никакви скрупули! Вече е задоволена и изглежда почти щастлива, само дето Виктор не даде роза на послушната й Ева - рееев... Сега кой ще й четка егото като го няма Вики? Отврат!!!
... А Капитонова пак същата сценка от миналия епизод, само че с нова рокля... тя се глези, Виктор пак я гледа празно и недоумяващо...

# 982
Гледам Ева в "Преди обед", но силно ме натоварва това нейно "сладко, детско и невинно" (както тя го определя или инфантилно направо) държание... лигаво направо.

# 983
Аз пък мисля, че даже се дразни на Питонова - антипатична му е. С раздразнение ѝ отговори на заприказването за “матора” и даже си позволи да я имитира. Той много внимава да е “много мил”. Според му е противна
Леле, на мен ми беше много странно, като ходиха насреща и после Виктор се превъзнасяше по интригите (манипулациите) й. Не ми изглежда като човек, който се кефи и търси машинации. И сигурно пет пъти повтаря на епизод за фаворитките си: "тя е много истинска". Много силно ми направи впечатление и първите епизоди като пое Питонката ролята на водещ и разкарваше момичетата като мадам - явно и на него, защото изкоментира. Според мен арогантността й го отблъсква и се получава така сякаш тя му взима ролята и води във всеки кадър помежду им. Много мъже това ги дразни, свикнали са те да надделяват, а и малко или много шоуто е за него, сигурно очаква, че той ще си е центърът на внимание, пък с нея няма как.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 11:09 от 3lena

# 984
Защото ако Марта беше на втора среща или Деница, реакциите нямаше да са такива. Дори Блага да беше отишла пак.

Може би нямаше да има реакция, защото виждат, че Марта няма интерес към Виктор, а Деница няма шанс. Не ги считат за конкуренция.
Да, това също е така. Но пък ако бяха повторили и завъдили дрънкулка, това щеше да значи, че все пак интерес има.

# 985
  • Варна
Тая Ева е безподобна лигла!
Изобщо не харесвам такива лигавни.
Същата като Венета, но по друг начин.

# 986
  • SF
Виктор вчера се показа толкова влюбен, че му е все едно коя какво ще дойде да му снесе като информация. Него го интересува да се целуват с Александра, да му се гали егото, а не дали Александра е мила с жени, които не са му никакви и са част от пейзажа, за да може да има предаване, хонорари, телевизионни участия.

Ясно е, че в някакъв момент на предаването, една от жените трябваше да се обзаведе със скъпо бижу.
Което пък задължително да предизвика завист у останалите.
И го разиграха.
На коя най-естествено може да се завижда? - на най-мразената.
И ето втора среща с Александра.
Ако беше избрал да подари гривната на Карина, или на Венета, или на Ния Косара, на Ева, на Елвира... Как щяха да продължат сценария с пратеничките, които да го предупредят каква змия всъщност е  притежателката на гривната.
Най-подхдяща за целта всъщност беше Александра заради скандалите, които прави.
А най-добрите приятелки на Виктор, са жените, за които той споделяше, че има безценни разговори и им се доверява - Марта и Деница вече се бяха сдобили с този образ.

Мисля, че той не покани Александра на втора среща по собствено желание, не се е и дърпал, но на самата среща някак се отпусна и си падна по нея.
За да е по-голяма интригата, след срещата на коктейла я извика пред всички насаме.

# 987
Ето това е истината - хората се държим различно, в различна среда и хора. А той ако се подведе от тези приказки, а не си направи сам изводите, говори за него какъв е като човек.
Чудя се Виктория като реши да е толкова открита с него, защо не му каза, че тя и Дениз са развързали банския на Александра, след което е последвал скандала?
При предния скандал с гащите на Блага, Виктор какво каза на самата Блага - на другите мнението ли ти е важно за гащигейт или моето. Тук не е ли същото - на другите ли мнението за Александра е вярното или това, което сам си е създал? Напълно нормално е една жена в присъствието на мъж да е една, а в присъствието на много непознати жени конкурентки - друга.
Принципно си права. Най-важно е как се държи с него и как тя го кара да се чувства и какво той мисли.
Обаче в един момент в едни реални отношения в реална среда поведението на половинката спрямо останалите няма как да не се отрази и на връзката, ако отсрещната страна го смята за крайно или неуместно. И това се случва системно. В крайна сметка, това е характерът на човека (като отчитам, че в подобна затворена изкуствена среда емоциите се усещат по-силни, реакциите също)
Ако си е ок с това поведение, няма никакъв проблем. И в този ред на мисли може би е по-добре ергенът, който и да е той, да е наясно и характера и начина на реагиране на жените в ситуации различни от тази между двама. Оттам нататък, да си преценя сам кое и доколко му е приемливо.
Стана много грозен начина, по който го направиха момичетата. Факт! Изглеждаха жалки, отчаяни, направили завера, злостни и както искате ги наречете.

Обаче не се сещам как точно да му го сервират, така че да не изглеждат отчаяни и в заговор.

Vicky Taylor, това в скрития текст е за теб.
Скрит текст:
Честит рожден ден!
Бъди жива и здрава, много щастлива, обичана и обичаща, чувстваща се удовлетворена. Весел празник!

Altinbas явно ще спонсорира, така че си избери подарък  Wink

# 988
Все повече съм убедена, че Александра е спечелила и затова другите не общуват с нея.

# 989
Сетих се още нещо. В груповата динамика има един феномен в началния етап на създаване на група и той е свързан с обединяването около нещо общо. Интересното е, че обединението се извършва срещу общ враг. Не може да не сте го забелязали в разни колективи - срещу лицемерната колежка, срещу миризливия колега, срещу досадния клиент, срещу гадния шеф ...  Почва се с една подхвърлена реплика,  включи се след ден-два още някой, после и кротуващите се долепят и избухват с гадни номера срещу нарочения. Тук очевидно се обединяват срещу тази, която получава засега повече от наградата. Целите на жените какви може да са - повече време под прожекторите (= повече дивиденти след предаването), по-видимо отношение от Виктор-наградата - индивидуална среща (а тази как можа да има втора, мръсницата фалшива, как го манипулира) и символичната печалба - самият Виктор. Ами последното започва да се изплъзва за останалите, ако хлътва по общия враг. Трябват спешни действия.

Vicky Taylor, здраве, любов и много рози.
Моле те, приеми тази възглавничка от мен! Flowers Rose
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 10:57 от Summer sun

Общи условия

Активация на акаунт