🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 811
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 960
Виктор няма да разкара Блага и Гергана. Завалията ненацулуван и нежелан ще си ходи.
Не става въпрос, че ще ги разкара, просто мисля, че Блага му стана безинтересна вече. То само със секс не става, трябва и малко акъл. Grinning Ще я държи докрая сигурно, но няма да я избере.

# 961
Защо казвате, че няма значение как се държи жената с други жени? Вас не ви ли интересува какъв е мъжът до вас в обществото? Ако е побойник или истерик сред приятелите си аз бих искала да знам. В този ред на мисли голям пропуск на предаването е, че завалията не общува с всички и не е сред тях. Появява се на вечеринките и тича на прибежки с някоя в храсталака. Защо не е с тях на басейна, на сутрешно кафе и спорт да речем, на следобедна почивка ако щете, ей така да се омешт, да се види груповата динамика?
Аз не харесвах никоя от предлагащите се и след буйстването, обидите и истериите на Сашка в момента всяка една ми се струва по-читава от нея. Та тя е откровено сбъркана. Човек с претенции да е терапевт, пък било то и хипно. За първи път Марта прояви признаци на живот, като разказа на Виторио за благия характер на Сашка. На нея за Виктор не и пука, дреме ѝ Сашка ли ще е или друга. Но я дразни баш най-конфликтната личност, която изненадва всички с поведението си да бъде фаворитизирана. Защото ако Марта беше на втора среща или Деница, реакциите нямаше да са такива. Дори Блага да беше отишла пак. И първия конфликт, когато Сашка пръскаше Дениз беше показан сякаш Дениз започва да се заяжда. Ами аз лично страшно мразя да ме пръскат. Наистина мразя. И какво направи извисената Сашка - отвори голямата уста и завърши “ще пръскам, колкото си искам”, крачейки като щъркел из водата. Много зряло, както би казал ергена.

Искам да го видя сред тях, не като някаква награда или пън насред игра. Да общува с всички, в масовката, да има и друга гледна точка.

# 962
Аз не мога да дам много смислен коментар за снощи,защото още съм заслепена от костУмчето на Виктор и така да се каже мигам на парцали.
Ще кажа само,че Марта и Деница ми приличаха на две лоши лели от турски сериал,които са хванали ергена да му налеят ум в главата,че тая не е за него.
Дениз хитрушата,Виктория меркантилната кучка, Сашка неуравновесената,Блага к***ата,Деница отчаяната,Елвира девицата,Карина тихата вода,Ниа-скучната,Вики-тъпото,Люса злобата,Гера като Блага,всички са ми противни 😁
И за капак Виктор кроасанА.Гледаше като мишка в трици докато тетките му говореха.

# 963
Капитонова в промото обяснява как тя били най-голямата заплаха за Алекс и също била по-млада. Тя май хич не е в час, аз като гледам е доста назад в класацията. Със сигурност има други жени, които са по-голяма конкуренция на Алекс от Капитонката.

# 964
Много добре са го измислили от продукцията подаръка с гривната, защото им светнаха очите на всичките там кокошки и сега ше се активизират повечко като видяха, че има и материални блага, не само плочките  на Виктор като награда. Grinning
Капиталова( някой така я беше нарекъл снощи и мисля, че е гениално Grinning) очите й щяха да изхвръкнат, докато я гледаше тая гривна и пресмяташе колко струва. Умрях от смях. Joy В Българският им сайт не я видях, но от другите гривни, които видях цените варират между 3000евро и 15000евро. Тази може да е нещо по средата.

# 965
Да, ама аз имам и сертификат за бижутер, та видОх, че е реплика гривната. Не е истинЦка...Stuck Out Tongue Winking Eye

Майтапът настрана, щом е купена/взета от продукцията, то тя е декор, реквизит демет..ако ме разбирате, прияЧелки и неприяЧелки, мои...Laughing

# 966
  • Terra incognita
Добро утро, колежки 🥳
Скрит текст:
днес съм рожденичка, приемете тази скромна, виртуална почерпка от мен

# 967
  • София
Сега ми стана ясно за какви извинения ставаше дума преди - не заради случката с банския, а може би заради цялото им отхвърляне и очерняне. Всеки човек е различен в определена ситуация и с различните хора. Нима другите там не са хитруши и манипулаторки? Просто ги е яд, че техните номерца не дадоха резултат досега. Много се надявам Алекс да е спечелила, не че ми е фаворит, но ей така, напук на останалите змии.

# 968
Споко, сценарият продължава. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще ѝ спретнат на Александра едно скандалче по всичките фронтове, тя ще се врътно обидена, ще върне прословутата гривна и хоп, милото бижу заминава обратно в първия магазин на Алтънбаш.

# 969
... И какво общо има нейното отношение към тях с това към него? Да го бяха оставили сам да види "истинският" й образ, защото в безсилието и отчаянието си само се изложиха (и малко му размътиха мозъка). Много, много зле.
Ето това е истината - хората се държим различно, в различна среда и хора. А той ако се подведе от тези приказки, а не си направи сам изводите, говори за него какъв е като човек.
Чудя се Виктория като реши да е толкова открита с него, защо не му каза, че тя и Дениз са развързали банския на Александра, след което е последвал скандала?
При предния скандал с гащите на Блага, Виктор какво каза на самата Блага - на другите мнението ли ти е важно за гащигейт или моето. Тук не е ли същото - на другите ли мнението за Александра е вярното или това, което сам си е създал? Напълно нормално е една жена в присъствието на мъж да е една, а в присъствието на много непознати жени конкурентки - друга.

# 970
Аз съм фрустрирана, че и в турският сайт не я намирам тая гривна. Ще се окаже някоя ръчно правена специално за Сашка по поръчка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 971
Александра беше нападната от ден първи, още при опознаването Гаргамела на която вече не и помня името (онова травеститоподобното) започна с махленски подмятания за "старата мома" Усетило, че единственото нещо с което я превъзхожда е младостта си не спря да го шушне. И на кого го шушка- на тези на неговия акъл Люси и сие. Втората атака срещу Алекс беше на басейна , защото "демонстрирала тялото си" и се държала кокетно (женствено) , това подразни дърварките и започнаха съвсем явна офанзива срещу нея. Първа я захапа Дениз , видяха, че е чувствителна и не е свикнала на женски бой и юруш на сливтееее.
На Люси , не бих се издразнила на самочувствието, както винаги съм казвала, харесвам хората със самочувствие, дори да нямат пълно покритие , щом ги надъхва и се чувстват добре, аз съм окей . Стига да е истинско, такива хора са по-добри защото се чувстват добре в кожата си и са толерантни и към  околните. Опасни са тези с фалшиво самочувствие- тогава вместо да изтъкват себе си - започват да омаловажават околните. Ей туй не го понасям и гледам да стоя мноого на далеч.
И да поведенеието на Блага в ситуацията , дори със смъкнати гащи и ходещ секс беше в пъти по достойно - понеже рекламираше себе си и своите си глупости , вместо да унижава и изкарва луда конкуренцията.
Към Дениз и Капитонова , Витко изпитва респект и малко страх. Усеща надменното им поведение и го привлича именно това , за него са недосегаеми. И те си играят с него хем му подават кокалче хем го дърпат. За сега го е страх да ги покани , не иска в ефир да се усети че го въртят на малък пръст и че те диктуват правилата.
Другите дами се държат угоднически - Виктор каже обичам секса - и на тяхзапочва  да им е любим, и Люси почна по 6-7 пъти на ден и Блага и още някой.
Александра за него е приятна и удобна и лесна , тих пристан, докато с другите две ще има тръпка - зависи какво иска и на какъв етап в живота е (и до колко е надраснал мазохистичния си период) )))
Блажка я иска , тя хем умее да изглежда секси , но още не е захитряла да го използва на мах

# 972
  • Terra incognita
Вероятно висулките се купуват отделно и се перс8нализира, така да се каже.

# 973
  • SF
Защо казвате, че няма значение как се държи жената с други жени? Вас не ви ли интересува какъв е мъжът до вас в обществото? Ако е побойник или истерик сред приятелите си аз бих искала да знам. В този ред на мисли голям пропуск на предаването е, че завалията не общува с всички и не е сред тях. Появява се на вечеринките и тича на прибежки с някоя в храсталака. Защо не е с тях на басейна, на сутрешно кафе и спорт да речем, на следобедна почивка ако щете, ей така да се омешт, да се види груповата динамика?

Истината е, че те се виждат и през останалото време, но на нас ни се показват официалните срещи. Той има представа за микроклимата сред момичетата. Снимачният екип, гримьорите, стилистите, също са наясно какво става, какви са настроенията...

А по първия ти въпрос - естествено, че има значение какъв е мъжът до нас. Но няма да ми е водещо за избора, ако дойде негов приятел, който ме харесва и ми каже "знаеш ли, че твоят снощи сваляше една жена, знаеш ли, че си тръгна с нея, знаеш ли, че се напи, знаеш ли, че като малък ядеше кал. Аз ти казвам, че не е читав, вярвай ми, аз ти го казвам..."

Понеже тези неща ги има в живота, сценаристите ни показаха как действително, заради една златна гривна от Алтънбаш, приятелките могат да издребнеят и изгаднеят.
И най-подходящите вестителки, бяха пратени да предупредят годеника, че годеницата няма чисто минало...

# 974
  • Берлин
Всичко сте разнищили подобаващо. От мен 3 акцента след снощи:
-Гергана нямаше роля и това ми хареса
-Карина е от най-дълбоките тихи води и очаквам да загребе от дъното скоро
-любимият ми момент- след всички страсти и падения, дългата Вика се изшмулва като пръчка от храста с малоумната си усмивка

Общи условия

Активация на акаунт