🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 824
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 945
  • SF
Зависи колко дълго трябва да общуваме с тези хора. Ако е за ден-два, всичко може да мине и да замине. Ако по-дълго се налага да "мелим брашно", бих се постарала повече, но не ми се прекалява с мило отношение, а отсреща бучене.

# 946
Питонова последователите ѝ я питат за под ягодите говори така развалено на български в предаването. Тя вика, че реално тогава това ѝ било нивото, ама после задобряла, защото там много тренирала българска реч с другите?!?!? 😃😃😃😃

Всички рускини МОГАТ да говорят правилен български! Но не искат. Нарочно парадират с руския, което е ужасно дразнещо, но те са си такива. Боброва не прави изключение.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 09:43 от teta75

# 947
Скрит текст:
Е, и аз не я харесвам Людмила. И аз смятам, че държанието и жлъчните ѝ коментари я загрозяват, ама тези които ги скалъпват тези елементарни колажчета....еми тъпо е!
Все пак и тя има семейство, близки, приятели.
На никой няма да му е приятно спомене ли се неговото име, постоянно да го свързват с грозотия и завистлия. За второто, донякъде вероятно сама си го е извоювала, ама първото - еми не си е избирала тя сама носа, очите, или пъпките по лицето.
Също не одобрявам да се обсъждат физически недостатъци. В случая обаче едва ли някой щеше да се занимава с физическите несъвършенства на момата, ако нямаше такова огромно, без грам покритие самочувствие. Тази жена поглеждала ли се е в огледалото, се питам всеки път щом  почне да се хвали как е без конкуренция едва ли не там.
Колкото за семейството й  надали се притесняват от подобни смешни колажчета, а от факта, че тя тотално се  изложи с арогатно и злобно поведение. Всеки, който е гледал формата я асоциира със злобата и злословията, които невъздържано избълва.
Отвори ли уста само змии и гущери излизат от там.Гледала съм доста формати, но такива потоци от злословия и словестни зловония никой не е изричал.
Те близките й да се замислят как са я възпитали. Млада жена, как може да е толкова негативна и зла., а и глупава та така смело да демострира лошотията си. Ами ще парафразирам израза "Ще й върнат бъклицата".
То В Бг верно всяко чудо за три дни и на всеки три дни ново чудо,но така ще бъде запомнена и дълго, дълго ще я преследва тази напълно заслужена слава.
Виж Дениз злобничка, но пръска отрова по деликатно, използвайки маши да й вършат мръсната работа. Дето се казва сервира отмъщението студено.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 10:29 от sineva 1

# 948
Злобарки! Алекс за това избухва, заради злобата срещу нея, ами не, няма да мълчи и да преглъща. Най - добрите женски приятелства се създават срещу друга жена. За сега единствената друга на която симпатизирам е Карина, само защото хем се дразни, защото я манипулират, хем не си позволява да говори срещу Александра директно на Виктор, защото това е истинска манипулация, долна и злобна постъпка!

# 949
Аз пък да ви кажа харесах срещата на Александра и Виктор, е малко повече се целуваха пред камерата, ама визуално си подхождат някак, и първата им среща не беше лоша.

Примерно Ева е повече като детенце до него и според мен не си пасват, Елвира също не става, там направо не ми се коментира, даже се чудя какво прави още в предаването, Деница изглежда като леля му до него, Вики също не е вариант, асоциацията ми е като кон до Виктор и т.н. И то коя остава да му подхожда Александра или Марта.

Ако бях на мястото на момичетата и ме беше поканил на среще после нищо нямаше да им разкажа. Grinning  и гривна да ми беше подарил нямаше да им я покажа, да стоят и да се чудят.

Вчера имаше един кадър на Деница (към края на предаването) приличаше точно на бръмбар в очите с този грим, даже не знам как позволяват да ги показват така в ефир, много грозно.

Постъпката на Капитонова, Марта и Деница не беше окей за самите тях, особено за жени като Марта и Деница, които уж не са на ниво като останалите.

# 950
Последният епизод на Ергена ме изкефи на макс. Аз харесвам Александра и се радвам , че точно нея избра Виктор за срещата и че точно тя получи гривната. Харесвам ги като двойка.
Марта ме разочарова , а също и Деница - не им отива да подемат кампания срещу Алекс - все пак са зрели жени, не тъпи кокошчета по на 20 години .... и тая малката , загубената Вики от къде го придоби това самочувствие ... направи ми впечатление , че доста "от високо" гледаше ....
Капитонова идея нямам дали работи в лекия бранш , но съскаше като пепелянка , а Люсито по-добре да си ходи - сред останалите е просто гротеска.

# 951
  • SF
От продукцията са потърсили тази интрига. Марта и Деница са подпомогнати да направят пробива.
У зрителя не трябва да остава усещането, че краят е предначертан и девойките са просто едни приятелки, които се радват една за друга.

Марта и Деница са подбрани да свършат работата на осведомителките на Виктор, именно защото той имаше балсамови разговори с тях. Те го успокояваха, вдъхваха му доверие.

Представете си, ако бяха пратили Гергана и Венета да предупредят момчето, че мацката му не става.Simple Smile
Докато Марта и Деница, благо, меко, еликсирно, му поднесоха истината. Simple Smile Или "истината".
Не е случаен този тандем. Като помислите, те дори не са имали скандали с Александра или поне не са ни ги показали.

# 952
Таз Благовеста за каква се взе?- Ходещ секс била. Отвратително вулгарно държание на една глупава жена. Казвам жена, защото не е момиче на възраст.

# 953
А аз харесвам коментарите на Люси. Вероятно в живота би била дразнеща и натоварваща, но в предаването е точно н място. Нима Блага или Венета са по-нормални, или пък Марта , "щерката". Дори не каза веднъж " дъщеря ми". Щерка, щерка. То всички имаме деца, ама на нея това й е...единственото ...преди да се разгони...съжалявам, но това ми се натрапва от нея.
Като цяло, всичките там има защо да са сами и защо да се излагат в такъв формат.

# 954
Хайде да си го кажем честно, каквато и да е Александра, каквито и трески да има за дялане щяха ли да се заяждат толкова с нея, ако не я имаха за конкуренция и не се пръсваха от злоба и завист? Не, разбира се! Освен това всички истерии на Александра бяха продиктувани от техните нападки. Не съм видяла да истерясва и крещи без основание.

Блага мисля, че тотално загуби Виктор. Като го привика на коктейла той гледаше с голямо отегчение и хич не беше впечатлен от "ходещият секс", макар, че Блага да си мислеше, че след свалянето на гащите това ще й е  следващото топ попадение. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 955
Прави ми впечатление, че Витя харесва тренирани жени със спортна фигура. Сашка и Карина му допадат в това отношения. Като професионалист вече ги е претеглил коя има спорт в ежеднението си и коя просто яде само по една овесена палачинка на ден (визирам Бобърката). Висналите задници и кльощавите генчета не го интересуват

# 956
Блага изтърси тази нелепица за ходещия секс, мислейки си, че Виктор правейки го по 6 пъти на ден ще се впечатли. 😀 Ама за толкова й е достигнал капацитетът.

# 957
Виктор няма да разкара Блага и Гергана. Завалията ненацулуван и нежелан ще си ходи.

# 958
  • SF
Благовеста и Александра са два полюса различни. Не знам на какво стъпва тяхното приятелство. Вероятно на Александра й трябва свита от придворни дами и си ги събра в началото. Една по една започват да й отпадат.

Аз наистина недоумявам как става така, че две приятелки се целуват с един и същи мъж, ВЛЮБЕНИ СА, не е просто, щото са си пийнали и не им пука, и си го разказват, и се подкрепят. Нещо противоестествени са ми тези "приятелства".

# 959
Защото се борят за победа, не за личността на Виктор.

Общи условия

Активация на акаунт