🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 870
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 840
Абе гримьорите некадърни, некадърни, ама Дениз никога не я гримират зле...

Тя е тяхно момиче, сигурно за нея най се стараят.

# 841
  • Бургас
От фейса....

# 842
  • Terra incognita
Ето и на мен ще ми стане тъжно като свърши предаването и темата замре 😜
Определено ще ми липсвате известно време Grinning

# 843
  • София
Между Ева и Людмила разликата е в пъти в полза на първата. Но лагерите трябва да са наравно. Хубавото е, че Виктория няма никакви симпатии към Людмила

# 844
А Дениз как обяснява на Питонова, че Марта и Деница като най-големи и мъдри трябвало да отидат. 🤣🤣🤣 Ще кажеш, че сме в средновековието, Витко е крал и едно сборище на вещици ходи да го съветва какво да прави преди похода, за да се върне победител. Толкова нелепо, че чак комично.
Е то Дениз е начело на коалицията срещу Сашка. Праща другите да я злепоставят, а тя една чиста, бяла...
Ама как й връзват другите не е истина просто.
То и Александра не цвете, но това беше доста долно.
А Марта и Деница слязоха на нивото на помакинята. И това направено точно след, като я е поканил на втора среща и е получила подарък.Пълна случайност, не от ревност и злоба, просто са добронамерени.
Ако не е по сценарий много се изложиха двете каки. Не им отива на възрастта и на акъла, да дават съвет на мъж на 30 и кусур години, с коя ще е.
Все едно са някакви стари лели на младежа и го предпазват от неподходяща връзка с пропаднала мома. Пълен смях. Само тия двете не бяха се изложили и айде и те се овъртоляха в калта, като другите прасенца от кочинката.
Народът го казал, с каквито се събереш такъв ще станеш.
П.П. Ум не ми го побира тая Дениз как им дърпа конците. Отстрелва конкуренцията без да си цапа ръцете. Много опасна жена е, тръпки ме побиват.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 23:12 от sineva 1

# 845
Грозотии, уруспии... Спрете се, бре, хора. Аз виждам нормални жени, всяка с бъгове и предимства, същите, като навсякъде. Пред някои от коментарите тук бледнее всичко казано или направено в шоуто.
А как се наричат 20 жени, които скачат срещу една, защото усещат как бленуваният мъж хлътва по нея и им се изплъзва? Такава масирана атака от злоба, завист и омраза не сме виждали скоро. Simple Smile

# 846
Изпя Ню Йорк на Синатра.

Лека поправка Wink Relaxed ! Пя Синатра, нo песента беше L.O.V.E.
https://www.youtube.com/watch?v=tmSzRx9RYLk

# 847
  • Terra incognita
Дениз не е расла в Турция, че да знае перфектен турски. Така, както българските малцинства извън страната говорят български с акцент.

# 848
Моят кратък анализ и разбор на тазвечерната сценка, пардон, епизод, ще бъде следният:
Част първа, или чаптър уан: хареса ми.
СекЦ и смях на плажа бих я озаглавила. На океанЦкия обаче, плаж..налЕ.

Част втора бих озаглавила с възвишения литературен израз " Кой ср* на метеното?", или "Някой ср* на метеното" Joy  някоИ, по-точно, налЕ...

И завършекът с кармазъ храсталаците.

Лека нощ, прияеЧелки мои...Joy

# 849
Това се казва да действаш с кадифена ръкавица.
От Скандалджийка в първа серия на Сеир Сандъка,
вече стана Сив Кардинал
Еми признавам си Дезгин се движи в аритметична прогресия  в интригите....

# 850
  • Вестерос
Има ли вече линк, че съм в чужбина и няма как да гледам?

# 851
Всички срещу Сашка и Сашка срещу всички. Епична драма. Турските сериали вече не са интересни.

# 852
Марта се изложи днес, но пък е страшно красива. Направо си е за Мис България.
Много ми е странна концепцията на предаването. Нали ако се получи истинска  химия с някоя още в началото ,което всъщност би било супер, ще се провали предаването. За всички ще е сконфузено, защото само трябва да се играе роля за пред камери.

# 853
Грозотии, уруспии... Спрете се, бре, хора. Аз виждам нормални жени, всяка с бъгове и предимства, същите, като навсякъде. Пред някои от коментарите тук бледнее всичко казано или направено в шоуто.
А как се наричат 20 жени, които скачат срещу една, защото усещат как бленуваният мъж хлътва по нея и им се изплъзва? Такава масирана атака от злоба, завист и омраза не сме виждали скоро. Simple Smile
Не знам, аз описаното не виждам. Има хора, които не харесват Александра и без да делят мъж с нея. Пък и повечето от момичетата в шоуто са далеч от мисълта да бленуват Виктор. И ги наричам Жени, съвсем нормални, както би ти казал и всеки мъж(стига да не е твоят😁)

# 854
Оооооо, Нашите Ергенлии нямат ''финес '' за интриги. Правят ги на доста махленско и ниско ниво.
Ама я виж Ендер и Шахика, майсторски ги въртят.
Турците са майстори в тази насока Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт