🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 939
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 855
Еее, как можа да разкара Ева? Тя е в пъти по от разни храстчета като малка Вики, Ния, Карина или тотални пародии като Елвира.. Хайде кажете, че не е нагласено кой кога да си ходи Joy

# 856
Виктория явно има много опит. Като й подарят бижу, първо в "документите" й е главата.

# 857
  • Terra incognita
Виктория е една меркантилна к¥чка. Много противно създание.
Да регисътирам бисера на вечерта- ходещ секс 😅😏🤭

# 858
Какво стана с пръстена? Утре ли някоя ще го получи?

# 859
Марта се изложи днес, но пък е страшно красива. Направо си е за Мис България.
Много ми е странна концепцията на предаването. Нали ако се получи истинска  химия с някоя още в началото ,което всъщност би било супер, ще се провали предаването. За всички ще е сконфузено, защото само трябва да се играе роля за пред камери.

Майтапиш се, с този дълъг безформен нос и кривогледи присвити очи? Ума красива коса,крака и устни, но в лицето хич не ме грабва.

# 860
  • Deutschland
Още сутринта изтече информация във фб, че Ева ще си тръгне. Боби Ваклинов бил качил клип към следващия епизод на предаването си, в който казва, че щяла да му гостува прясно изгонената Ева от Ергенът. Не знам кое е предаването му, както и не съм следила дали поста е изтрит след това, но ето. Факт.

# 861
Според мен е време за прогнози. Аз започвам по метода на изключването. Елвира сякаш е в трети клас, освен това говори доста нелепо и не е красива, Людмила е като злобна баба Яга, Гергана и Блага приличат като да са от професията, никой нормален мъж няма да се хване с тях за сериозно. Дългото Вики е като побит кол на поляна, чудя се защо изобщо е там, а не на спортен лагер. Деница е готина, но прилича на леля му. Венета е много красива, но пие и по мои наблюдения това ужасно отблъсква мъжете. Виктор подчертано страни от нея и в един момент ще и духне под опашката. Останаха тези, които според мен ще се борят сериозно - Марта, Дениз, Виктория, Александра, Ния-Косара и Карина. Според мен Дениз и Виктория нямат шанс, поне във формата, защото предаването е насочено към българската аудитория и текат реклами за много пари. Ако не спечели българка, следващият сезон може да бъде саботиран. Останаха Марта, Александра, Карина и Ния-Косара. Хващам се на бас, че ще бъде една от тях, но засега не мога да гадаят коя.

# 862
Тетооо не си тръгвай ша ривЪ
Тааа хвана ме срам че съм жена ..дори мисля да ходя да се проверя на доктор и ще искам сертификат някакъв  . И не ме е яд за друго , ами сигурно от продукцията , тези които мислят сценария са си говорили - абе я да им хвърлим на евтините българки някоя малко по засукана дрънкулка да ги видим как ще се хванат за косите и до къде ще паднат . Отписвам Марта и Деница от списъка с любимки. Много искам да врътнат ББ номер кой за кого какво е казал, да видим Леля и Внуче , ще смята ли Александра за най-агресивната там

# 863
  • София
Здравейте, дами! Flowers Rose

Въздържах се да пиша в темата, защото не следя редовно предаването и имам пропуски, но днес реших да се разпиша. Загледах формата заради една приятелка, която го беше определила като смехотерапия. По принцип се бях зарекла да не го гледам, защото не ми допада идеята бол жени да се борят за един мъж. Харем история. Звучи ми унизително и принизяващо женския пол. Обаче моята приятелка ме убеди и да, имаше смях. Затова реших да го гледам, когато мога. Бързо обаче смехът бе изместен от друг тип емоции. На този етап симпатизирам на Александра и Ева. Алекс има своите трески за дялане, но не виждам в нея злоба, лицемерие и характерните отрицателни черти, които откривам при част от останалите участнички, начело с Людмила, Виктория и Дениз. Ева е изключително позитивна и за мен държанието й в шоуто беше много на ниво (поне от това, което съм видяла). Според мен си тръгна, защото е скучна за публиката, не влиза в конфликти, не прави сеир. Благовеста си личи, че е наивна и доста глупава, но според мен е добродушна. Венета е щура, не я слуша главата, но забавлява всички, на моменти смятам, че е добра по душа, в други ситуации ме разочарова. Елвира изглежда добро момиче. Ния-Косара и Карина са ми по-скоро неутрални. Нямам мнение за тях. Което не знам дали е хубаво, или лошо. Но нещо в тях ме отблъсква и не са ми интересни за гледане. Малката Виктория е просто малка. И на нея не мога (или не искам) да й схвана спатиите. Гергана е хубава жена, но има нещо отблъскващо в поведението й. За Виктория, Людмила и Дениз ще се въздържа от коментар, защото не обичам да използвам толкова обидни думи за други жени и обикновено ги казвам наум или само пред много близки приятели. Доскоро харесвах Марта и Деница, но след днешната постъпка ми паднаха в очите. Не им отива на годините. Не знам дали има сценарий или не, но Дениз го играе сивият кардинал. Виктория също. Людмила е по-директна. Очаквам да държат и трите в шоуто почти до края, за да създават интриги и рейтингът да се вдига. Сега на въпроса защо реших да пиша днес в темата - след поредното изпълнение на дамите в шоуто се убедих, че това предаване е страхотен пример за социален експеримент. И ако в началото го гледах с цел забавление и разтоварване, то сега си вадя доста поуки относно това как трябва и как не трябва да се държи една жена. Wink

Сега се връщам да ви чета, защото, докато се изкажа, виждам, че доста нови коментари са се появили. Желая ви прекрасна вечер! Nature Stars

# 864
Не мога да повярвам, че такова пошло предаване има толкова теми в бг мама!!! Народа изпростя наистина, нищо лично към никоя от вас.
Нема проблем, ние тука сме от простачка надолу. Добре дошла, сигурна съм, че само минаваш да ни кажеш колко сме зле и ти не гледаш такива предавания.
😂😂😂

Добре, че подариха гривната, да ги видим и останалите злоби какви са всъщност, лелеее. Марта и Деница - много грозно поведение тази вечер. Хайде, Деница яко си е паднала, не съм толкова изненадана, но Марта както хич не й пукаше, изведнъж и тя един змийски език изкара. Най ми е странно обаче как се плюят лице в лице в единия епизод, пък после си говорят най-нормално (изключваме коментарите зад гърба). Аз бих им била на тия квачки тотален игнор.
Иначе, гледам назад (че да си превъртам рекламите 😂), но срещата много добре се получи. Наистина бяха големи сладури, личеше си, че им е готино - Александра непрекъснато се хили и по принцип, ама Витьо май не го бяхме виждали да се усмихва така истински. А на коктейла Александра и Дениз са страхотно направени. Людмила и тя ми харесва (още не съм я чула да се прояви на коктейла, сигурно затова), но оцених все пак сравнението с Граф Дракула по-напред.

# 865
Здравейте, дами! Flowers Rose

... На този етап симпатизирам на Александра и Ева...

Ева вече я няма, значи един фаворит си имаш Simple Smile

# 866
Това с дрънкулката и мен ме разочарова, като реакция от абсолютно всички. Меркантилници.

Сигурна съм, че ни показват това, което искат да видим, но фактът, че толкова жени предпочитат Дениз пред Сашка говори, че втората с нещо ги дразни. И ми хареса въпроса на Капитонова  към Виктор - това ли е начинът, с рев? Защото не само на Сашка, на всяка разревала се Виктор обръща специално внимание и всъщност поощрява именно такова поведение.

# 867
Не успях да гледам епизода тази вечер.
Някъде има ли кадри само от срещата?
Нещо като скрийншотове?
Целия цирк не ми се гледа.

# 868
Защо Виктор е толкова пасивна личност?
Не само, че който го задърпа и го върти, но и му липсва инициатива в различни ситуации. Някак го кефи да е като наблюдател

# 869
Начи така, както може да постъпи една жена когато има съперница за сърцето на един мъж, никой друг няма да постъпи! На всичко, ама на абсолютно всичко е способна! Изобщо не съм учудена от това как се държаха и какво говориха всички, в това число и милите, и добрите. Не слушах много съсредоточено, но май само Блага се опита да го плени със себе си и сексът, който излъчвала, а всички останали, които доложиха на Виктор каква е всъщност реалната ситуация (според тях), искаха да накиснат Александра и да се изкарат вестителки на истината и добротата, за да не е Виктор в заблуждение. Ти да видиш!

Общи условия

Активация на акаунт