🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 018
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 720
Коалицията срещу Александра обаче съвсем се разширява, щом и Деница, и Марта тръгнаха да говорят срещу нея. Иначе не мога да споря, че много си подхождат с Виктор, на плажа по бански изглеждаха много добре.

# 721
Превзема се Александра, но той си я харесва, в сравнение с алтернативата това е най-доброто 🙄почти

# 722
10000 Евро-тия вярват ли си или съвсем взеха драгия зрител за мезе!

Алтънбаш са такива цените. Моят приятел гледал при тях годежни пръстени и като видял, че най-евтиния е 20 000 лева набързо излязал от магазина Grinning аз хем го предупредих да не гледа там..

Ми не точно
И по 700 долара има пръстенчета https://altinbas.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%82%D … &price=0,1000

# 723
Не мога да повярвам, че такова пошло предаване има толкова теми в бг мама!!! Народа изпростя наистина, нищо лично към никоя от вас.
Нема проблем, ние тука сме от простачка надолу. Добре дошла, сигурна съм, че само минаваш да ни кажеш колко сме зле и ти не гледаш такива предавания.

# 724
Гледам епизода с малко изоставяне във времето, ама точно като змиярник са...ще се пръснат от завист заради някаква дрънкулка. Веднага изчислиха колко пари е. Animal Snake

# 725
Що си мисля , че тези бижута са взети назаем от продукцията и после ще ги върнат и момичетата са наясно с това.
Точно това имах предвид по-горе като коментирах цената,не че не възможно да струва толкова,а че ще остане наистина за нея Simple Smile .

# 726
  • Terra incognita
А ергенинът защо днес е облечен като сгоден сиганин?
Марта започна да се показвааа

# 727
Ох, Блага! 🤯

# 728
10000 Евро-тия вярват ли си или съвсем взеха драгия зрител за мезе!

Алтънбаш са такива цените. Моят приятел гледал при тях годежни пръстени и като видял, че най-евтиния е 20 000 лева набързо излязал от магазина Grinning аз хем го предупредих да не гледа там..

Ми не точно
И по 700 долара има пръстенчета https://altinbas.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%82%D … &price=0,1000

Е.. тези са много малки диаманти, то почти няма.  Затова е такава цената. Просто сравнение със българска безименна бижутерия имат по-хубави диаманти за същите пари, които алтънбаш имат камъче колкото прашинка.

# 729
А не виждате ли прилика между Виктор и Аладин?🧐

# 730
Блага наистина ли мисли, че с курвенските си номера ще го спечели?

# 731
  • Terra incognita
- Хората ме наричат ходещ секс!
Виктор: 😳

# 732
Блага падна много ниско, страшна реклама си направи. Толкова е жалко, че не мога да гледам.

# 733
# 734
  • В царството на игрите:)
Гледам... Мога да кажа много, но няма време Simple Smile Надявам се да не спечели Александра...Не, че някоя от тях ще преглътна лесно  за наШто момче, но нея най - трудно Sad

Общи условия

Активация на акаунт