🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 085
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 705
Ева и Дениз са страхотни днес.
Деница пак е тотал щета.

# 706
Сега и пръстен ли ще дава на някоя?

# 707
Почти всички се пръскат от злоба, дори и Деница. Излагат се.

# 708
Людмила тази вечер с изрязаната дантелена рокля прилича на Граф Дракула

# 709
  • София
Леле, леле, Ергенът с какви дрехи, ужас. Много рано за такива дълбоки чувства. Как сега ще ръща внимание на другите. Сашка е изкуствена, та изкуствена

# 710
  • Варна
Що си мисля , че тези бижута са взети назаем от продукцията и после ще ги върнат и момичетата са наясно с това.

# 711
Все едно е с трико, вместо с костюм хахах И имам чувстото, че му е и малък, съвсем го е опнал, аха да се спраска

# 712
Деница не е права. Мъжът не го интересува жената как се държи с др.кокошки. важно му е как се държи с него. Та няма нужда Витко да гледа денем как си кудкудякат в къщата.

# 713
  • Мюнхен
Марта има много хубави крака, прасците ѝ са като изваяни!

Срещата Алекс-Виктор беше измислена от някой рядко тъп сценарист и изключително дървена. Опитват се да се отпуснат двамата, обаче продукцията просто не им дава шанс. Отделно много ме дразнят насечените кадри. Както намираха съкровища, изведнъж на вечеря с други дрехи. Къде на плажа са се преобличали? 😂

# 714
10000 Евро-тия вярват ли си или съвсем взеха драгия зрител за мезе!

Алтънбаш са такива цените. Моят приятел гледал при тях годежни пръстени и като видял, че най-евтиния е 20 000 лева набързо излязал от магазина Grinning аз хем го предупредих да не гледа там..

# 715
  • Пловдив
Много ми харесва Марта. Явно го приема за приятелче и иска да си говорят . Мъжко момиче изглежда. И най-не й пукаше от гривната . Сашка и на мен ми фалшивее, но явно Виктор я харесва.  Целувки, целувки.

# 716
Калта от пръстите на Сашка мистериозно изчезна когато прегърна Викито с подаръка. Брей.... Алтънбаш са си цифра! Как им се откъсна от сърцето на продуцентити, цъ цъ цъ!
Откъснало се... една роза. Алтънбаша още след снимките се е върнал обратно при създателите си.
Супер смотана операторска работа. Как позиционира ха камерата точни срещи чатала на Ергенина докато се натиска ха полулегнали с Алекса. Да бяха мръдна ли - наляво, надясно или изобщо отрязали тези кадри.

# 717
  • Terra incognita
Момичета, какво да ви кажа. За пръв път се насладих на истинска среща. Ами, много ми хареса. Имаше привличане, страст, романтика. Много им се изкефих.
Гривната...какво се превъзнасят колко струва, като че ли той я е плащал. В реала надали прави такива подаръци. Алтънбаш си праввт реклама, това си помислих първо, като загатнаха за пръстен.
Мнооого се изкефих как всички се пукаха от завист и яд.
Блага, жалка картинка. Явно тук ще се случи разривът в отношенията. Ми, кво ревеш. Като виждаш, че "приятелката" ти е по- харесвана, отдръпни се.

# 718
Момичетата на повикване седнаха да обсъждат цената на гривната. Ще почина!
Капитонова кутиика пита дали имало.

# 719
Не мога да повярвам, че такова пошло предаване има толкова теми в бг мама!!! Народа изпростя наистина, нищо лично към никоя от вас.
Той и Иво Сиромахов тъй мисли
А аз си рупам брускетите и ми е все тая  кой какво Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт