🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 972
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Така е. Но не бих казала фаворит. Затова се изразих така - “симпатизирам” им. Виждам негативи и в поведението на Алекс. Но в никакъв случай не смятам, че е лоша или манипулативна. След срещата им с Виктор днес се убедих, че има привличане между тях и определено си отиват като двойка. Даже май тя му отива най-много от всички момичета. Чисто визуално имам предвид. Някъде прочетох, че до скоро са се следвали в Инстаграм, след което са се отследвали. Кака Сийка в мен се чуди “защо така”?? Grinning

Здравейте, дами! Flowers Rose

... На този етап симпатизирам на Александра и Ева...

Ева вече я няма, значи един фаворит си имаш Simple Smile

# 871
И аз съм плакала на раздяла със съученици напускали класа без да са ми близки или колеги на работното място. Въпрос колко емоционален човек си. Наистина възниква една привързаност и навик и човек му става тъжно.
Ама с тези хора не делите една обща цел, която всичките  сте си набелязали, а може да я има само един, нали?!
Останалото за емоционалната привързаност напълно го разбитам и си е съвсем в реда на нещата.
Честно казано имам чувството, че са отишли там тези жени на хубав курорт за глезотии по романтични срещи и не им пука за Виктор освен от его и мерак да стигнат по-напред. Пък и да се рекламират по ТВ и да си намерят мъж наистина или пари да изкарат. Ако някоя си мисли, че отива за голямата любов, за мен би било супер тъпо.

# 872
  • Мюнхен
Витьо, ако толкова не харесваше интриги, нямаше да даде първите рози на Марта и Деница. Безхарактерен льольо.

Виктория повдигна темата и си го отнесе, ама другите две, които иначе не посмяха сами, бяха възнаградени от Ергена.

# 873
  • София
Абсолютно съм съгласна с това, което написа Едел - не знам дали важи за всички участнички, но една голяма част от тях са там заради безплатния лукс и това да станат популярни. За Елвира и малката Виктория мога да приема, че са някакви наивни и непоправими романтички, които са решили да търсят голямата любов в реалити. Което ми звучи безумно, но толкова им е акълът. Александра, Марта и Деница обаче се чудя какво правят в такова предаване?! Като цяло се чудя каква може да е мотивацията на една красива, интелигентна и просперираща млада жена да се запише за подобен тип формат. Затова си мисля, че няма читави там. Сори нот сори. А Ергенът… и той ми е една странна птица. Изглежда добряга, свестен тип, не ми прилича на плейбой, нито на жиголо (както бях чела). На външност не е мой тип, но е симпатичен, хуб мъж, бих казала. Надали има проблем с това да си намери приятелка, ако иска да има такава. Затова му се чудя на акъла - какво дири в това предаване и той?! От друга страна, наистина е много пасивен, изглежда един такъв заблуден и объркан. Всяка го дърпа нанякъде. Малко ми е скован.

# 874
Не им пука за Виктор. Там са за слава, реклама и да си намерят чичко паричко. Реват, защото свикват една с друга. Правят си групички и си лафят, нормално.
Не нападнаха Алекс от завист, а от яд, че я виждат колко е фашлива, как прави скандали, а пред него се прави на миличка. И аз я харесвах в първите епизоди, вече не.
Блага не я е поканила на рд, защо ли..

Беше ясно, че Виктор не харесва Ева. Дори с Людмила и Деница му беше по-приятно да общува, да се целува. Припомнете си срещата им, после като тя го целуна, хич не му хареса. И на мен ми е много шумна и пренавита.

На 200 процента съм съгласна с всички коментари на Людмила и Дениз, пък било то и злобни.

Искаше ми се да им дават битието, как ядат, спат и т.н. като в биг брадър.
И ми се иска на общите срещи вечер да не ходи все с някоя в храстчето, а да говори там с всички, да общуват по-свободно, да си пийват, като на купон. Така щеше и той да ги види в друга обстановка.

# 875
Вметвам докато гледам епизода: явно причината Алекс и Ева да останат приятелки е, че Ева явно е усетила, че Виктор няма привличане към нея и го е разлюбила.

# 876
  • София
Възможно ли е наистина да не му показват нищо? Никакви записи на момичета, когато него го няма? Според мен е редно да види някои видеа с тях и сам да си вади изводи. Ето че различните очи виждат различно. Аз твърдо не одобрявам поведението на Дениз и Людмила. Виктория в началото ми беше симпатична, след което си развалих мнението за нея. Докато Людмила и Дениз от самото начало са ми пренавити и прекалено злобни. Освен това нямат реална оценка за себе си. Това е много тъжно. Чудя се дали е поза или действително са с такова самочувствие (без покритие, за съжаление)…

# 877
  • Варна
Страшна завист към Алекс, нямат капацитет да спечелят Виктор със стил, ум и красота и почнаха да плюят. Слабачки.

# 878
Според мен е време за прогнози. Аз започвам по метода на изключването. Елвира сякаш е в трети клас, освен това говори доста нелепо и не е красива, Людмила е като злобна баба Яга, Гергана и Блага приличат като да са от професията, никой нормален мъж няма да се хване с тях за сериозно. Дългото Вики е като побит кол на поляна, чудя се защо изобщо е там, а не на спортен лагер. Деница е готина, но прилича на леля му. Венета е много красива, но пие и по мои наблюдения това ужасно отблъсква мъжете. Виктор подчертано страни от нея и в един момент ще и духне под опашката. Останаха тези, които според мен ще се борят сериозно - Марта, Дениз, Виктория, Александра, Ния-Косара и Карина. Според мен Дениз и Виктория нямат шанс, поне във формата, защото предаването е насочено към българската аудитория и текат реклами за много пари. Ако не спечели българка, следващият сезон може да бъде саботиран. Останаха Марта, Александра, Карина и Ния-Косара. Хващам се на бас, че ще бъде една от тях, но засега не мога да гадаят коя.
Скрит текст:
Много е интересно, че от всички участнички следва само Александра, Марта, Карина и Дениз. Питонова не я следва, дето я спрягат за победителка. И според мен ще е някоя от трите, може изборът да е даже между Александра и Дениз. Марта някак не ми се връзва, грам химия нямат от това, което ни се показва. С Александра и Дениз има като че ли обаче искри.

Редактирам се: тъкмо прочетох, че с Александра вече не се следвали. Или не му е харесало какво вижда по телевизора или са се усетили, че сме големи детективи и се опитват да замажат победителя.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 23:53 от 3lena

# 879
  • София
Ауу, какво дъно днеска. Усетиха хиените, че губят играта, надушиха че покрай Викито могат да заграбят и някоя истински за тях ценна наградка като бижу (защото той не им беше достатъчна мотивация досега), и се активизираха. Марта, която харесвах, дъно. От несигурна и изчакваща да го опознае, бързо бързо мина в атака и започна да му се мазни. Деница също срути фасадата, и тя се нареди да злослови. Рускинята много елементарно върти интригите, но Виктор като нищо ще се разколебае. Дениз най-хитро насъска други да й свършат работата. Долни, долни същества. И заради блясъка на една гривничка. И Александра не е най, ама тея я надминават с няколко обиколки. Най-ще се радвам Александра да върне розата, а Виктор да не избере никоя. Достойни няма.

# 880
На мен най-много ми хареса това, че се криеха като ученици. Мисля, че още няма чувства. Има някакви симпатии. От къде измислиха, че е фалшива не разбрах. Тя с тях може да се държи всякак. Направи ми впечатление Дениз каза да не отивам аз, че нали съм центъра на скандала. Хитра лисица. Капитонова сигурно рови из куфара на Александра да търси кутията от гривната за цената. Бас хващам. Абе мисля, че тази която плете интригите оплете всички в тях, но това далеч не е Александра. Даже говореха как ще им отивала на китката. Меркантилни змии. Най-лошо впечатление ми направи това, че Марта и Деница освен, че говориха за Александра, сложиха другите момичета като най-наивни. Абе дами вие честно ли мислите, че тя ако е толкова със стратегия няма да е със силните на деня.
Ева наистина беше слънчев лъч в това предаване.

# 881
Представям си какво е поведението на Алекандра извън снимките,  та да настрои всички срещу себе си. Определено не си измислят на прима виста,  убедени са в мнението си за нея. Според мен не гривната,  а повторната среща,  продължена и в храсталака вечерта,  са провокирали настоятелното съветване. Решили са, че мача е свирен и се опитват да ограничат щетите. Е и не без задкулисното майсторско побутване на двете манипулаторки.
Скрит текст:
Странно ми се струва, че Виктор и Александра спрели изведнъж да се следват, затова пък едновременно почти пишат,  че са влюбени. Дали, ако наистина е избрал Капитонова в предаването,  сега не се е преориентирал към Александра? Или пък избраната е била Александра и сега са развалили отношения?! Въпроси... Въпроси.. 😁

# 882
  • София
Тук е моментът да споделя, че познавам Людмила (за мое съжаление). Не сме били близки. Познайте защо - същата е и в реалния живот, каквато е в предаването. Едно мрънкало, на което винаги друг му е виновен за неуспехите. Винаги е завиждала на по-красивите, по-умните, по-имащите от нея. Приятелките си ги избираше от чиста проба интерес. Мисля, че е страшно фалшив и лицемерен човек. Опита се да се сприятели с мен, но станах свидетел на няколко нейни изцепки (не е редно да ги споделям в темата, грозни постъпки са наистина) и реших да се отдръпна. За добро е било. Като гледам… 10 години по-късно въобще не се е променила. Тъжна картинка!

# 883
Къде мога да гледам днешният епизод?? Помооооощ 🙃

# 884
Вие не сте ли гледали предните епизоди?
Как Сашка направи скандала за на Блага гащите и крещя като луда?
Как крещя в басейна, как кашля докато уж имала паник атака и пак ревове и циркове пред Виктор.
Как се злобеше на Дениз, когато и каза да не я пръска с вода,?
Как се държа злобно с Людмила, като бяха седнали те двете, Блага и Венета да си говорят.
Не сте ли гледали, че се чудите защо не я харесвали?
Или как се гушка и опипва с Карина, как се мляска с Елвира? 🤮🤮

Общи условия

Активация на акаунт