🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 811
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 915
  • SF
Виктор има контакт с момичетата и извън тези, които ни показват.
По някакъв начин е бил привлечен от Александра и е усетил, че Блага няма как да е жената до него, въпреки че много й се иска.
Преценили са, че измежду всички момичета, Венетка също не може да стои адекватно до Виктор.
Той не взима сам решенията. Екипът ги взима. Вероятно биха се съобразили, ако от негова страна се появи някакво силно желание или неприязън, но все пак той е там, за да осъществява предаването.
Затова се учудих, че Ева напусна. Тя беше от тези, около които можеше да се създаде сюжет. Тръпки, намерения, желания, очаквания.
Около Елвира и Ния Косара не виждам какво може да се измисли и с какво те са полезни на предаването.

# 916
  • София
Танчитка, не мога да се сдържа да не го напиша, а уж си лягах. Grinning Хем съм съгласна с теб, хем не съм - ама сега много ми се спи и нямам сили да се впусна в писане да обяснявам с кое и защо съм съгласна, и с кое не съм. Дано имаме възможност за раздумка пак, че да си споделя мнението.

Вече наистина - лека нощ! Simple Smile

# 917
  • Валенсия
Shy girl, от видяното до момента и от опита ми с реалити формати, мога да споделя следното:
Мисля, че Александра е в ролята на “фаворитката”. Фаворитка на публиката. Фаворитка на ергена. Но не и на останалите участнички. Тя е представена в добра светлина пред зрителите и Виктор, така че всички ние да я харесваме. Фаворитката обикновено си има своя групичка от хора, които я подкрепят, но в никакъв случай не е фаворитка на всички участници - в един момент задължително участниците (всички или почти всички) се обръщат срещу нея и тя го играе изкупителна жертва, с което печели още повече симпатиите на зрителите. Продукцията я подбутва и това си личи. Което дразни останалите участници. Обикновено продукцията го прави нарочно. Толерирането само по себе си дразни, но има и други похвати, с които изкуствено се настройват участниците едни срещу други. Фаворитката може да има и втора роля. На дразнител, например. Или да завърти любовен романс в шоуто, за да вдигне рейтинга. Зависи от шоуто.
Оставям ви, че стана никое време. Лека нощ!
Moже би е точно така, да.
И така - с един удар, два заека от страна на продукцията.
От една страна, протежирайки един определен участник, се насъсква още повече останалите да го обсъждат, злорадстват, словесно да го мачкат и дъвкат постоянно.
От друга - целенасочено манипулират вниманието на зрителите, и така ги разделят главно на две групички -  такива, които, или я харесват Александра, или не я харесват. Може би почти няма средно положение.
При всички случаи - целта е постигната. Има какво да се обсъжда постоянно за и около предаването.
Планиран, хитър и точен ход от тяхна страна. Шоу все пак. Grin

Лека, Бърборанка. Simple Smile
Утре пак Smiley

# 918
Оказва се, че има среден вариант, поне за мен - да не харесвам нито Александра, нито останалите. 😂

# 919
Споделям сторитата на Александра за извиненито от другите

Част 1
Част 2

# 920
Направи ли ви впечатление отношението на Виктор при розораздаването? На Марта и Деница: “ оценявам това, което ми казвате и благодаря”, а на Бобъра “ти не си ми фактор, гледай повече да не занимаваш на тая тема”

# 921
  • SF
Не, не ми направи впечатление. Имаше флирт с Капитонова.
На него му беше доста неловко при разговора с нея. Той точно си намери гадже и съперничките дотърчаха, за да му говорят против нея.
Не мисля, че ако е влюбен, това би му повлияло.
И все пак се чудя, при толкова много избор, как се огледа в тази грозотия. Ама... любов...  Не можеш да я обясниш.

# 922
Аз пък мисля, че даже се дразни на Питонова - антипатична му е. С раздразнение ѝ отговори на заприказването за “матора” и даже си позволи да я имитира. Той много внимава да е “много мил”. Според му е противна

# 923
Аз пък се чудя от какво толкова го спасяват? Един човек може да не е харесван от другите, заради тежкия си характер, но половинката му да го обича и да е щастлив с него.

# 924
  • Мюнхен
Споделям сторитата на Александра за извиненито от другите

Част 1
Част 2

Ох, някой като почне така да се обяснява колко добър човек е и колко разбиращ е, значи... не е. Satisfied

"Не обръщам внимание" - я пак? Затова ли ѝ гледахме крясъците още от втори епизод? Едно е да поставиш спокойно граници и директно да изразиш проблема си с нечие поведение, ама това нейното е истерията на пасивно-агресивен човек, който няма грам идея как да се изразява и да общува с другите.

# 925
Бърборанка, много интересно инфо от кухнята на риалити форматите споделяш. Някак интуитивно винаги съм усещала, че става така. Сещам се и за Миглена Ангелова, която беше отритната от цялата къща без един човек и всички я хейтеха, но публиката я обожаваше и накрая спечели. Наистина има нещо такова, че аудиторията инстинктивно започва да подкрепя вълка-единак, защото винаги е гадно, когато 20 души скокнат срещу един, особено когато ти се вижда супер несправедливо. А Александра може да е всякаква (не е връх на сладоледа в нито едно отношение, не е толкова интелигентна, свръхемоционална и раздразнителна може да бъде), обаче видяхме, че е човек... Повярва на Питонова, че са заровили томахавките и свали гарда, а същата отиде да я клепа пред Виктор. Еми... как да не й симпатизираме на този фон?!
Иначе и аз забелязах как той се подигра на руския говор "мой мотор". И аз да съм мъж и да ми дойде да злобее срещу жената, с която току-що съм имал невероятно изживяване и започвам да се влюбвам, няма да ми хареса. И все го разпитва, само лампата в лицето му липсва, за да се почувства 1:1 като в ареста сред разследващи полицаи. Все пита и му иска обяснения... "Ама защо покани Александра" - ми сигурно, защото я харесва, бе девойко, за какво задаваш отговори... Противна, отвратителни гримаси и меркантилност. А това, че Алекс не поддържа отношения с другите, говори само в полза на това, че сигурно тя е спечелила. Wink Не си представям Питона да е, както пишат в нета, честно.

# 926
Изгледах епизода.
Отново прекалих с дължината на коментара.
Слагам го в скрит текст, за да не дразни. Който иска, да отваря и чете. Wink
Скрит текст:
Честно казано съм объркана от този епизод. Не мога да заема страна кой крив, кой прав.
Да го започна хронологично.
И пак слагам уточнението, че всичките не ми харесват по една или друга причина.

Срещата - ами, добре им се получи. Наистина добре. Може и да е било силно подбутнато от сценаристи и режисьори, обаче и при другите срещи е така, но този път изглеждаха далеч по-естествено като хора на среща изживяващи нещо заедно. На Александра хихондренето няма да го коментирам. Има си такива хора. Има и хора, които го харесват. Колкото и да са ги карали да се целуват, няма да ги карали 200 пъти.
А и да са ги карали, то тази практика я е имало и на другите срещи, но не е сработило. Дайте да мерим с еднакъв аршин.

Единствено се кахърях за милите оператори, дето трябва да се чекнат по онези скали с камерите и все ги мислех, някой да не се изтърси барабар с техниката. Sweat Smile

Кокошаника в цялата си съвкупност не можеха да приемат защо има втора среща баш Александра. Ами щото така! То не е математика.

Александра се върна сияеща и има защо. И ако някой досега трябваше да се хвали със срещата си, то определено тя има най-голям резон да го прави.

Блещукащото нещо на ръката ѝ стана камъкът на раздора. Буквално ги виждах всичките как шепнат в главите си "My precious". Миналата седмица се шегувах с това, но днес го гледах.

Как може толкова плоско, бе Капитонка, да питаш? Знаете ли колко струва? Знаете ли колко диаманти има?(Те бяха малки, не са чак толкова скъпи. Дали девойките знаят правилото са 4C?) Имаше ли документи в кутиката? (не мога да го намеря онова човече дето се пляска по главата). То ясно, че си такава, ама дай малко по-елегантно! Нали уж Сив Кардинал го играеш.

Такъв смях бяха онези всичките събрани на дивана и се пръскаха, че не са взели гривната за 10 000 ЕВРО! (Ще ме накарат да го проверя в сайта на Алтънбаш). И после с такива смешни напъни да обясняват, че съжалявали, задето не получили хубавата среща. Еми, хубава беше. Получи им се. И гривна имаше. Но то не зависи само от плажа, пикника и огъня дето ги окъдява.

Блага с нейните глупотевини ми дойде до гуша. Била се радвала, била ревнувала, била тъжна, била весела, била ходещ секс. Вземи се уточни малко! Щеше да се пръсне от яд. И с право. Ама що се напъва да се обяснява колко е бяла и добра, и великодушна? Е хубаво де, правела много секс. Че да не е единствената? Потрес от тази проста глава!

Относно вечерта на коктейла, честно казано не знам какво да кажа.
От една страна момичетата изглеждаха жалки в опитите си да не изгубят "битката", дори с доза интригантство.
От друга страна имаха известно право. Действително Александра е във всеки един конфликт от започването на формата. Истина е, че ги напряга с всякакви класификации, крясъци и агресивно поведение.
Той дали има право да знае? Ами, сигурно би било добре. Все пак във вечерта на скандала той изслуша само Сашкината гледна точка.
 А дали това трябва да му повлияе....... нямам идея.
Отношенията жени-жени и мъже-жени са съвсем различни. Може би е добре, че му казаха и той да си направи сметката, дали това го устройва.  Но е факт, че изглеждаше сияещ на интервюто след срещата с нея. Такъв не съм го виждала след някоя от предишните срещи.
Дали го интересува тя какви ги върти в други ситуации, може да знае само той.
В крайна сметка, когато има отношения между дама души, то е на ниво привличане, общи интереси и как се чувстваш с него. След това идват отношенията с другите хора, но това не е никак за пренебрегване, защото показват характера на човека. И този втори фактор може да съсипе първия.

Да, Александра  се държи съвсем различно с него в сравнение с комуникацията ѝ с другите. Така е. Ама останалите моми са същите. Да не ги изброявам поименно, че ще отиде нощта.  

Капитонова ме дразни с нейните въпроси все едно му е учителка и той трябва да отговаря на всичко. Гергана ако му влиза остро физически, Капитонова му влиза още по-остро в общуването и изискване на някакви отговори.

Това, което Деница каза и аз го усещам. Изглеждат спокойни, но далеч не е така. Разпъснаха групичките по тези коктейли,  но на мен ми изглеждат тоооооолкова фалшиви в тези сценки. Приличат ми на врящ казан, готов всеки момент да избухе.
Чисто и просто от продукцията са ги скастрили, че сериозно предобриха манджата и уплашиха ергенинът. И са прави. Никой не е длъжен да им търпи истериите и само да им бърше сълзите.

Знам, че е дълго. Извинявам ви се. Имаше една приказка: “Пиша ти дълго писмо, защото нямах време да го напиша кратко“. Та и аз така.

Страна не мога да взема.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 02:29 от geri1919

# 927
Аз пък мисля, че даже се дразни на Питонова - антипатична му е. С раздразнение ѝ отговори на заприказването за “матора” и даже си позволи да я имитира. Той много внимава да е “много мил”. Според му е противна
Дали🤭...

# 928
  • София
Дотук ни показаха, че харесва Александра. Зс гривната подозирам, че е реквизит.

# 929
  • Варна
Ева според мен "дръпна назад" след срещата с Ергенът, когато се държа изключително нелепо, от притеснение, от що ли, а всъщност не е толкова т*па и ограничена. Тогава пак ми беше неудобно да я гледам, а на Виктор никак не му се хареса. А Ева е в пъти по - приятна от Людмила, но последната я държат, за да заснемат злобните коментари в темата.
Марта и останалите дето обсъждаха Александра никак не смятам, че са изкопали дъното, нормално е като насочат камерата към тях и кажат да си говорят нещо по въпроса и да почнат, няма да си говорят да времето, я. Човек се увлича дори и да не е такъв.
Мислех, че Виктор ще покани на среща Денис, изненадах се, че Александра. От продукцията умишлено ни заблуждават с нещо, ситуациятае ще се обърне, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт