🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 119 550
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 115
Е, цапа си ризките с боя.

# 2 116
Не бива да бъде поощрявана посредствеността на нахалните и глупавите.
Елвира стана неприятна в момента, в който започна да се кичи с девствеността, но и да иска да се “освободи” от нея едновременно.

# 2 117
Скандалното не е, че иска да си живее живота. То и аз да си отгледам детето, ще си живея живота. За мен скандалното е, че след един момент спокойно можеш да бачкаш, защото детето е на училище примерно. Вместо това ти избираш да си бъркаш в носа и да си клатиш краката на разноски на мъжа ти.
Скрит текст:
След това защото на теб ти се живее и ти се ходи по клубчета (което пак подчертавам, е за сметка на мъжа), се разделяш с него и той продължава да ти финансира прищевките. Добре, примерно са се уговорили за известно време да помага, докато си стъпи на краката, а тя от всички възможни професии избира да е художник, при това пишман такъв. Еми за мен това е пълна гаргара. 😀 И, не, не ѝ завиждам, просто не мога да си представя да прекарам толкова години в нищоправене и изведнъж да се събудя на 36 и да кажа бе чакай от мен нищо не в станало освен една майка. Тия площадки, дето ги приказва как прекарала живота си по площадките, еми мацка, сама си си го избрала.

Някак си се принизява функцията на жените на богаташите. Богаташът може да се прибере, да каже на съпругата си и децата "скачайте в самолета" летим за Бали след два часа. Това няма как да стане, ако жена му работи и трябва да си взима болничен. Може да се наложи да отиде на работа за няколко години в друга държава, жена му също трябва да го придружи. Имат къщи в различни места на света, които трябва да бъдат наглеждани и посещавани. Въобще нещата не са каквито си ги представяте в света на богатите.
Има си причина истински богатите мъже да не желаят жените им да работят. Както казах, въпрос на достойнство. И естествено, ако такъв богаташ се разведе с жена си, ще я осигури до края на живота й. Защото така трябва и това също е въпрос на достойнство. Все пак е била негова жена, говорим за истински богат мъж все пак, който няма да позволи да бъде унижаван от други хора дори и чрез бившите си жени. Все пак тя е в неговата биография, която не може да бъде изтрита.
Естествено, ако тя се омъжи повторно, предполагам издръжката ще спре.
Явно бившият мъж на Марта е богат човек. Обаче ако тя вземе го излага, трябва да се позамисли малко, щото...

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 21:38 от Odillia

# 2 118
И Халит в "Опасно изкушение" тъй осигурява бившите си жени.

# 2 119
Още е в шок от видяното последните няколко епизода, не може да възвърне самообладание завалията. Или тактично пази мълчание.
Ами ако трябва да му се доверим на интервютата, май-май не е гледал епизодите след онзи с Благините изпълнения. Твърдеше, че последните епизоди не ги е гледал. Вече може и да си е поправил "грешката". На много места се бил пръснал - много ангажименти.

Как да коментира и да прави лайфове, ако не гледа епизодите? Или ги гледа по време, когато на нас вече ни е минало.

# 2 120
  • София
Извинявайте, но какво точно е "жертвала" Марта, като се е посветила на мъж и дете? Да не би да е имала диплома от Оксфорд, която в момента хваща прах? Или е имала успешна кариера, която е зарязала, за да се грижи за детето си? Пълен смях. Grinning
Жена без образование, която никога не е работила, ама мъжът й й е направил голяма услуга, хич не се е жертвала тя. Като каква щеше да работи без образование и опит - сервитьорка или продавачка?
Или под "жертва" да се разбира, че не е могла да скита из дискотеките, както го прави сега? Grinning

Ами например, отказала се е от образование, купони, среда... За мен примерно би било жертва, да не си изживея младостта свободно, да нямам възможност да пробвам различни връзки, да имам свободата да не мисля за домакинстване, готвене, дете, мъж, моите нужди да са на първо място, да си цъкам свободно с приятели насам натам, да си правя каквото си реша и да разполагам с времето си свободно, а не да го съобразявам със семейството. Тя всичко това го е изпуснала. Разбира се, изборът е бил неин, затова и казах, че не влагам този смисъл в думата "жертва", а го използвам като вид "заместване".

Иначе тя е била напрактика дете, като са се взели. Трудно е щяла да бъде с образование и да е работила на тези години. Така че, вярвайте ми, онзи си е направил услуга на себе си, и то съвсем съзнателно Wink Мъж на 30+ е бил наясно какво си взима и какво очаква от него.

# 2 121
Или няма келепир в тия лайфове за него.
Той каза че след всеки епизод ще прави лайф. Не че някой го е карал...сам каза, а после се отказа...

# 2 122
Скрит текст:
Скандалното не е, че иска да си живее живота. То и аз да си отгледам детето, ще си живея живота. За мен скандалното е, че след един момент спокойно можеш да бачкаш, защото детето е на училище примерно. Вместо това ти избираш да си бъркаш в носа и да си клатиш краката на разноски на мъжа ти.
Скрит текст:
След това защото на теб ти се живее и ти се ходи по клубчета (което пак подчертавам, е за сметка на мъжа), се разделяш с него и той продължава да ти финансира прищевките. Добре, примерно са се уговорили за известно време да помага, докато си стъпи на краката, а тя от всички възможни професии избира да е художник, при това пишман такъв. Еми за мен това е пълна гаргара. 😀 И, не, не ѝ завиждам, просто не мога да си представя да прекарам толкова години в нищоправене и изведнъж да се събудя на 36 и да кажа бе чакай от мен нищо не в станало освен една майка. Тия площадки, дето ги приказва как прекарала живота си по площадките, еми мацка, сама си си го избрала.

Някак си се принизява функцията на жените на богаташите. Богаташът може да се прибере, да каже на съпругата си и децата "скачайте в самолета" летим за Бали след два часа. Това няма как да стане, ако жена му работи и трябва да си взима болничен. Може да се наложи да отиде на работа за няколко години в друга държава, жена му също трябва да го придружи. Имат къщи в различни места на света, които трябва да бъдат наглеждани и посещавани. Въобще нещата не са каквито си ги представяте в света на богатите.
Има си причина истински богатите мъже да не желаят жените им да работят. Както казах, въпрос на достойнство. И естествено, ако такъв богаташ се разведе с жена си, ще я осигури до края на живота й. Защото така трябва и това също е въпрос на достойнство. Все пак е била НЕГОВА жена, говорим за истински богат мъж все пак, който няма да позволи да бъде унижаван от други хора дори и чрез бившите си жени. Все пак тя е в неговата биография, която не може да бъде изтрита.
Явно бившият мъж на Марта е богат човек. Обаче ако тя вземе го излага, трябва да се позамисли малко, щото...
Тези ситуации, които описваш, са на хора с официален бизнес, някои спортисти, посланици и подобни. Техните жени не ходят по предавания като Ергена.

# 2 123
  • София
Или няма келепир в тия лайфове за него.
Той каза че след всеки епизод ще прави лайф. Не че някой го е карал...сам каза, а после се отказа...

Жалко. Лайфовете щяха да дадат много нужна перспектива върху събитията, която на него му е липсвала по време на предаването. И щяха да вдигнат рейтинга. Мен вече почти не ми се гледа, селянията вече стана прекалена.

# 2 124
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Има си причина истински богатите мъже да не желаят жените им да работят. Както казах, въпрос на достойнство. И естествено, ако такъв богаташ се разведе с жена си, ще я осигури до края на живота й. Защото така трябва и това също е въпрос на достойнство. Все пак е била НЕГОВА жена, говорим за истински богат мъж все пак, който няма да позволи да бъде унижаван от други хора дори и чрез бившите си жени. Все пак тя е в неговата биография, която не може да бъде изтрита.
Тези ситуации, които описваш, са на хора с официален бизнес, някои спортисти, посланици и подобни. Техните жени не ходят по предавания като Ергена.

Така е. Затова казвам, че Марта трябва да внимава...все пак, издръжката от бившия има значение, поне докато не е намерила друг богаташ. Иначе ще последва съдбата на Мария Петрова (нали така се казваше актрисата, която беше омъжена за един богат гръцки милионер?).

# 2 125
  • Sofia
Тета, ами нормално да се откаже, след като е видял какъв катун са му събрали в санаториума. Тръгне ли да коментира, лошо става и си мълчи завалията. Simple Smile

# 2 126
Още е в шок от видяното последните няколко епизода, не може да възвърне самообладание завалията. Или тактично пази мълчание.
Ами ако трябва да му се доверим на интервютата, май-май не е гледал епизодите след онзи с Благините изпълнения. Твърдеше, че последните епизоди не ги е гледал. Вече може и да си е поправил "грешката". На много места се бил пръснал - много ангажименти.

Как да коментира и да прави лайфове, ако не гледа епизодите? Или ги гледа по време, когато на нас вече ни е минало.
Танчитка май беше писала вчера, че е качил стори как гледа епизода в колата с някаква мацка? Жалко, ако не гледа, ама явно не го и интересува много извън професионалния ангажимент.

# 2 127
Танчитка май беше писала вчера, че е качил стори как гледа епизода в колата с някаква мацка? Жалко, ако не гледа, ама явно не го и интересува много извън професионалния ангажимент.
Той беше оставил нечие друго видео с някакви две девойки, които гледат сцените с Александра. Бяха ги тагнали и двамата, нещо пишеше. И той беше добавял някакъв текст. Не си спомням какво.

Но може и вече да ги е изгледал епизодите. Не твърдя нищо със сигурност. Поне в интервюто за онзи спортния подкаст казваше, че 2-3 епизода не е успял да изгледа.

# 2 128
Слагам го в спойлер, макар че не е потвърдено изобщо.
Скрит текст:
Върти се информация след последните епизоди тази седмица, че Александра напуска доброволно следващата седмица заради това, че не издържа на конфликтите и нападките срещу нея, как мислите дали това е вярно? На мен не ми се струва особено вероятно.

# 2 129
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Така е. Затова казвам, че Марта трябва да внимава...все пак, издръжката от бившия има значение, поне докато не е намерила друг богаташ. Иначе ще последва съдбата на Мария Петрова (нали така се казваше актрисата, която беше омъжена за един богат гръцки милионер?).
Елена Петрова беше актрисата. Какво се е случило с нея? Последно знам, че играе в постановката "Търновска царица".

Общи условия

Активация на акаунт