🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 119 488
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 100
Виктория с бретон ми прилича на

# 2 101
  • София
Аз си мислех, че трофейната съпруга е просто някоя натокана хубавица, която за друго може и да не става, но стои чудесно на витрината Thinking

Мъжете (в голяма част от случаите) ще си гонят кариерата независимо от емоционалните и професионални трепети на жена си. Не мисля, че жената им “осигурява” кариера, бидейки домакиня. Те даже бягат в работата си от неуспешен брак (домакиня).

Със сигурност доста по-различно ще му е, ако след тежкия ден в работата, трябва да се върне и да участва в домакинството и грижата за детето. Или да се прибере при жена, също изморена от работа, която тепърва подхваща домашните задължения. Докато така, той може да си работи колкото реши, а вкъщи винаги всичко му е готово, а жената ще е свежа, отпочинала и готова да му обърне всичкото внимание на света. Не казвам, че това е правилния модел, но виждам с какво е привлекателен за някои хора.

# 2 102
Скрит текст:
Аз си мислех, че трофейната съпруга е просто някоя натокана хубавица, която за друго може и да не става, но стои чудесно на витрината Thinking

Мъжете (в голяма част от случаите) ще си гонят кариерата независимо от емоционалните и професионални трепети на жена си. Не мисля, че жената им “осигурява” кариера, бидейки домакиня. Те даже бягат в работата си от неуспешен брак (домакиня).

Със сигурност доста по-различно ще му е, ако след тежкия ден в работата, трябва да се върне и да участва в домакинството и грижата за детето. Или да се прибере при жена, също изморена от работа, която тепърва подхваща домашните задължения. Докато така, той може да си работи колкото реши, а вкъщи винаги всичко му е готово, а жената ще е свежа, отпочинала и готова да му обърне всичкото внимание на света. Не казвам, че това е правилния модел, но виждам с какво е привлекателен за някои хора.
Разбирам какво казваш, но това е един доста розов вариант. Реалността е, че много мъже бягат точно от домакинство с неработеща жена и деца. Отиват на работа рано сутрин и се връщат късно вечер, не защото не могат да си свършат работата до 5 Wink Явно има причина и често жената не е свежа като краставица и не му задържа интереса след дългия работен ден.

# 2 103
  • София
Разбира се, хората са различни, и всеки си търси своето. Марта, поне така, както го представя, наистина е улучила розовия вариант. Много обаче страшно се прецакват съгласявайки се да учасват в същата схема. Светът е шарен.

# 2 104
Ама ние обсъждаме в момента едни клюкарски хипотези - тая е момиче на повикване, ама оная е стриптизьорка, третата е държанка, пък четвъртата чака спонсор! Да не забиваме в тази крайност, а?
Отиваме в хипотезата "Една жена ми каза, че..." и "Аз не съм от тях, како Сийке, ама..."
Откъде пък разбрахте, например, каква майка е Марта и как си е гледала детето?

Факти нямаме че да коментирам тях.
Хипотези комунтирам, докато си плета тАрлъчки...лаф да стафа.
За Марта коментирах пост на друга дама, която каза че М си е отдала и жертвала младостта, видиш ли, и се чувствала прецакана от това.

То и на мен ми минаха години. Разликата е че аз НЕ се чувствам прецакана, защото да имам дете е бил мой съзнателен избор.

Някак не мога да уважавам жени, с изявления от типа детето ми прецака младостта. Ми що си го раждала ма, бульо...

Това коментирВам аз.

# 2 105
Много ще ми е интересно, ако Марта започне нова връзка пак ли ще чака на парите на бившия? 🙄Трябва или новия веднага да й поеме харчалъците, или отново да чака бившия да й дава, защото реално тя няма свои доходи.

# 2 106
Марта, Марта… вечната дъвка в темата. Накрая ако се направи статистика на резултатите сигурно за нея ще са най-много. Явно е много скандално майка на 16годишно дете, която е родила на 20, сега да иска да си живее живота. За капак на разноски на бившия си мъж.
Никъде не чух във визитката Марта да ползва думата “жертв/жертвала” по повод на дъщеря си или мъжа си. Спомена, че се е влюбила много млада и е прекарала младостта си покрай детето си и “по детски площадки”. Коментарите за жертва бяха на една съфорумничка.

# 2 107
Скандалното не е, че иска да си живее живота. То и аз да си отгледам детето, ще си живея живота. За мен скандалното е, че след един момент спокойно можеш да бачкаш, защото детето е на училище примерно. Вместо това ти избираш да си бъркаш в носа и да си клатиш краката на разноски на мъжа ти. След това защото на теб ти се живее и ти се ходи по клубчета (което пак подчертавам, е за сметка на мъжа), се разделяш с него и той продължава да ти финансира прищевките. Добре, примерно са се уговорили за известно време да помага, докато си стъпи на краката, а тя от всички възможни професии избира да е художник, при това пишман такъв. Еми за мен това е пълна гаргара. 😀 И, не, не ѝ завиждам, просто не мога да си представя да прекарам толкова години в нищоправене и изведнъж да се събудя на 36 и да кажа бе чакай от мен нищо не в станало освен една майка. Тия площадки, дето ги приказва как прекарала живота си по площадките, еми мацка, сама си си го избрала.

# 2 108
  • София
Тези жени за големи селебритита се взеха, щом си мислят, че хората ще дадат пари за носените им дрехи.

# 2 109
Ми селебрита са я. Едната иска по хиляди лева хонорар да и се смеят,  другата понеже е обменяла ДНК с дядо си продава парцали все едно е преродената лейди Даяна.

# 2 110
  • София
Марта, Марта… вечната дъвка в темата. Накрая ако се направи статистика на резултатите сигурно за нея ще са най-много. Явно е много скандално майка на 16годишно дете, която е родила на 20, сега да иска да си живее живота. За капак на разноски на бившия си мъж.
Никъде не чух във визитката Марта да ползва думата “жертв/жертвала” по повод на дъщеря си или мъжа си. Спомена, че се е влюбила много млада и е прекарала младостта си покрай детето си и “по детски площадки”. Коментарите за жертва бяха на една съфорумничка.

Аз казах май жертвала (ама коментарът ми е изтрит, не знам защо о.О), но нямах предвид, че е направила някаква страхотна (и нежелана) жертва, а че се е отдала на мъжа и детето си. Което много жени не биха направили. И разбира се, това е значело да се откаже от някакви неща, които явно сега си търси.

Иначе за мен не е скандално. Мъж, който си взима почти дете на 16 (май на толкова се бяха запознали?), не би трябвало да е изненадан, че в даден момент като стане жена, ще се присети за всички неща, които не е изживяла, докато той бидейки с 10+ години над нея, вече си ги е бил взел от живота.

# 2 111
Минавам да приложа някои отговори от Блага, практика станала ѝ традиция в неделя.
Скрит текст:

Дописвам.
Елвирината книжка струва 18,90лв. Айде да пазаруваме.Stuck Out Tongue Winking Eye https://izdavam.com/bg/book/Vqrvamvchudesa/4508

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 20:13 от geri1919

# 2 112
Елвирината книжка струва 18,90лв. Айде да пазаруваме.Stuck Out Tongue Winking Eye https://izdavam.com/bg/book/Vqrvamvchudesa/4508
Скрит текст:
Висока цена за тази елементарна поезия.

# 2 113
  • София
Елвирка мисля се е поизхвърлила с цената, но поне показва, че се оценява високо. А и си направи добра реклама, книжката е добре описана и с приятна корица. Нека пък има успех момичето Blush

# 2 114
Извинявайте, но какво точно е "жертвала" Марта, като се е посветила на мъж и дете? Да не би да е имала диплома от Оксфорд, която в момента хваща прах? Или е имала успешна кариера, която е зарязала, за да се грижи за детето си? Пълен смях. Grinning
Жена без образование, която никога не е работила, ама мъжът й й е направил голяма услуга, хич не се е жертвала тя. Като каква щеше да работи без образование и опит - сервитьорка или продавачка?
Или под "жертва" да се разбира, че не е могла да скита из дискотеките, както го прави сега? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт