🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 799
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 190
И бонус Smiling Imp

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 00:02 от Витаминче_

# 2 191
Извинете ме , обаче ,

това сивото, което иска да продава част от Родопски губер ли е?

# 2 192
На мен ми стана малко жал за Дениз.
Щом е стигнала до там че си продава старите дрехи които е трябвало да се озоват в контейнера на червеният кръст преди години за по 5 лв. Финансовата и ситуация не е лека личи, съдейки по обстановката на снимките също, далеч от лукс...
Снимката с белия панталон и бялата мърлява хотелска чехла е топ Simple Smile

# 2 193
Такъв нагласен сценарий беше тва с Капитонката, че няма на къде.

А не мен пък са ми непонятни жени, които разчитат на благоволението на някой мъж да им отпусне някой лев за парцали и кафе. И милиони да ми дава аз трябва да мога да се издържам сама, пък той нека дава.
Че как да не беше нагласен, то толкова си личеше, че му е неприятно и не иска да я целува. Съвсем леко докосна устните и се дръпна веднага като попарен - специално обърнах внимание 😂, целуна я пак, защото тя иницийра и да не му кажат после сценаристите, че шмекерува.

# 2 194
Повечето нищо не работят или имат "онлайн бутици", тоест чичка за гадже или богати родители.
Стига с тази Марта, тя поне дете има. Толкова много жени не работят и са 'домакини', яко, к'во и аз бих била, хич няма да ми е скучно.
Пък и може да има някое гадже и тя, знаете ли я, някой имот под наем да дава и т.н., щом я мързи и не и се работи, а не и се налага, защо не!

На мен трябва да ми платят вредни 18.90 за да прочета 1 стр. от книжката на Елвира! 🤣🤣

# 2 195
  • Terra incognita
Голяма еклектика, сива вълнена жилетка, лишена от сексапил, съчетана с червен сутиен. Аз съм без думи.
Все едно е наснимала и качила всичко без никакво желание, колкото да отбие номера.
Ами съчетай с нещо тази жилетка, покажи как се носи.

# 2 196
Мисля, че За червеният кръст дрехите трябва да са нови или доста запазени,

тези ми се струват доста похабени и опърпани.

# 2 197
Голяма еклектика, сива вълнена жилетка, лишена от сексапил, съчетана с червен сутиен. Аз съм без думи.
Все едно е наснимала и качила всичко без никакво желание, колкото да отбие номера.
Ами съчетай с нещо тази жилетка, покажи как се носи.
С червеният сутиен беше снимка за майтап, не на Дениз.

# 2 198
  • Terra incognita
Онзи червено- бял корсет е баш за червения кръст 😂 там само такива дрехи търсят за нуждаещите се.

# 2 199
От Агенцията за закрила на потребителя директно трябва да запечатат този Бутик !

# 2 200
Или от Риокоз направо. 🤣

# 2 201
Имам предвид контейнери те които са на улиците поставени за да си хвърлят хората използваните дрехи, и са с дарителски и еко цели, tex cycle ,нещо такова. Аз такива като нейните бих ги изнесла отдавна даже да ги преработят за мопове...

Мисля, че За червеният кръст дрехите трябва да са нови или доста запазени,

тези ми се струват доста похабени и опърпани.

# 2 202
  • София
А има самочувствие до небесата. Основано на какво... ако не беше толкова неприятна можеше и да ми стане жал за нея.

# 2 203
  • Terra incognita
Я ме светнете какво представлява платформата Only fans. Плащаш абонамент, за да гледаш голи снимки и клипове?
Исках да намеря бутика, нооо в търсачката на иг не ми излиза нищо с това име. Само официалния профил. Нещо кликнах и ме орати в Only fans. Make up artist се е писала госпоицата, плюс модел, танцьорка, плеймейт, студентка и много се набляга на the best booty ever 🤨

# 2 204
Явно е закъсала за пари. Ако не беше щеше да рециклира тези ужасни дрехи, а по-хубавите да подари. Не да се разхожда до Еконта да праща елеци и блузки за по 5лв и пак да се разхожда, че да си търси 5лв наложен платеж.

В Онли Фенс плащаш и гледаш разни еротични клипове.

Общи условия

Активация на акаунт