🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 119 380
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Лъвица, катеричката е прекалено сладка за този Питон (ех, колко много ѝ отива. Не пуска отрова директно като пепелянка, а бавно и мазно се увива около жертвата и после стиска яко до задушаването ѝ).
А и ни трябва нещо с обратно пропорция на главата Wink . Питонова има лице "обърнат триъгълник.

Така е Joy Много ми напомня на нещо, някой анимационен герой може би, обаче не мога да се сетя на кой... катеричката беше най-близкото, което успях да намеря Laughing

Това май по се приближава Sweat Smile
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 23:18 от Лъвица

# 2 176
Колко епизода остават още до финала? Видях на картата къде е снимано. Интересно място. Бих отишла и на планината Бабадаг. Там се спускаха с планерите Блага и Виктор.

# 2 177
  • София
По повод на това , че са ги инструктирали от предаването да са активни-Ева си каза, че те чудесно са знаели каква е концепцията и са били напълно наясно, че буквално трябва всячески да се борят за неговото внимание. Сигурно и по това са ги избирали реално на кастингите.

Тя Гери според мен затова има право да недоволства... наистина е много по-редно ергенът да моема инициативата, но явно се търси сеирът, и затова гледат да засилят конкуренцията по всякакви начини.

# 2 178
Явно нещата на са зле, защото Гергана започна да ми става симпатична и да споделям казаното от нея. Правилно определи Капитонова като "хитра лисица".

# 2 179
Вълната от критични коментари не ѝ понесе, ограничи си коментарите под снимката. Ето един опит да се оправдае, неуспешно според мен.

# 2 180
Вълната от критични коментари не ѝ понесе, ограничи си коментарите под снимката. Ето един опит да се оправдае, неуспешно според мен.

Голяма част от тях според мен вече съжаляват. Особено Марта и Деница. Скоро никоя от тях няма да може да си отвори коментарите, че ще трябва по цял ден да се занимават да трият.

# 2 181
Така е Joy Много ми напомня на нещо, някой анимационен герой може би, обаче не мога да се сетя на кой... катеричката беше най-близкото, което успях да намеря Laughing
Това май по се приближава Sweat Smile
Скрит текст:

Повече се доближава до невестулка, белка и всичките има там видове от класа.
Не е анимацонен герой, но все пак...
Скрит текст:

И от съсела е взела носа.
Скрит текст:

# 2 182
По повод на това , че са ги инструктирали от предаването да са активни-Ева си каза, че те чудесно са знаели каква е концепцията и са били напълно наясно, че буквално трябва всячески да се борят за неговото внимание. Сигурно и по това са ги избирали реално на кастингите.

Тя Гери според мен затова има право да недоволства... наистина е много по-редно ергенът да моема инициативата, но явно се търси сеирът, и затова гледат да засилят конкуренцията по всякакви начини.

В руския ерген който прегледах набързо (не го изгледах до край , то ако не е темата тук и този не бих издържала), нито една нито веднъж не отиде да го привиква на разговор. Просто през времето в което вечер са заедно , всяка се опитва да му привлече вниманието , било с реплика жест или друго, и той ги канеше. Там също имаше две -три "приятелки", които се опитаха да злословят. В началото той уж се върза, после покани "обвинените" на среща да си изясни нещата , и изгони тези които злословеха, като го заяви пред всички защо ги гони. Но руснака яко ги строяваше

# 2 183
  • Terra incognita
ПитонЯ ми прилича на кръстоска между чихуахуа и бобър 😬

# 2 184
Разгледах "бутика" на Дениз и ми е много чудно защо някои неща са снимани на голо. Thinking На първата снимка сякаш дори и гащи няма. Много нечистоплътен вид има.
Скрит текст:

# 2 185
Тази Кадъна Ефенди защо иска да си пробута скрапериите на хората ?
Егати и вкуса, щом ги е купувала за себе си
Брррр....
Ами сега разбирам защо не харесва Саша

# 2 186
  • Terra incognita
Аз не разбрах каква е целта на този "бутик", оказион. Търговска, или благотворителна?

# 2 187
  • Вестерос
Много гадни снимки за магазин, ужасно заснимане, долнопробна работа, единият панталон сякаш е и с петна....

# 2 188
Аз не разбрах каква е целта на този "бутик", оказион. Търговска, или благотворителна?
Направо от контейнера за смет сигурно може да се изровят по-хубави дрехи от този "бутик". Това нещо явно още има с какво да се излага.... Ужас! Като гледам някои от парцалките и ми се повдига (без майтап) и вярно как може да се снимаш по без гащи, то си личи... И дали вярно си мисли, че има бутик това същество (не мога да я окачествя с човешко същество, защото не виждам нищо човешко в нея).

# 2 189
  • София
Снимката с белия панталон и бялата мърлява хотелска чехла е топ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт