🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 119 419
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Terra incognita
Е какво ще му пренастройват, то е снимано и монтотано отдавна.
Филтър и филър са различни неща.
Филтрите се ползват за обработка на снимките, с филърите си пълнят лицата.

# 2 161
Не, по готино ще е Ергенинът да избяга, че да им развали санаториума на всички.

# 2 162
Много философии около Марта. Последните два епизода започна и тя да показва "характер", с което започнах да се чудя колко по-различна е от другите. Според мен ако е искала да учи/работи, мъжът й - ако е наистина такъв какъвто го описва - надали е щял да я спре. А както писахте по-горе, има възможност да започне сега, вместо да се вре по малоумни риалитита. Вероятно не иска и това е - удобен й е този начин на живот, защо да го променя, ако минава номерът?! И според мен е смешно нищо да не прави - май е художник, колкото Габи е дизайнер, а Александра - психолог - и да разчита на (бившия) мъжа си, който някой ден може да реши, че му е писнало, и да я остави сама да се оправя, ама тя си знае в крайна сметка.
Аз, честно казано, нещо не я усетих ок още от визитката - самата идея едва ли не да си разбиеш семейството, защото ти се купонясва, не ми се вписва в ценностната система, но това си е лично мнение. Разни хора, разни идеали.

# 2 163
Не, по готино ще е Ергенинът да избяга, че да им развали санаториума на всички.
Това още по-трудно може да се случи, отколкото някоя от жените да напуснат доброволно или самоволно.
Кой ще му позволи на него да провали цял формат? Неговите неустойки вероятно надвишават в пъти хонорара, който би трябвало той самият да получи.
А и ми се вижда отговорен човек и е наясно колко човека работят върху продукцията (и финанси хвърлени)  и не мисля, че би хукнал нанякъде (независимо дали много, много му се иска) без да си свърши РАБОТАТА!
Хванал се е на хорото! Без някоя от жените може, без него хорото не може.

# 2 164
  • Вестерос
🤣🤣🤣🤣🤣 едно към едно

# 2 165
  • София
Ергенът все повече ми пада в очите с тези целувки с всяка. Като Мара Общата става неговото. Която не е поискала, само тя не се е целувала с него.
Впрочем, Гергана с последните си обяснения на масата може би беше искрена. Кой знае какво са им казали от продукцията, че трябва да са предизвикателни в началото.

# 2 166
Доста прекалено беше 5 момичета на масата, той дърпа Капитонова и я целува, другите стоят отстрани и гледат всичко това.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 23:00 от daisy12

# 2 167
Такъв нагласен сценарий беше тва с Капитонката, че няма на къде.

А не мен пък са ми непонятни жени, които разчитат на благоволението на някой мъж да им отпусне някой лев за парцали и кафе. И милиони да ми дава аз трябва да мога да се издържам сама, пък той нека дава.

# 2 168
  • София

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 23:20 от Лъвица

# 2 169
Доста прекалено беше 5 момичета на масата, той дърпа Капитонова и я целува, виждайки го другите.

И на мен не ми допада цялата безразборно целуваческа история.
Но с какво случката с вечерята с петте беше по-различна от коктейлите, на които се раздават целувки, бельо и т.н.?
В градината отново всички ги виждат. Та те видяха как едната си сваля, каквото е решила да сваля. И целувките виждат.
На вечерята поне беше на някакво горно ниво онази маса за разговорите и други работи на 4 очи+камера (но нея не я броим).
Да четворката отдолу ги видя. Така е. Но не е нищо по-различно от обичайната воайорско-ревнива ситуация.

# 2 170
  • София
Те местата продукцията ги намира и явно нарочно са така разположени, че да могат другите да гледат при достатъчно желание. Подлагат за интриги и ревност, накратко казано Wink

# 2 171
Доста прекалено беше 5 момичета на масата, той дърпа Капитонова и я целува, виждайки го другите.

И на мен не ми допада цялата безразборно целуваческа история.
Но с какво случката с вечерята с петте беше по-различна от коктейлите, на които се раздават целувки, бельо и т.н.?
В градината отново всички ги виждат. Та те видяха как едната си сваля, каквото е решила да сваля. И целувките виждат.
На вечерята поне беше на някакво горно ниво онази маса за разговорите и други работи на 4 очи+камера (но нея не я броим).
Да четворката отдолу ги видя. Така е. Но не е нищо по-различно от обичайната воайорско-ревнива ситуация.
На коктейлите също е кофти, но на вечерята с другите сякаш даже още по-неприятно, защото те са уж на среща всичките там. Седят на масата, чакат го, а той си се целува няколко пъти с Капитонова. Гергана правилно каза, че се чувства като бита карта. Продукцията явно провокира всичко това с цел скандали.

# 2 172
Лъвица, катеричката е прекалено сладка за този Питон (ех, колко много ѝ отива. Не пуска отрова директно като пепелянка, а бавно и мазно се увива около жертвата и после стиска яко до задушаването ѝ).
А и ни трябва нещо с обратно пропорция на главата Wink . Питонова има лице "обърнат триъгълник.

# 2 173
По повод на това , че са ги инструктирали от предаването да са активни-Ева си каза, че те чудесно са знаели каква е концепцията и са били напълно наясно, че буквално трябва всячески да се борят за неговото внимание. Сигурно и по това са ги избирали реално на кастингите.

# 2 174
ПрибирВам се в 9 вечерта от работа , в неделя , изтръпнала и скапана, и чета 20 страници назад колко е гадно , долно, неприятно , противно досадно и скучно , да си седя по цЕл ден дома, да си драскам, мацам цапотя, пея танцувам и преоткривам секви таланти. Ааа лъготите ме нещо тука, манипулирВате ме Joy
Завиждам и бясно и си го казвам ясно . (их и поетеса може се окажа, кой да знае)

Ама бива си ни , таланти, щом успяхме да се сдърлим и за толкова тотално скучна персона като Марта. Добре , че са церемониите по розата и тук коментарите, иначе бих се заклела, че никога не съм я виждала Blush
И по хубаво да не бях. Марта и Деница уж  с претенциите на дами ,артистични натури ,  хора на изкуството - пълен въздух. Усетиха ,че са много назад в миманса , безцветни и скучни и какво..решиха на умряло куче нож да вадят .Да драснат някой дивидент ,на гърба на Сашка.  Тук можеха и двете да блеснат, като покажат някакво умение, да балансират ситуацията , да опитата да успокоят двата лагера, или поне да кажат някакъв смислен аргумент против Александра, та и ние да разберем каква действителност е ситуацията. А те като папагали - прави се на жертва , истерична и все плаче.

Общи условия

Активация на акаунт