🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 892
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 265
Марула коя е? Дениз ли?

# 2 266
Ако Александра напусне, не знам как ще се оправя Блага...

# 2 267
Блажка и Дениз за мен са двете страни на една и съща монета - и двете мега комплексирани и смачкани от липсата на реализация. Дениз обаче е много противно агресивна, а Блажка се крие за обилен рев. От нея също очаквам агресивни изблици като се понапрегне още малко. Погледнато отдалеч са едни здрави, хубави жени, обаче животът, който са водили явно много ги е увредил.
geri, и аз не знам какво прави Блажка вътре. Явно е тръгнала да доказв нещо на себе си и на хората, които са я наранявали. Явно е подтикната от средата си. Много гадно стечение на обстоятелства. Аз ако съм ѝ семейство или близка, че ѝ кажа да ги зарязва тия инстаграми и еротики, да си поразтовари тежестта от унижения и гаври и да си продължи напред. Да си живее нормалмо без комплекси за избиване и ще си срещне някой готин мъж. Ама едв ли ще стане така

# 2 268
Ще се оправи много лесно Блага, ако Александра излезне.
Просто отива в другия лагер. Те я оставиха да изкара целия си арсенал "оръжия". И по аналогия с Гергана, мина и замина това. Ще си я държат като добро кученце понеже трудно може да им е заплаха. В някакъв момент ще я разшъткат и нея.

# 2 269
  • София
Няма да я приемат в другия лагер Joy А и след Сашка ще трябва нова мишена, Блажка е топ фаворитка, ако мястото се оваканти.

# 2 270
  • Terra incognita
Танчитка, тя и да ги зареже тия еротики...за съжаление етикетът "оная, дето си събу гащите" ще я преследва винаги. То такова нещо не се забравя. Мъжът, който би я взел за семейство, трябва да е много широко скроен и да й е повярвал, че е скъсала с миналото на еротичен модел и ходещ секс.
Да уточня, че говоря за мъж с истински намерения, не за разни безобразни, които си менката Джулки и Златки, правят им деца и се вричат във вечна вярност от ден до пладне.
Още нещо- не мъжете са я наранявали, нещото, което свързва всички неподходящи е самата тя. Тя си ги избира, тя ги привлича. Ако не иска да е притегателен център за мъже с НЕсериозни намерения, трвбва да започне от себе си.

# 2 271
Аз си мисля, че Блага няма да изпита липса от Алекс, но Алекс би изпитала липсата на Блажка. Според мен това ще ѝ причината Сашка да напусне: Блажка от завист и простотия ще се обърне срещу Алекс. Приласкана естествено от другия лагер. Много долна душичка е тази Блажка и гащигейт и реването са най-малкото, което ще покаже в шоОто. Жалко за Сашка, защото към тая жалкарка беше наистина добра и лоялна

# 2 272
Откъде тръгна това с напускането на Александра? Истински спойлер:

Скрит текст:
Скрит текст:
Съфорумка, която беше гледала сторита на Александра, каза, че самата Сашка е споделила, че Марта излиза преди нея и ѝ е казала много хубави неща.

# 2 273
Ще се оправи много лесно Блага, ако Александра излезне.
Просто отива в другия лагер. Те я оставиха да изкара целия си арсенал "оръжия". И по аналогия с Гергана, мина и замина това. Ще си я държат като добро кученце понеже трудно може да им е заплаха. В някакъв момент ще я разшъткат и нея.

Блага, Алекс и Вики, ми изглеждат много "меки" в смисъл такъв, леко да започнеш да ги притискаш емоционално и те рухват психически, разстройват се, започват да плачат, избиват им балансите с две думи. Докато на Людмила, Виктория (рускинята) Дениз, и Марта са твърди. При най-леките нападки и отвръщат сериозно, не са толкова емоционални, като другите три. Simple Smile

# 2 274
В епизода в петък тя сама си каза, че иска да си ходи. Оттам аз прогнозирах, че ще се доразвива тая линия + че имат някакъв разрив в отношенията с Блага, за който скоро ще споделят. Може и да бъркам, просто си казах логичната за мен прогноза. После някой го беше писал в спойлер в скрит тест. Не се ангажирам да цитирам кога и кой.
Vicky много съм съгласна с теб. Не ми се разсъждава върху на Блажка бившите, обаче и супер добри момчета да са били, никой не иска жена с такова поведение за съпруга и майка на децата си. Тя си има някаква фиксациика върху това да се доказва колко е “оборотна”. Уж имала 8годишна сериозна връзка, а пък приятелките ѝ я определяли като “ходещ секс”. Не знам, не знам… Сподели вчеря тя, че страдала от тревожност и е пила лекарства по повода, нищо лошо няма в това. Ама покрай тия лекари не се ли намери някой да ѝ препоръча психолог и да си види някои проблеми.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 15:04 от Танчитка

# 2 275
Iris, това бях аз.
Скрит текст:
Хайде и в още един спойлер да го пъхна.
Скрит текст:
Александра имаше един лайф на някаква тераса. Казваше, че няма идея защо Марта има такова отношение към нея. Алаксандра била с много добри впечатления и чувства към Марта. Сподели също, че когато Марта си е тръгвала, ѝ е казала много хубави неща. Изпусна ли се Александра с това напускане, нямам представа. Тогава нещо се случи с звука ѝ и тя си говореше нещо 5 мин., нищо не се чуваше, а коментарите всички казваха, че няма звук. И накрая тя просто го спря този лайф 

# 2 276
Добър ден на всички прекрасни дами, коментиращи предаването "Ергенът" Simple Smile

По принцип рядко следя някое предаване по телевизията, тъй като нямам особено голямо свободно време, но миналата и по-миналата седмица решихме с моя мъж да гледаме "Ергенът" по препоръка на наши приятели, които го следят и ни го препоръчаха за развлечение. Дотук добре, но от двете седмици,в които гледахме това предаване останахме меко казано изумени от момичетата... То не бяха крясъци, не бяха скандали, лицемерие, рев по време на връчването на роза, абе...голямо чудо.Close
Мъжа ми остана потресен от всички до една. По принцип ние сме на мнение, че външния вид няма значение и по-важен е характера, но до една всички са грозни не само отвътре, но и отвън...С тази злоба и изкарване на жертва от някои от участничките не мисля, че и в живота биха цъфнали и вързали...За външния вид няма да коментирам, всяка жена е красива сама по себе си и има своя чар, но с такова поведение не ми се мисли как са и в реалния живот. Засега толкова впечатления имам, ще видя дали ще имам аз възможност да го гледам тази седмица, тъй като мъжа ми направо се отказа Laughing Relaxed
На всички ви желая лек ден, спорна седмица от мен и една роза за всички дами в темата Heart Flowers Rose

# 2 277
Блажка и Дениз за мен са двете страни на една и съща монета - и двете мега комплексирани и смачкани от липсата на реализация. Дениз обаче е много противно агресивна, а Блажка се крие за обилен рев. От нея също очаквам агресивни изблици като се понапрегне още малко. Погледнато отдалеч са едни здрави, хубави жени, обаче животът, който са водили явно много ги е увредил.
geri, и аз не знам какво прави Блажка вътре. Явно е тръгнала да доказв нещо на себе си и на хората, които са я наранявали. Явно е подтикната от средата си. Много гадно стечение на обстоятелства. Аз ако съм ѝ семейство или близка, че ѝ кажа да ги зарязва тия инстаграми и еротики, да си поразтовари тежестта от унижения и гаври и да си продължи напред. Да си живее нормалмо без комплекси за избиване и ще си срещне някой готин мъж. Ама едв ли ще стане така

А аз бих й казала да вземе да запише да учи нещо, което после да работи и да я храни. Не й е късно. Защото няма качествата да бъде трофейна съпруга освен на някой мафиот, който ще я бие.

# 2 278
Марта в първи епизод другите момичета я питаха с какво се занимава и тя каза с “нищо”. Освен ако не е искала да казва с какво се занимава, аз го разбирам, че нищо не работи.

Която и да е избрал Витю, изглежда, че не е продължило извън предаването. Според мен до края са стигнали Алекс, Дениз, Капитонова, но и трите не са кой знае каква стока май май. За мен той е типичен мъж, нямам симпатии към него честно казано, защото изглежда гледа само външността и нахалството, а твърди, че не е повърхностен. Една Елвира или Деница изглеждат по-качествени като хора.
Също ми направи впечатление като каза, че до сега не е имал приятелка, която не се занимава с нищо, така че Марта и Блага летят със сигурност.

# 2 279
Марта в първи епизод другите момичета я питаха с какво се занимава и тя каза с “нищо”. Освен ако не е искала да казва с какво се занимава, аз го разбирам, че нищо не работи.
Мисля, че думите ѝ бяха  - щастливо безработна.

Общи условия

Активация на акаунт