🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 614
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 385
Неписан закон - който се е хванал да гледа "тъпнята", я гледа докрай. (Паулу Коелю/Валери Божинов)

# 2 386
  • Terra incognita
Дениз спомена, че баща й много се обидил заради конкурса Плеймейт и не й говорил 2м.
Чудя се дали знае, че дъщеря му заработва джобни в Only fans, защото първото е доста безобидно пред платените еротични клипове и връзката с Христо Сираков.
Друго си мислех. Защо се пъне да участва във формат като Черешката, като хабер си няма от готвене?
Мислех, че турците държат на това момичето да има поне елементарни познания в домакинството, но явно съм се бъркала.
Грозна гледка , 25- годишна жена, която сигурно и д- то не може да си обърше сама. Чака мама да й сготви.

# 2 387
Остави готвенето, съвременната младеж не го почита защото омирисва кухньола. Беше едно време ценено това да можеш да въртиш гювеч и баклава, но тогава кухнята беше отделно и като отвориш балконската врата всичкия аромат отива у съседите, не седи у вас 😁 Сега кухнята се ползва за други цели, да се подпреш, да се снимаш, да фотнеш някой бранд. При Дениз само не разбрах за какво показа тази суперскучна панелка с евтино обзавеждане, само за да покаже колко е чисто ли? Ми то се разбра че може да върти метлата, в Ергенът дори често лети на нея 🤨

# 2 388
  • Terra incognita
Ето тук е моята кухня, но няма да ви я покажа, че сме в ремонт 🥴 много тъжно.
Всички сме правили ремонт. Дори една стая да ремонтираш, целият апартамнет е "потърпевш". По нищо не личеше да са е ремонт, ама карай. Ще приемем, че кухнята просто е стара и се срамува.

# 2 389
Неписан закон - който се е хванал да гледа "тъпнята", я гледа докрай. (Паулу Коелю/Валери Божинов)

+1 Nerd

Идея за някои от нашите моми ,особено ако са без грим Wink

Скрит текст:

# 2 390
https://ladyzone.bg/laifstail/ergenat-viktor-stojanov-razkriva-d … i-v-tarsi-se.html

Момичета, неделя в търси се гост ще бъде Ергенът.

# 2 391
Идея за някои от нашите моми ,особено ако са без грим Wink

Скрит текст:
И онзи всеизвестен outfit на Ким от миналогодишната Met Gala ще свърши работа.

Скрит текст:

# 2 392
  • Варна
Чакайте сега, и Дениз ли има онлайн магазин за парцалки, че не разбрах. Кой е той?

# 2 393
Дениз спомена, че баща й много се обидил заради конкурса Плеймейт и не й говорил 2м.
Чудя се дали знае, че дъщеря му заработва джобни в Only fans, защото първото е доста безобидно пред платените еротични клипове и връзката с Христо Сираков.
Друго си мислех. Защо се пъне да участва във формат като Черешката, като хабер си няма от готвене?
Мислех, че турците държат на това момичето да има поне елементарни познания в домакинството, но явно съм се бъркала.
Грозна гледка , 25- годишна жена, която сигурно и д- то не може да си обърше сама. Чака мама да й сготви.

Жалко, за родителите на такива същества, като Дениз.
Не винаги, родителите имат вина. Има толкова честни и почтени хора, без значение Българи, или Турци.
Като цяло, Турците са много по отговорни за децата си, най-вече за дъщерите си. Преди доста години, бил съм с момичета туркини в един клас. Много пъти сме си говорили, за неща в личен план, защото се разбирахме много помежду си. Случвало се е да съм споделял неща с тях, които не съм казвал на други момичета.
Те, са ми споделяли, че уважението към родителите им е огромно. Ако е трябвало да си хванат приятел/годеник е било необходимо, баща й да да се съгласи, или най-малкото да знае, за кого.
Дениз е една от изключенията, повечето момичета туркини, знаят домакинските задължения и как да градят семейство. Едната от моите бивши съученички, ме беше поканила на рожден ден, ако ви кажа майка и как топло ме посрещна, все едно че се познавахме. А, толкова вкусни домашно приготвени сладки изделия, не бях опитвал до тогава. Баклавата на тази жена, беше невероятна, още си я спомням. Тогава се убедих, че туркините са много добри в сладкарството! Flowers Hibiscus Simple Smile

# 2 394
Ето тук е моята кухня, но няма да ви я покажа, че сме в ремонт 🥴 много тъжно.
Всички сме правили ремонт. Дори една стая да ремонтираш, целият апартамнет е "потърпевш". По нищо не личеше да са е ремонт, ама карай. Ще приемем, че кухнята просто е стара и се срамува.

Приемам, че лъже. Ъгейн .
Нищо друго....

# 2 395

Това Only fans ми прилича на платформа за компаньонки. Гледах един сериал наскоро, за екскорт. Добре се заработва там. Не зная за другите качества на Дениз, но на външен вид не ми харесва и не ми харесва това, че е безкрупулна. На масата онази вечер отговори на Гери, че няма значение кого харесва Виктор, тя ще направи всичко възможно да му се подвре. Опасна жена.

Аз си чакам епизода в четвъртък. Шоуто е интересно, може би, защото е ново.

# 2 396
Имам много новини,но чакам новата тема. 😂
Шегувам се,но не е ли време вече?

# 2 397
Имам много новини,но чакам новата тема. 😂
Шегувам се,но не е ли време вече?
Но обещаваш да напълниш новата тема с новини, Viliiv! Joy Joy Joy
Недей да се скатаваш. Wink

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 15:08 от geri1919

# 2 398
Нищо не разбираме ние с вас, лейдис. 😁Дениз е качила в Инстаграм снимка с надпис отдолу: Haters make me famous. 😜 Явно за нея няма значение, че хората я знаят каква древна професия практикува и колко е злобна, важното е да е феймъс. 😆

https://www.instagram.com/p/Cb7yiOBNo-X/?utm_medium=copy_link

# 2 399
Шоуто беше интересно и ново първите три епизода, после стана като навсякъде. И най-вече всички се показват в едно амплоа, на интригантки. Липсва ми фаворитка за която да стискам палци и вече адски ме дразни неестествения монтаж на "срещите" Rolling Eyes 

Дениз може да е "феймъс", ама вечер се прибира сама в оная сумрачна панелка с евтиния диван, ми не завиждам.

Общи условия

Активация на акаунт