🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 550
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 535
Блажка много подигравки ще изяде от руския бобър, ако се навърта около нея. Тя според мен полезен ход няма в предаването, освен да си ходи. Сашка поне беше добронамерена към това колко е жалка Блажка. Жалко, че не го оцени.
Гери май се отказа да се състезава и няма да се учудя ако се присламчи към Сашка и да доизкара още 2-3 седмици

# 2 536
Двечките отхвърлени от групата така или иначе и към този момент.
А може би, това са новите приятелки

Имам усещане, че основния лагер начело с двете, които го оглавяват ще ми опротивее още повече тази седмица. Не, че съм била на страната на Александра, но имам чувството, че и аз ще съм от ония дето Дениз ги описва, че никога няма да са на нейното място  - демек хейтъри.

От втори епизод ми се иска да свърши без екранен хепи енд това начинание. С всеки епизод желанието ми се засилва още повече. Дори само изфабрикувано за пред камера, не ми се ще да го гледам. Ще правя и аз като на Питонова физиономиите. Confounded

# 2 537
Според мен, част от красотата на рускините се дължи на това, че са много добре поддържани - кожите им са чисти, свежи, лъскави, косите - гъсти, здрави. Гримът и тоалетите им също са много добре подбрани.
Очевидно тази, която ще се присъедини към отбора на Алекс е Гергана. Те двете по принцип нямат допирни точки, с изключение на това, че и двете се аутсайдерки. В някаква степен на мен Гергана ми харесва; ако бях на мястото на Виктор, сексуално бих била привлечена от нея, а не от Блага. Има женственост в нея, не и е типично да се бори за вниманието на мъж. Това, че се опитва да му се слага е по-скоро натиск от продуцентите.
Иначе Дениз за мен е просто една нечистоплътна парцалеса. Гледали ли сте това нейно представяне в шоуто на Цитридис? https://www.youtube.com/watch?v=hzQK2Z7hYng

# 2 538
Емблема до емблемата.
Рон Мос и Виктор Стоянов.
Иначе казано - Рич Форестър и Ергенът с големо "Е" на цял един народ.
https://www.facebook.com/photo?fbid=10225580267031285&set=pc … 10225580267191289

# 2 539

Някой попита за снимки на руските момичета, ето една от по-известните.

Виолетови очи, ах ох...

# 2 540
Е хайде сега , чуждата кокошка -патка. Две бяха брутално красиви в руския Ергенин , тази която се разведе в предаването (ролята у нас се изпълнява от Марта) , и Мацката която беше напуснала предния ергенин. Другите си бяха съвсем средностатистически жени, като някои от нашите момичета са и по-хубави. Имаше и една албиноска, като я видях се разплаках , така ми стана мъчно , беше много изстрадала, но после се оказа подличка (асоциирам я с Деница). И да не забравяме , че при тях е супорнайсти епизод, сигурно са имали Ергенин- много мило , ергенин -гадняр , комик симпатяга и всекви видове. Най ми хареса , срещата на ужасите в изоставената психиатрична клиника Yum

# 2 541
Емблема до емблемата.
Рон Мос и Виктор Стоянов.
Иначе казано - Рич Форестър и Ергенът с големо "Е" на цял един народ.
https://www.facebook.com/photo?fbid=10225580267031285&set=pc … 10225580267191289

Някои хора се чудят по цял ден какво да правят и какви глупави събития да си измислят, за да си носят новите дрехи и да плащат после статии, за да ги гледат всички, пфуу! Rolling Eyes

# 2 542
  • София
Вчера в ютюб ми попадна подкаст с участието на Виктор. Определено си личи, че не е глупав мъж, само по начина му на изказ. Беше доста интересно. Разказа и някои неща за самото предаване.

# 2 543
Щом ще води избраницата на Кулата на опрощението, сигурно става въпрос за Дениз. Тази която ще мине в лагера на Александра е Гергана или Марта. Аз си мисля, че след утрешния скандал и други жени ще се настроят срещу Капитонова. Манипулациите ѝ вече са твърде прозрачни.

Надявам се да си тръгне Венета, вече безкрайно изчерпана и изглежда просто жалка. Но и Людмила да си тръгне пак ще се радвам. След тях Блага е време да излети.

# 2 544
Щом ще води избраницата на Кулата на опрощението, сигурно става въпрос за Дениз. Тази която ще мине в лагера на Александра е Гергана или Марта. Аз си мисля, че след утрешния скандал и други жени ще се настроят срещу Капитонова. Манипулациите ѝ вече са твърде прозрачни.

Надявам се да си тръгне Венета, вече безкрайно изчерпана и изглежда просто жалка. Но и Людмила да си тръгне пак ще се радвам. След тях Блага е време да излети.

А какво изобщо прави там Ния-Косара или малкото Вики? Изобщо не са подходящи за него - твърде малки са, няма какво да се кажат. Стоят там толкова дълго време като част от интериора. Аз например бих искала да видя среща между Виктор и Венета. Ей така дори от чисто любопитство.

# 2 545
Като прочетох, че ще се разразяват невиждани скандали и чак се разколебах дали да го гледам.  Хем ми се гледа, хем ме натоварва, хем все едно и също. 🤷‍♀️

# 2 546
А какво изобщо прави там Ния-Косара или малкото Вики?

Съвсем забравих за тях. Joy Всъщност може би Виктория ще е изгонената, в другите има малко повече хляб и драма.

# 2 547
Дениз има 90 см гръдна обиколка?!
Говорим за тази през гърдите нали?
Аз имам 85 и бога ми, не изглеждам момченце когато съм гола.... 🤦

# 2 548
Дениз има 90 см гръдна обиколка?!
Говорим за тази през гърдите нали?
Аз имам 85 и бога ми, не изглеждам момченце когато съм гола.... 🤦
Ахахах само в мечтите ѝ има 90 см ГО Дениз.
Ох,като видях горната снимката и заблудена от косата на девойката си помислих,че най-накрая е поканил Карина. Но се сетих за писмото и да,най-вероятно това е Дениз. ША я преоткрие той,къде е живял досега та не знае коя е и с какво е известна.Тъпанар.
Благата изобщо не ме изненадва с преминаването към другия отбор,то това е толкова семпло девойче,че всеки си го клати както си иска.
Искам утре/вдругиден да си идат поне 4-5 девойки.
Ако съм на мястото на Александра бих ди тръгнала директно след като дам на Чебурсшка гривната. Даже и на милинкия няма да се обяснявам.
С всеки изминал епизод разбирам защо милинкия е като препикано мушкато,добре че ша му дадат мАтор та малко да олаби напрежението.

# 2 549
Статистките и според мен е време вече да си ходят. По-добре Венета вътре, отколкото Викиту и Ния-Косара. За Карина си имам една теория, че Витя ѝ се кефи доста на външността (заради спортната фигура) и си я пази да я заведе на среща. Да излиза с Дениз и Карина и после да почва да ги повтаря и потретва.

Общи условия

Активация на акаунт