🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 527
  • 934
  •   1
Отговори
# 435
Първо да благодаря на Mari ❤

Толкова се радвам, че изгониха Йо. Black cat преди няколко поста е казала всичко, което мисля. Да тя е интелигентна, мислеща, стратег, но не и пак не в тази игра не може да разчиташ само на това. Толкова явна коалиция с Бо, толкова слаба в игрите, толкова открита, че “коли и беси”. Много самоуверена, чак привика Ани и Гани и си мислеше, че ги е убедила 🙈

Твърде много си повярва, а сега на острова стратегии няма, дано Мила я отвее, защото колкото и напред да й се искаше да стигне, никога няма да спечели игра. Даже срещу Джулката на която казвам браво и очаквам изненади там.

# 436
  • София
Е, чак много слаба в игрите не е Йо. И с кола на главата и с лъка издържаше много напред. Всъщност и в играта, при която другите бяха слепи, тя се справи отлично, с голяма преднина, загубиха, но тук трябваше и другите да мислят как да не затягат възлите. Виж Бо е наистина зле в игрите, докато Йо, не беше най-добрата, но показа хъс.

Иначе съм съгласна, че не беше прикрита и ако преди беше ок, то сега беше грешка, трябваше първо да се уверят, че Джулияна е с тях. Те си се усамотиха и си мислеха, че нещата сами си се нареждат.

Повторение на ситуацията с Жоро. Поздравления за Йо, че не реагира злобно накрая, прие, че си я надиграха.

# 437
Приятна изненада. След снощното О очаквах Драго да излети, а то какво било. Simple Smile Радвам се, че играта не е чак толкова лесно предвидима, колкото си мислех вчера.

Не се ангажирам с прогнози, но ми се струва, че следващите мишени ще са Драго, Ганка, може би дори Зоран. Сънят на Джулиана ще им става все по-приемлив, а гласът ѝ - все по-ценен.

От по-малко спящите участници, Ванко добре играе играта - хем е в коалиция със Зоран, Денис и Бо, хем си е оплел кошницата романтично с Ганка, хем е приятел от години с Кари. Брониран от всички посоки. Повечето хора от два стола остават на земята, но той (поне за момента) спокойно полягва на три (коалиция, Ганка, Кари). Имам чувството, че ще надхитри останалите без да иска/разбере.

# 438
Освен това се предовери на Зоран и то по емоционален начин, което е грешка за нейната лична игра. Трябваше да настоява да махнат Ванко, когато можеха. Ванко е в много стабилна явна тройка с Кари и Ганка. А вместо това, Йоана и Борислава допуснаха (от лоялност) Зоран да си разиграе коня и да скрепи мъжка двойна коалицийка с него.
Всъщност Зоран си ги изработи още тогава. Наложи си волята безапелационно и нахално. Те и двете бяха против, но това нямаше значение - трябваше да правят каквото Зоро казва.
Интересно ми е ако Йо можеше да гласува тогава, какво щеше да направи в крайна сметка.

# 439
Бо можеше спокойно да гласува за Ванко и Йо да си даде идола на Зоран. Но не знам дали човек може да не приеме идол.

# 440
Наблюдавам и тук същото което навсякъде - като се почне от спортни пристрастия и мине през политически.
Човек си харесва някого и каквото и да направи тоя - все си е добре. И обратно - когото не харесва - все подъл, все гаден и т.н.
Фактите се нагаждат към пристрастията а не обратното.

Писах последния път за Бо-Йо-Зо-Ва които си дадоха дума да не гласуват един срещу друг. Нито Зоран наруши обещанието, нито Ванко. Обаче чета масово плювни и срещу единия и срещу другия.

Също така писах Кари към тая коалиция, всички знаем защо - защото е първа дружка с Ванко. Обаче фактът е че Кари не гласува както първата си дружка.
За мен единствената изненада е гласуването на Кари. 
А тълкуването на този факт - кой както му говори вътрешния глас Wink

# 441
Останах много изненадана снощи, чие беше това О от спойлера, въобще не очаквах. Но пък не ни оставиха никакво място за изненада наистина, с това излъчване почти през целия епизод за кой ще се гласува. Можеше да загатнат само, и да е по-интригуващо.

Аз пък харесвам Зина - принцесата воин. 😁 Така усеща нещата, така иска, така играе. Не е длъжна да следва мотото на играта, и по-добре отколкото да мишкува.
Драго също много го харесвам, но трябва да осъзнае, че идола дава много голямо предимство, и да отдели малко от ценното си време. 😀

От острова, като че ли ми е все едно кой ще остане, и двете не ги харесвам.

# 442
Аз доста си смених мнението от началото. Ганка ми беше фаворит, а сега нямам търпение да я изгонят, Алекс не можех да я понасям, сега и стискам палци, нещо подобно с Джулката. Зоран ми беше по-скоро не, сега ме кефи.
Йоана има ужасен поглед, всъщност поглед е силно казано, защото присвива очи и не гледа. Предполагам си е просто мимика, но от страни изглежда, като невестулка. Повярва си страшно много, а началото на края за нея започна от Зоран. Смятам, че за останалите е по-важно да разделят Карин и Ванко, преди Ганка и Анелия. Тя Анелия и без това почна да ѝ обръща гръб, няма да е трудно да изпратят Ганка.

На острова съм за Йоана, Мила ми е далеч по-антипатична.

# 443
Писах последния път за Бо-Йо-Зо-Ва които си дадоха дума да не гласуват един срещу друг. Нито Зоран наруши обещанието, нито Ванко. Обаче чета масово плювни и срещу единия и срещу другия.
Ако и не са разбрали, че Йо ще бъде мишената, за да й го споделят.... Въпреки, че се съмнявам, че са били в неведение, ама теоретично е възможно. Wink

# 444
  • София
И мен ме е яд за Йоана, ама и да беше намерила идол, не мисля, че щеше да го използва вчера.
Все си мисля, че Джулиана сгреши и според мен много скоро ще е аут.
Анелия само повтаря, че била сама, а не били Ани и Гани, ама аз такова нещо изобщо не виждам, освен един разговор със Зоран.
Поне след вчера мисля, че никой вече няма да се откаже от игра за имунитет. 😃

# 445
То това е удобното в случая - те направиха точно това, което обещаха. Не гласуваха срещу нея - ни повече, ни по-малко. Също Ванката не можа да гарантира за Кари. И ето тя гласува срещу нея. В крайна сметка няма за какво да им се сърди Йо и би следвало да гласува за някого от своята коалиция на финал. Това си е win-win ситуация за Зоран - шапка му свалям.

# 446
  • София
Добре де, а не "величаем/ят" ли прекалено Ганка, че е голям стратег се чудя аз. Амбициозна - да, умна - вероятно, раздава се за племето - мекици сутрин, обед и вечер, но определено това момиче не ми импонира. Просто създаде впечатление на разбирач, намери си гръб и съмишленици (някои на романтичния фронт, което в игра като Сървайвър е супер глупост, не че не помним Роб Мариано и настоящата му съпруга къде се надушиха, че и 3 или 4 деца си завъдиха - ползите са за отвън, не в играта) Реално си е малко змийче:) и ще се изненадам, ако остане до края в играта. Анелия ми е много по-мислещ и действащ играч. Кари е хлъзгава - тя си е индивидуален играч и в живота и в играта, но направи своите връзки  в коалицията, защото и е много ясно, че и "сам войнът е войн", но без подкрепление няма да стане.
За отпадането на Йо вие всичко сте казали и мисля, че Мила ще я отвее на играта, освен ако не допусне някоя неволна грешка.

# 447
Да си призная аз очаквах продукцията да ни извърти номер, сиреч изненада и гласуването да няма нищо общо с това което очаквахме от показаните "дипломатически совалки".

Стискам палци на Йо да бие Мила.
Писала бях че нещо във физиономията на Йо не ми харесва, но на второ замисляне, това вероятно е поради
 визуална прилика с други хора (за които знам повече) а не заради самата Йоана.
При Мила - от това което виждам дотук, има и неща в характера които не ми харесват. Едно на ръка телта в носа и старчески бледата коса.

# 448
И аз не знам защо описват Ганка като сивия кардинал. За мен там всичко се върти пт Карин и Ванко. Просто се правят на умрели лисици и си гласуват, както решат. Освен това твърда подкрепа за Ганка не виждам нито в Анелия, нито във Ванко, още по-малко в Карин.

Джулияна знае много добре, че е пътник, както и Алекс, Йоана беше една от тези, които се чувстваха сигурни и спокойни. Първите две всички искат да ги изхвърлят, без значение коалицията.

# 449
Добре де, а не "величаем/ят" ли прекалено Ганка, че е голям стратег се чудя аз. Амбициозна - да, умна - вероятно, раздава се за племето - мекици сутрин, обед и вечер, но определено това момиче не ми импонира. Просто създаде впечатление на разбирач, намери си гръб и съмишленици (някои на романтичния фронт, което в игра като Сървайвър е супер глупост, не че не помним Роб Мариано и настоящата му съпруга къде се надушиха, че и 3 или 4 деца си завъдиха - ползите са за отвън, не в играта) Реално си е малко змийче:) и ще се изненадам, ако остане до края в играта. Анелия ми е много по-мислещ и действащ играч. Кари е хлъзгава - тя си е индивидуален играч и в живота и в играта, но направи своите връзки  в коалицията, защото и е много ясно, че и "сам войнът е войн", но без подкрепление няма да стане.
За отпадането на Йо вие всичко сте казали и мисля, че Мила ще я отвее на играта, освен ако не допусне някоя неволна грешка.
Напълно споделям написаното.
Анелия в момента има много по-умно построена игра от Ганка, много по-малко се набива в очите на хората. И е по-защитена от двете, защото ако тръгнат да ги разделят челната позиция на Ганка я прави първата мишена. Освен това Анелия е по-харесваната от повечето играчи от двете според мен,което също се дължи на социалните и умения.
И за Кари е точно така.

Общи условия

Активация на акаунт