🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 562
  • 934
  •   1
Отговори
# 450
Имам някакво шесто чувство, че следващият ще е Денис.

# 451
  • Варна
Който не иска да знае кой отпада довечера да не гледа промото за довечера. Съжалявам, че така го изпльосквам, но не мога от телефона да скрия в текст. Извинявам се още веднъж.

# 452
А някой знае ли кога се монтират епизодите? Дали всички са готови преди да започне излъчването на епизодите или се дообработват до последно?
Защото в началото мрънкахме доста, че не са ни показани как са се сформирали коалициите и взаимоотношенията между участниците как са тръгнали, а сега направо си ни показаха кого ще изгонят.
Ако чете наистина някой от продукцията. Хубаво, оставиха решението на Джулиана скрито до писането на имената. Ама при положение, че нейният глас беше решаващ, защо ни показаха чие име написа? То от там вече имаше нула интрига.

# 453
Който не иска да знае кой отпада довечера да не гледа промото за довечера. Съжалявам, че така го изпльосквам, но не мога от телефона да скрия в текст. Извинявам се още веднъж.
Оф, даже вече не знам дали искам да коментирам колко са зле... чак на мен, клюкарката, ми се прииска да не бях отваряла, защото друг път са за 1-2 секунди за най-наблюдателните, а тук ясно и явно показаха.

# 454

Нямам никаква воля да не потърся промото и да видя. 😁

А иначе сериозно ли пак от продукцията допускат такъв гаф!

# 455
Ох, много са досадни тези с монтажа. Добре, че не гледам промота.
Не харесвам и двете, но бих желала Мила да победи.

# 456
Скрит текст:
Без да съм гледала промото ,мисля че е време Мила да си ходи,след нея Йо,нали така се връщат в БГ.за първото интервю след отпадането им.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 10:48 от Sause baus!

# 457
  • Sofia
Мда, забравих снощи да спомена Анелия, сред Кари и Зоки. Тя е третата от хитро/умно играещите, на които и им се получава добре, макар да има по-различен стил от др двама.
За друго се замислих... българите явно си обичаме типажа герой. Радваме се тук, че някрая (вероятно) няма да има зретелски смс, обаче... състезателите нали и те са българи все пак, та започвам да се опасявам, че и те си/ще "търсят" героя за победител като ги слушам последните епизоди какви глупости дрънкат с един патос...

# 458
Йо и Бо направиха страхотна игра, допуснаха една единствена грешка, но фатална, довериха се на Зоката, а той е безкрупулен просто.
Зоран изгони снощи Йо, нищо че гласува за Алекс, като един истински Макиавели. Той знаеше,че ще гонят Йо, не гласува за нея, защото нямаше нужда от неговия и на Ванко гласовете , за да бъде изгонена, но пък така се надява на двата им гласа на финала. Ако беше с тях щеше да ги предупреди, че Йо е опасност. Нещо повече, те толкова му имаха доверие, че му споделиха за писмото за идола, а той ги изтропа и за това. Нали не се хванахте, че видите ли Ганка се досетила, че Йо е открила в ориза писмото. Ей много проницателно ще излезе това Гани, бе!
Зоран на съвета, като се говореше за идола се въртеше и скляпаше и то не защото изпитваше вина, че е предал доверието им, а че Йо и Бо могат да се усетят, че ги е изпял и да загуби два гласа.

П.П.А Ганка леко ме смущава поведението й. Всеки път, когато изгонят някой, една тържествуваща, победоносна усмивчица. Нещо, което не забелязвам у другите. Да трябва да изгонят някой, но не злорадстват, освен когато се гони някой, който истински ги е дразнел. Докато Ганито всеки път, все едно казва с тялото си къде съм аз къде сте вие, продавачките в Мола. Не знам това някакъв комплекс ли е на провинциално девойче,което постоянно иска да се доказва и да си повтаря, че е повече от другите или липса на елеметарна емпатия. Това последното се видя, кагато Алекс падна лошо. Всички имаха бурни реакции на уплах, а тя невъзмутимо наблюдаваше случката. Има някакви дефицити тука.
Анелия е много интелигентно момиче, започна да се усеща, че нещо не е наред и Ганито е извинявам се за израза гнила ябълка.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 10:40 от sineva 1

# 459
Sause baus!, моля, скрий си последния пост!

# 460
Сиена М., подозирам, че точно така ще стане. Слушайки Ганка как се възмущаваше, че Йоана недостойната била стигнала дотук.
И допълнително Мила като я изпратиха на Острова, как се жалваше, че слабите са си направили коалиция да я гонят нея. По принцип е права: от жените наистина е от силните и издържливите физически. Ама да се възмущава на коалиции, при положение, че нямаше нищо против тях, когато бяха петима в Бонток и изгониха например Маги (също силна физически жена), ми е толкова смешно. Ето затова не ги трая достойните и честните. По-големи лицемери от тях няма. Всичко е в рамките на нормалното, когато те печелят, но когато не им се получи, скачат като ощипани госпожици. Йоана поне си знаеше къде ѝ е силата, възползва се максимално от това, не ѝ се получи, надиграха я, животът продължава. Ама накрая ще се гласува най-вероятно за някой особено проявил се герой и ще ми се развали удоволствието от сезона.

Скрит текст:
Умирам си от яд. Написах един коментар в групата за спойлерите и сега получавам известия от там. Не ме дразнят толкова, защото повечето са за Ергенът, ама сега разбрах и спойлера от промото. Някой знае ли как мога да спра известията?

# 461
Ганка е просто злобна. Аз за това и ви казах, че тук много се приписват характеристики, които Ганка притежава на Йоана и Борислава. Йоана и Борислава изобщо не са злобни. Не, че ги правя мартири, но е факт. Злоба в играта им не съм видяла, освен може би в началото, когато злорадстваха за любовните незгоди на Александра с Доктора, което не им правеше чест, но в тази ситуация май всички бяха заети да й се присмиват. Също така Ганка е доста по-хитра и пресметлива. Както казах, не искам да изкарвам Борислава и Йоана, че са ангели, даже според мен на тях много им се искаше да са подли, хитри и способни да премятат всички (абе, нещо тип Парвати от Survivor US), но не им идва отвътре и това е очевидно. Тук идва въпросът, че трябваше да имат по-реалистична преценка още в началото за себе си и да изберат друга стратегия, а не стратегия, която се оповава на безскрупулност и хитрост, която им липсва.

И въпреки, че Ганка е много хитра и добре изпече някои неща, тя е прекалено злобна, за да спечели. За това и не съм склонна да я нарека умна. Умният играч ще свърши всичко, което Ганка досега е свършила, но в нито един момент няма да покаже прекомерна злоба, докато в ситуацията Ганка направо ще се пръсне от злоба и злорадство, което в крайна сметка ще я лиши от победата, дори и някак да избута до финала. Особено сега, когато журито започва да се оформя и на всеки съвет ще са там, за да могат да наблюдават реакциите на участниците. Няма как да не забележат злобата, която извира.

# 462
За да спрат известията, май трябва да започне нова тема, но може и в пълната версия да има някаква настройка.

# 463
Ганка от тази гледна точка е лесен противник на финала. Няма да гласуват за нея. Йоана също беше такава. Анелия и Бо са скрити лимонки. Зоран, Ванко и Карин съм убедена, че ще се наиграят и те. Денис също е опасен противник. Драго може да обере гласовете ако до него има изявени схемаджии. Иначе трудничко

# 464
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Първите две седмици на Сървайвър с идентични съвети,игри и кадри,бях силно разочарована от сезона,НО сега играта стана страхотно интересна.Всеки епизод е неочакван и държи в напрежение до последно.

Ванко преди 2 епизода се кле в коалицията между него,Зоро и Бо/Йо,а при първа възможност гласува за Йо.Точно така се прави всъщност,защити Ганка(с която има сантиментална връзка) и разби едно опасно дуо.

Всъщност много добър ход на всички гласували за Йо снощи,защото
Дуото момичета е изключително лоялно една с друга,нон стоп смятат и нагласяват подредбата за гонене.Йо и в игрите не е чак толкова зле.
Аз ако бях участник,щях да се страхувам от такива играчи.Не само,че гласуват по една мишена,ами и са и хитри.
В битката на острова съм категорично за Мила. Това момиче е най-силната от всички жени там и заслужава да стигне напред.Сама,без голяма подкрепа от останалите.

Зоран е прав за Денис.Аз от този последния не съм видяла нищо,освен да му казват как да гласува и той да изпълнява.Нито в игрите,нито в отношенията е добър.До преди 3-4 епизода дори не му знаех името,до такава степен е невзрачен.

Очаквах Йо и Бо да не стигнат далече,защото ако гледахте интервюто на Маги в студиото,тя там каза нещо от рода на "Да,те ме изгониха,но да видим тяхната игра и стратегии докъде ще ги докарат.." и се усмихна самодоволно.Тогава разбрах,че двете няма да ги бъде,но не знаех кога ще отпаднат.
И в този ред на мисли,очаквам Бо съвсем скоро да изхвърчи.

Общи условия

Активация на акаунт