🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 674
  • 934
  •   1
Отговори
# 180
Започва вътрешно регрупиране на алиансите.
Совите не са това, което са.
Трябват два или три съвета за да наместят нещата.
Но ги виждам като ядра след три съвета така, с уговорката, че Зоран ще се върти.
И един изигран в точното време идол може да обърне всичко.
А1 Йо, Бо, Денис, Анелия
А2 Карин, Ванко, Зоран, Драго, Алекс

Жертви - Ганка, Джулиана. И двете ще загубят на острова срещу Мила.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 23:37 от Bengun

# 181
На мен ми хареса хода на Анелия да опита почвата около Йо и Бо. Ванко ще пази Ганка. Карин се предполага, че е силна в игрите. Освен това и Ванко няма да гласува за нея. Та какво и' остава на Анелия, освен да се огледа навреме и за друга коалиция?

Първоначално си мислех, че Зоран ще предаде Йо и Бо и по-горе зададох и малко реторичен въпрос дали ще го направи. Но като прочетох последните мнения, ми дойде на ум, дали пък той наужким се коалира с Ванко, Карин и Драго, т. е. да ги заблуди, че е с тях и като разбере нагласите им да снася информация на Йо и Бо. Защо му е да се коалира със силни играчи, които ще го отстранят в индивидуалните игри? Защо му е да се коалира с харесвани играчи? Може да си играе с Йо и Бо, да ги бие в решаваща игра. На финала ако е с някоя от тях журито може да гласува за него като човек, който е печелил индивидуални битки, т. е. заслужаващ победата.

# 182
Въпросът ми дали Йо би използвала идола като фалшив получи отговор.
Скрит текст:
Все още е в нея, като спомен от невероятното приключение, което е преживяла.

# 183
  • София
Според мен те ще сменят самият идол с друг. Точно защото трябва да могат да го различават от фалшив (бивш) такъв.

# 184
  • Другата България
Няма малка и голяма коалиция, поне според мен.
Има това, което съм написала в предходен пост, и което и Бен е написал, повтарям
А1 Йо, Бо, Денис, Анелия
А2 Карин, Ванко, Зоран, Драго, Алекс

като към първите прибавям Джу, към вторите Ганка - това към днешна дата.
Оттук насетне вече всичко зависи от спечелени индивидуални имунитети и намерени идоли, както и от изиграването им в точния момент и от точния човек /това с преотстъпването ми е любимо, както и преотстъпването на огърлицата/.
А Зоран, ако е истински играч и иска да докаже на новите си партньори, че е лоялен /доколко може да си такъв в тази игра/, още утре в зависимост от спечелилия имунитета може и трябва да играе срещу изгонването на една от двете - Куку или Пипи. Докато не са се окопитили. Защото надушат ли го, че лавира и мами, островът ще му се види тесен, ще трябва да обикаля нонстоп да търси идоли, тогава пък няма да има време за стратегии и шушукания с останалите.
Но аз подозирам, че като един типичен близнак той ще опита да играе и с двете коалиции и да ги баламосва някак, ако успее-
Що се отнася до Анелия - това, че е последна брънка във веригата Гани - Карин - Ванко, е така. Обаче, както е видно, те няма да останат само четиримата, ето че Драго ѝ поиска извинение, и Зоран се бута при тях. Поне според мен трябваше да изчака малко с това тъкане на два стана и тя, защото случилото се с Мила е факт, тя върви по нейните стъпки. Бо и Йо ще ѝ намажат ските при първа удобна възможност, те си го казаха. Стрелят първо в Драго, защото е силен и индивидуалист. После започват и с останалите.

# 185
  • София
Аз точно щях да отговора на Бенгън (сега съответно и на Мери) с друг въпрос. Защо твърдо поставяте Драго в коалицията на Ганка, Карин и т.н.?
Първо - те не го искат. Те веднъж го изгониха. Там е загубена кауза.
Второ - той сега на този съвет видя коя е голямата коалиция (може и да не смятате, че е голяма, но гласовете видно срещу Мила бяха в пъти повече от тези срещу Джу) и според мен надали ще продължи в тази линия, за която говореше преди да се завърне.
А и имаше един спойлер преди време, но всички задълбаха на друга част от спойлера. Но не искам да доспойлвам и нищо няма да казвам....
А пък Алекс абсурд да я видя в А2.
И още нещо - няма нови партньори Зоран. Той гласува с Йо и Бо. Вече е загубил гласове пред А2.
Ванко го раздаде неутрален с Денис.
Но не и Зоран.

# 186
Алекс е с Денис, Джули и Драго. Но Джули и Алекс са пътнички.

Зоран няма да предаде Йо и Бо. В другата коалиция той ще е неизгодна позиция. Карин да каже на Ванко, хайде да гоним Зоран и това ще е.
Драго засега никъде не е, нищо чудно да го изгонят и него ако няма имунитет. Поне ще бие Мила.

# 187
  • Другата България
Аз точно щях да отговора на Бенгън (сега съответно и на Мери) с друг въпрос. Защо твърдо поставяте Драго в коалицията на Ганка, Карин и т.н.?
Първо - те не го искат. Те веднъж го изгониха. Там е загубена кауза.
Второ - той сега на този съвет видя коя е голямата коалиция (може и да не смятате, че е голяма, но гласовете видно срещу Мила бяха в пъти повече от тези срещу Джу) и според мен надали ще продължи в тази линия, за която говореше преди да се завърне.
А и имаше един спойлер преди време, но всички задълбаха на друга част от спойлера. Но не искам да доспойлвам и нищо няма да казвам....
А пък Алекс абсурд да я видя в А2.
И още нещо - няма нови партньори Зоран. Той гласува с Йо и Бо. Вече е загубил гласове пред А2.
Ванко го раздаде неутрален с Денис.
Но не и Зоран.
Първо - защото Ванко и Кари имаха разговор с него, той разказа - двамата разказаха на Кари за "саможертвата му", самата Кари после пред камера каза, че му вярва относно това, че е мислил ходове напред, когато го е направил - а именно - да спечели доверието на Йо и Бо, за да може да ги изработи в един последващ момент. Това го говориха тази вечер, сега. После нали говориха и с Драго, и тогава Зоран или Ванко беше, каза - "Значи кои сме - аз, ти, Кари, Драго....", когато Драго спомена и Алекс, че е силен и опасен играч,  и я показаха как блажено с изрязания бански се е изтегнала сама на брега. Оттук аз вадя своите изводи с уговорката, че Зоран се оказа доста по-хлъзгав и хитър от Кари, която смятах за хлъзгава, и като нищо ще се извърти ако усети, че личния му интерес е застрашен.
Второ, пак ще кажа - голяма коалиция няма за момента. Гласовете, що се отнася коалиционно, си бяха именно три на три. От една страна Бо, Йо и Зоран, от друга трите момичета от Ифугао. Александра гласува емоционално, това беше ясно, всички знаеха защо не понася Мила - заради Жуан. А Денис и Джу - защото се самопредлагат на Йо и Бо. От което първосигнално да, може да се каже и да се смята, че Бонток + Безименните са вече една голяма коалиция, но това далеч не е така. И смятам, че ще си проличи от утре насетне, а може и да греша всъщност, но сега така смятам.
Днешното гласуване няма нищо общо с това кой с кого ЩЕ играе от утре насетне.

За спойлера - не знам за какво говориш, аз не отварям спойлери.

# 188
Гребане Joy

На въпроса.
Драго и Алекс са гласове. Карин и Драго постигнаха споразумение. Ганка лично аз не съм я споменавал в този алианс, ако не намери идол или не спечели имунитет ще е първата краткосрочна гостенка на Мила, освен това няма да е член и на журито. Алекс ще се държи с Драго, по тази линия са ми мислите. Зоран ще е плаващ минимум първите три съвета, възможно и по-дълго.

И с уговорката, че всичко може да се обърне с краката нагоре при един правилно изигран идол или имунитет в правилен момент.

# 189
А Зоран ще ме разочарова ли и ще предаде ли Йо и Бо?
Без да му мигне окото, при първа възможност."Самопожертвалият" се няма грам скрупули. Ще ги отстряла, стой та гледай.
Дано няма тая възможност.

# 190
  • Другата България
А Зоран ще ме разочарова ли и ще предаде ли Йо и Бо?
Без да му мигне окото, при първа възможност."Самопожертвалият" се няма грам скрупули. Ще ги отстряла, стой та гледай.
Дано няма тая възможност.
Именно, това казвам и аз.
Както и не би се посвенил да предаде и новите си партньори, ако това ще му донесе полза и позитиви.
Просто вероятно ще се върти, поне отначало, докато все някой се усети.

# 191
Merri_An, според мен Зоран си е твърдо с Ванко & co. Иначе нямаше да прави тези врътки със състезанието с огъня. Просто иска да използва максимално Бо, която да му предвижда играта занапред. Той си го каза.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 00:39 от Alucard

# 192
  • София
Първо - защото Ванко и Кари имаха разговор с него, той разказа - двамата разказаха на Кари за "саможертвата му", самата Кари после пред камера каза, че му вярва относно това, че е мислил ходове напред, когато го е направил - а именно - да спечели доверието на Йо и Бо, за да може да ги изработи в един последващ момент. Това го говориха тази вечер, сега. После нали говориха и с Драго, и тогава Зоран или Ванко беше, каза - "Значи кои сме - аз, ти, Кари, Драго....", когато Драго спомена и Алекс, че е силен и опасен играч,  и я показаха как блажено с изрязания бански се е изтегнала сама на брега.
Такааа, първо явно е станал някакъв проблем и ще връщам епизода.
Гледам го през интернет, това не съм видяла. Изобщо. Вероятно нещо се е бъгнал нета и е прескочило някакво време .... Предполагам е станало на партито, сега ще върна.
Но дори така, не мисля че това е от значение. Зоран си тъче на два стана. Естествено, че ще работи първо и само за себе си. И ще лъже всички.
Аз не казвам, че няма да предаде Йо и Бо. Просто не мисля, че ще е в скоро време. А и да, аз мисля, че има голяма и малка коалиция.  Денис и Джу са си два гласа. Зоран каквито и врътки да прави, ще си държи на Йо и Бо.
Единствено Алекс изключвам от каквато и да е коалиция, защото тя си заяви че е самостоятелен играч.
За спойлера - не знам за какво говориш, аз не отварям спойлери.
Спойлера не беше затворен. Дяволчето го публикува явно в темата и след като го скастриха си посипа главата с пепел Grinning
И сега ще напиша това което аз мисля за спойлер, така че не отваряйте, ако не искате да знаете:
Скрит текст:
Внимание, сполер!
Скрит текст:
На партито за рождения ден на Драго и Ваня Джаферович. Всички видяха жокер с топката на която имаше нарисуван Уилсън от филма с Том Хенкс. Не че това не води до идеята, че може пак да се завърне на острова и да си остане там до края....
Както и да е - никой обаче не обърна внимание на други знаци.
Първо поканени нямаше от коалицията А2.
Второ, имаше картичка за рождения ден. С хубави пожелания към Драго. И беше от Бо, Зоран, Денис, Джу .... абе хора от А1.
И трето, не е само това парти. Има много сбирки в заведението на Ваня Джеферович. Гледат редовно епизодите на Сървайвър. И на тях си има твърдо едни и същи хора. И от други сезони на Сървайвър и т .н. Но от този сезон са си твърдо едни и същи. На бас, че вече се досещате кои ....  
Чак днес, по-точно буквално преди малко видях, че са отишли Сами и Мила, които явно са се прибрали от Бали. Което също ме накара да се замисля, но това е тема на друг разговор

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 01:22 от Каlista

# 193
Може би Зоран гласува срещу Мила, защото тя го е набедила, че от продукцията са му подсказали за играта с огъня. ¯\_(ツ)_/¯

# 194
Ама Ванко извъртя дупето и гласува неутрално, нито с едната коалиция, нито с другата..

Общи условия

Активация на акаунт