🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 612
  • 934
  •   1
Отговори
# 210
Не си спомням кое беше първото риалити в България, но си спомням първият Сървайвър. Спомням си го с невероятния водещ - спокоен, безпристрастен, интересен. И до днес за мен Владо е най-добрият риалити водещ. За което - евала!

# 211
  • Пловдив
Първият Сървайвър беше с водещ Камен Воденичаров.
Иначе , и аз харесвам Владо много. Просто разликата с водещите на ИВ е от земята до небето.

# 212
Ами хич не му се е получило воденето на Камен значи, щом не го помня. Но е факт, че първото, което ми изниква в съзнанието, като чуя Сървайвър е точно Карамазов.

И аз мисля, че жена ще спечели довечера, да видим. Също ми се ще Ганка да изхвърчи скоро, но има по-спешни за гонене от нея.  Един от спешните е този, който искам да пожеди, но …тва е положението.

# 213
По спомен Камен хич не беше лош водещ, даже бях разочарована, когато го смениха.

# 214
  • София
Камен се справяше много добре.

# 215
Не мога да разбера как ги смятате тия коалиции при които Зоран и БоЙо са на отделно.
Аз виждам една голяма верижна коалиция която може да разкара всички останали преди да почне да се самоизяжда и тя е:
БоЙоЗоВаКаГа   
Първите 4 си дадоха дума а последните 2 са приятелки на Ванко.
Въпросната коалиция има сметка да разкара Драго като силен в състезанията и Денис като силен в теорията (нали много бил гледал). После Алекс, после  простакесата Джу която е безполезна и безопасна и накрая Анелия.
Това е обективния ми коментар. А субективния е че искам Анелия, Зоран и Драго на финал.

Мила ми се срина с тия приказки дето сме ги чували в друг аранжимент "По добра съм и от теб и от теб и от теб"

# 216
По спомен Камен хич не беше лош водещ, даже бях разочарована, когато го смениха.
Права си Камен се справи добре, но Владо е друго нещо.....
 Много чаровен, спокоен, достолепен, вдъхващ доверие. С недоразуменията от ИВ въобще не бих го сравнявала, защо това би било обида.
Тази вечер играта е женска, ще спечели жена и то лека.  Йо, Анелия, Ганка .
 Алекс и Карин са по-мускулести и тежки, по-малко вероятно е да спечелят.
А Бо не вярвам да си даде зор, сигурно пак ще е една от първите, които ще се пусне. Грам желание и воля не показва в игрите, виж в интрижките е първа писта. Ама как в нито една игра не се понапъна!?! Дори в игри, които не са физически не блесна, напр. строенето на улей с Йо и Зоран. Един Жоро с неговата физика показа хъс и воля и имаше битки, в които беше на ниво.
Виж Йо е друга бира, освен акъл има и инат и воля.пМного ме кефи, тя ми е фаворит №1, плътно след нея Анелия.

Кой ще изхвърчи ще реши Светата троица, по-точно самоЖЕРТВАщия се и Карин. Ванко там е просто функция на другите двама и ще прави, каквото решат те.
Много вероятно да е мъж Драго или Денис, особено първият, защото е много силен и често би печелил имунитет, и ако не го махнат в тази игра, в която няма шанс, ще им е трудно по нататък. Сигурно ще го отстрелят, не мисля че ще спазят договорката от снощи, но е възможно и Денис да хвърчи.
Джулиана пак ще мине между капките. Безопасна игла е, нито е силна физически, нито някой ще гласува за нея на финала, ще поостане още. Алекс също е възможна мишена, но мисля, че мъжете извън коалицията ще са на прицел.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 12:02 от sineva 1

# 217
И аз не припадам пред способностите на Владо като водещ. С този приспивен носов глас- грам емоция/ интерес не предизвиква в моите уши.
Първото нещо, което изниква в съзнанието ми като чуя "Сървайвър", е Ники Мартинов на шезлонга. Sunglasses

ПП. "По добра съм и от теб и от теб и от теб"- кой го беше казал, гледала съм го, култово беше, но пусто- не мога да се сетя в момента.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 10:59 от TuЛи

# 218

Тази вечер играта е женска, ще спечели жена и то лека. Анелия, Ганка, Йо или Джулиана.
 Алекс и Карин са по-мускулести и тежки, по-малко вероятно е да спечелят.

Залагам на Йо на първо място а на второ залагам на Алекс.

# 219
А Бо не вярвам да си даде зор, сигурно пак ще е една от първите, които ще се пусне. Грам желание и воля не показвана игрите, виж в интрижките е първа писта. Ама как в нито една игра не се понапъна!?! Дори в игри, които не са физически не блесна, напр. строенето на улей с Йо и Зоран. Един Жоро с неговата физика показа хъс и воля и имаше битки, в които беше на ниво.

И на мен ми е странно това за Бо. И защо нея никой не я набеди, че е на почивка?
Голяма скатавка е.
Но определено компенсира с интригите.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 11:39 от TuЛи

# 220
  • София
И аз за малко да спра предаването на рекламите Simple Smile
Опитах и да паузирам на листчето с изгонения, но не успях Wink

# 221
  • София
ПП. "По добра съм и от теб и от теб и от теб"- кой го беше казал, гледала съм го, култово беше, но пусто- не мога да се сетя в момента.
Паолина, от посленият сезон на ИВ.

# 222
Паолина, от посленият сезон на ИВ.

Ох, да, мерси.
Отекваше ми дори интонацията, но явно ми е била толкова запомняща се въпросната...

# 223
Аз също мисля, че днес жена ще спечели и Драго ще хвърчи. Не е близък с никой, не го искат и се страхуват от него, защото е много силен в игрите. Може и Денис наистина, но той си има близки и е малко по-малко вероятно.
Сега смогнах да гледам Доктора в Зад кадър с Ваня Дж., не знам какво му харесаха толкова жените. Силно антипатичен ми е и нищо не направи  в играта. Бил щастлив, че си тръгва и се прибира, имал по-хубави планове. Тези на друг да ги говори, те всички там са като обсебени.
Имам познат, който е бил в екипа, само за това говори, пише постове и споделя снимки.

# 224
Трябваше да развалят здравата двойка Карин - Ванко когато можеха. Сега са според мен неразбиваем двоен глас.

Общи условия

Активация на акаунт