🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 683
  • 934
  •   1
Отговори
# 240
Хубав епизод.

НО:
Аз лично съм против това да има отново остров на изкуплението и да се дава шанс на играчи загубили най-важната игра: социалната! Искат да прокарат американския модел и ги хвалихме дотук, обаче не искат да изпускат и българското: острова и игрите. Е, не може и на двата стана! Към bTV, хей, вие вече сте изгубили голяма част от ИВ таргета, то си личи от рейтингите и от активността в социалните мрежи. И с този остров няма да си ги върнете, по-скоро ще изгубите другия ви таргет, който е стабилен и никак не малък! На истинските фенове на същинския Сървайвър.
Ето ви един абсурден български вариант на играта Сървайвър:
Драго го гонят два пъти на племенен съвет, а накрая се класира на финал, че и с реален шанс да спечели!
WTF???
😮
Мисля, че бях кратък и ясен.

Точно затова днес спорих с Ваня Джаферович, като цяло мнението на истинските фенове, които познават играта е против този twist след обединението. Разбирам, че в Америка си продължава до края, но и там отнесе много хейт и в Redemption Island, а още повече в Edge of Extinction(въпреки че там е още по-крайно и зле направен).

Според мен има разминаване между идеята на БТВ да лансират и да учат на стратегическа и социална игра и острова. Може би е оставен точно за тези фенове, които ги интересува физическата игра основно, а и заради милите спомени с Ники Мартинов, но аз съм твърдо НЕ на 4ката да се върне един човек и на практика той да има два вота шанс да стигне до финала.

А за Драго ако се върне два пъти и отиде на финал, като нищо ще гласуват и ще стане победител, което е шок просто и ще остави много неприятен привкус на нас феновете...Дано не се стигне до там

ПП
Цитат
Добре де тези които твърдяхте че сте видели от промото кой е с имунитет познахте ли че Драго ще е с огърлицата?

Не само, че се видя, но и се хванах на бас с приятели, че той печели. Видя се бялата огърлица около врата му уви

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 13:41 от OutcastBG

# 241
pvacheva, виждаше се, че е Драго с огърлицата.Smiley
Алекс каза, че не е пила алкохол, но е уморена и ѝ се спи.

А както знаем има и друг огромен спойлер, грешка на продукцията още от началото със снимките на участниците, от което съдя, че много от днешните предположения кой ще отпадне също се нагаждат според него. Wink

# 242
  • София
Вчера се виждаше, че Драго е с огърлица, както и в новото ми направи и на мен впечатление, че този път оставиха повече от обръщането на финалния глас. Виждаше се част от последната буква, но не сложих на пауза.

А още в началото от продукцията пуснаха снимка на участник с огърлица, така че знаем, че този човек продължава поне още един съвет.

Горните неща са факти, догадки са размислите относно снимката от рдто на Драго.

# 243
  • София
Мхм... На мен между другото ми се появиха нови догадки от по-нови ИГ събития.... но се чудя дали да ги споделям, пък дори и в спойлер.... да не се разприказва някой извън спойлера. Weary

# 244
Давай смело в спойлер!

# 245
Има и тема за спойлери Wink

# 246
Давай смело в спойлер!
+++
Тръпнем в очакване
П.П. Не за първи път споделям, че коментарите и предположенията ви са ми понякога по-интересни от някои епизоди. Интересният коментар на интелигентен човек е част от удоволствието, да не кажа по-голямата част.
Така, че стреляй.

# 247
  • Козлодуй
Благодаря за разяснението за спойлера ама дори така аз не го видях - евала че виждате всичко Simple Smile
Аз разсъждавам логично. Много ми харесва острова защото силните играчи като Драго може да попаднат в лоша коалиция още в началото и да не можем да се насладим на играта им Simple Smile

# 248
  • София
Ами то не е точно спойлер, ами разсъждения за такъв... А и онази тема за спойлерите е задръстена с Ергенът.
Карам смело, много трудно ме навихте JoyJoyJoy
ВНИМАНИЕ ВЕРОЯТЕН СПОЙЛЕР!
Скрит текст:
ВНИМАНИЕ ВЕРОЯТЕН СПОЙЛЕР!
Скрит текст:
Така, чуденката ми тръгна от там, че Мила и Сами са се прибрали от Бали и снощи бяха в заведението на Джаферович.
Мила е на острова. Ако последния спойлер с последната буква е верен - Драго ще е следващия изгонен. И на 99% ще победи Мила. Та, стигнах до извода, че затова и се е прибрала в България. Защото нали напусналите играта ги канят в сутрешните блокове и вероятно по договор трябва да е на линия.
С думи прости, разсъжденията ми са, че следващия напуснал играта може да е Мила.
Другата вероятност за спойлер е от снощи на лайфа на Йо, Бо и Денис. Йо каза, че другата седмица излъчването и ще е от България, защото се прибира (доколкото разбрах, живее в Шотландия). Съответно, дали пък Йо няма да бъде изгонена в близките дни?!?
Да, вярно е, че приближава финала (ама колко да приближава, като сме малко след средата), но Анелия примерно е във Виена. Тя нищо не казва за прибиране.....
Та да, обобщено, разсъжденията ми са за живеещите в чужбина  - дали това, че се прибират в БГ е спойлер, че всъщност са отпаднали...

# 249
Много добри предположения, мисля, че си права.

# 250
Въобще не ми харесва острова и това, че изгонените участници не си отиват със загасването на факлата.
Не виждам спойлери, защото не гледам промо и не отварям нищо тук. Не ми е интересно, ако знам.

# 251
Коментар към възможен спойлер,не отваряйте!
kalista
Скрит текст:
Тук( Англия/Шотландия) децата са на училище до този петък 1 април и много си ходят до България,защото предстоят 3 седмици ваканция. Така че,може пътуването да не е свързано със Сървайвър. И дано не е де Simple Smile.За другото те подкрепям,и ти благодаря,че споделяш.

# 252
  • София
Viliiv възможно е и това да е така. И дано да е Grinning
Ще се чуе Smiling Imp

# 253
  • София
😆

Мила не е злопаметна и така и трябва да бъде, защото това е само една игра.

# 254
Не мога да ви изчета! Радвам се, че има раздвижване в темата.
Епизодът няма да го коментирам, защото очаквах всичко, което се случи. Това е минусът да си голям фен на вече заснети предавания и да не се пазиш строго от спойлери - те сами те намират. 😂
Аз съм разочарована, че Островът остава в играта, макар и да го предполагах, но все пак трябва да има предимство за физически добрите състезатели, иначе публиката ще е в тотален шок да гледа Бо, Джули и Анелия на финал (примерно), защото добре са си изплели кошниците и са отстреляли Ванко, Кари и т.н.

И само да кажа, че до момента не сме имали грешен спойлер/догадка по картинка или изказване на участник, така че който не иска да си разваля предаването, изобщо да не ги отваря 😝 Но и БТВ много ни помагат, не помня кога за последно имаше епизод, в който не знаехме какво ще се случи… очевидно и днешният няма да е такъв. Моля се за утре!

Общи условия

Активация на акаунт