🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 522
  • 934
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Хахах, Ганка смята, че Йоана стигнала твърде напред. Като ги сравня двете конкретно не виждам с какво Ганка е по-заслужила, че да ги прави тия заявления. Само клечи на пясъка и мрънка, че ако Йоана намерела идола, тя си заминавала. Ми търси го, мари, вместо да рониш сълзи с тая пораженческа поза... Доста е смешна в цялото си лицемерие и претенция за достойнство, чест и борбеност.
Ганка може би смята, че е отишла на Олимпиада.

# 316
Дано не изгонят Йо.
Зоран всички обходи, само да не се обърка накрая с кого е в коалиция.
Ганка е по-голяма заплаха, дано го усети Джу.
Гледай ти как се обърна палачинката. Вчера Ганка каза, че Джу е екскурзиантка, днес търси гласа и'.

# 317
Не знам, но като динамика на събитията и действията/разговорите днешния епизод е най-добрия до момента през сезона. Много добре им се е получило, истинско удоволствие за гледане е.

# 318
  • Другата България
А според мен ако блъфира, че го е намерила, изобщо не е добър ход.
Защото целта на Бо и Йо СЛЕД Ганка , е Драго.

Не знам за вас, но на мен Йоана ми е супер неприятна.
Просто тези постоянни сметки, стратегии, мислици и премислици, постоянно превъзбудена, смята, пресмята, мисли.....в повече ми идва. Някак досадно ми става, дори отблъскващо.

# 319
  • София
Аз направо не смея да давам прогнози вече... На тръни съм Astonished
Но има цял ден още, ще се извърти всичко Grinning

# 320
  • София
Ами хич не му се е получило воденето на Камен значи, щом не го помня. Но е факт, че първото, което ми изниква в съзнанието, като чуя Сървайвър е точно Карамазов.
Камен беше добър водещ, според мен форматът е предразполагащ за това. Странно ми е, че битките в Сървайвър също са на открито, но не се крещи, аз оправдавах стила на коментиране на Димо Алексиев с това, че е навън. Но истината е, че той не просто коментира за зрителите, а иска и участниците в игрите да го чуват, от време на време дори им подсказва, целенасочено или не. И това "5-минутно наказание" при несправянето с даден елемент, което той предлага и разрешава на база лично усмотрение, сваля нивото на битките 25%, а в някои случаи ги и проваля.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 14:14 от La Vikinga

# 321
  • Другата България
Значи все пак Куку и Пипи искат да сготвят и Алекс.
Както предполагах - Драго или Алекс.
За тази вечер. И Гани.
По план.

Обаче това с Йо ако стане......

Офффф, Алекс дори не е сигурна, че има идол....какво да говорим повече....
Те затова се надушиха с Драго - социалната игра и на двамата е на Марианската падина.
На дъното.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 22:04 от Merri_An

# 322
Това вече с четенето на писмото на Йо си е чист спойлер Simple Smile

# 323
  • Пловдив
За мен си отива Йо тази вечер. А дори не подозира. Явно твърде сериозно се взеха и не усетиха опасността. Отново, голяма грешка от тяхна страна да не махнат Ванко, а да послушат Зоран,когато имаха възможност . Той се извъртя веднагически , както и очаквахме. Жалко , ще липсва в играта.

# 324
  • София
Съдейки по коментарчето на Владо Пенев, може би наистина Йоана си заминава. Дано не съм права, защото не мисля, че това е работа на гласа зад кадър.

За мен си отива Йо тази вечер. А дори не подозира.
Ако не подозира, щеше ли да извади писмото, ход, определен за стратегически от останалите.

# 325
Колко жалък опит на Йоана за манипулация и симпатии.

# 326
  • Другата България
Това вече с четенето на писмото на Йо си е чист спойлер Simple Smile
Абсолютно.

Вече съм сигурна.
И съм доволна.
Само днес по-рано писах, че ще се наиграят, то толкова много сметки и стратегии...няма как да е иначе.
Ами, аз съм доволна хора.
Ако Драго остане, съм доволна.
Днес почти бях сигурна, че ще е той, оффф, отдъхнах си.

# 327
Явно Йо ще си ходи. Поне 6 гласа за нея.

Жалко, защото Гана ми е много по-антипатична. Хитро, подло и амбициозно селянче.

# 328
Аз ще се радвам да изгонят Йоана, но е много вероятно и Алекс да си иде.

Между Ганка и Йоана и на мен Ганка ми е по-антипатична. Всъщност от жените, като цяло Ганка ми е тяърдо не почти от началото.

# 329
  • Другата България
А още по-интересно ми е как ще играе Борислава без нея.
И с кого.

Общи условия

Активация на акаунт