🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 640
  • 934
  •   1
Отговори
# 495
Отваряйте си уикипедия нищо подобно не пише.
Еми пише си го . Вижте таблицата.
Всъщност по-добре не отваряйте, ако не искате да видите кой кога отпада. Това , ако е дело на продукцията и нещата са така, както са дадени в таблицата е най-големия гаф правен в подобни формати.
П.П. Ама и ние сме баси детективите, от едно промо 10-15 секунди разбираме кой ще гонят в следващия епизод.А сега се откри и реда на отпадане на участниците . Майко мила, много сме добри!Инспектор Гаджет ряпа да яде! Smile
Или наистина сме много добри, или продукцията са пълни аматьори.

# 496
Да, ако Йо просто беше казала, че иска да гони Алекс, никой (без Драго) нямаше да има нищо против.

# 497
  • София
Между другото добре, че не намериха идола, че аз даже останах с усещането (от показаното снощи), че Йоана нямаше да го използва и да падне още по-болезнено. Иначе естествено, че ще го търсят. Който не търси идола за мен не е за тази игра.

В следващия лайф на Йоана ще задам много въпроси, дано отговорят.

Много лошо развитие, но играта продължава, а все пак победителя е само един! 🙂

От друга страна сега е шансът на Бо да блесне без Йо. Да видим как ще си изиграе картите и изобщо останаха ли и карти?
Тя социално е много добра, хитра и умна е, а и никога не е била в светлините на прожекторите. Малко като ролята на Ани при Гани. Идеалната такава. Да си дясната ръка на ''генерала'' А и повечето вътре я харесват. Другия плюс е, че не я виждат като заплаха в игрите, докато Йоана се влагаше много в тях.

# 498
  • София
Ама естествено, че ще го търсят идола. Но защо, за бога, и двете заедно?!? Едната да търси, другата да "проучва пазара".

# 499
Аз не бих ги сравнила. Йо и Бо бяха като сестри и може да се каже, че си имаха почти 100% доверие. Ани няма кой знае какво доверие на Ганка, но засега гласува в синхрон с нея, защото така ѝ изнася. Не бих се изненадала да си забият нож в гърба една на друга.

# 500
  • София
Добре, разбрахме за уикипедията. Много моля от уважение към останалите да я коментирате в скрит текст, след като явно специалната спойлерна тема не ви блазни. И по никакъв начин да не се издавате пред останалите.
И още нещо – в уикипедия всеки може да пише и да редактира. Това не е сигурен спойлер. За Игри на волята е било същото разбрах. И там така са били написали реда по отпадане и не е имало почти нищо вярно.

# 501
От друга страна сега е шансът на Бо да блесне без Йо. Да видим как ще си изиграе картите и изобщо останаха ли и карти?
Тя социално е много добра, хитра и умна е, а и никога не е била в светлините на прожекторите. Малко като ролята на Ани при Гани. Идеалната такава. Да си дясната ръка на ''генерала'' А и повечето вътре я харесват. Другия плюс е, че не я виждат като заплаха в игрите, докато Йоана се влагаше много в тях.
Йо и Бо искаха да елиминират Гани и да приобщят Анелия.
Сега Бо ще направи точно това според мен - ще потърси игра точно с Анелия основно и като следствие на това и с Ганка. Няма да се довери на Карин повече. И ще запази Денис като съюзник.
Ще си допълня мисълта. Интересно ми е на мен също много как ще си развие играта Бо след съвета вчера. Реално пред нея има две ясно затворени врати - тази на Карин и като следствие и тази на Ванко. На тях двамата няма да се довери. Продължавам да смятам, че ще държи на къса връв Денис, който от своя страна ще се оглежда настрани да намери някое по-тихо пристанище  и ще потърси съюзник в лицето на Анелия. Отношенията на Ганка с Ванко ще са донякъде пречка, за да може напълно да се довери на Анелия. Според мен ще разчита и на Зоран, който от своя страна ще се опита да я запази максимално дълго в играта защото ще му е полезна като глас - както на съветите, така и в дългосрочна переспектива на журито. Ще е супер интересно, ако Бо намери идола. Защото с негова помощ и при ума, с който играе може да завърти отново играта. Всъщност се надявам тя да намери идола.

# 502
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Джулиана не изгони Йо.Джулиана е една от 6-мата,които я изгониха.Още повече,че вота в посока Йо дойде от Ганка,която наговори всички да гласуват за нея.
Не знам защо предавате такава важност на човек,който до вчера обясняваше как е отишла там на безплатна почивка.
Добре,че беше снощната игра,та и тя да покаже нещо друго от лежане на плажа по цял ден.

# 503
Интересно ми е на мен също много как ще си развие играта Бо след съвета вчера.
Според мен Зоран веднага след съвета се е изтипосал пред нея с отворена душа и сърце и клетви как въобще нищо не е знаел, супер номер са им спретнали, но тя да не се притеснява - той вече отговаря за нея и косъм няма да падне от главата й.
Предполагам, че ще му повярва и няма да се оглежда много настрани, а ще остави нещата на него.

Смятам, че шансовете й са съюз с Анелия и Джулиана + Денис. Подозирам, обаче, че Денис е нарочен за изгонване.

# 504
  • София
Пусната е нова анкета!

Никой не оспорва, че Ганка има влияние и че не е построила добре играта си. Според мен обаче нямаше така да се организират срещу Йоана ако не бяха получили инфото за готвения атентат, който пък се оказа блъф.

# 505
Смятам, че шансовете й са съюз с Анелия и Джулиана + Денис. Подозирам, обаче, че Денис е нарочен за изгонване.
Зоран с изказването си на съвета даде ясна индикация, че Денис е потенциална мишена. Всички го чуха и мисля, че повечето го разбраха точно по този начин. Но не мисля, че Денис ще е първи в листа с мишените. Има по-опасни играчи от него от гледна точка печелене на имунитети.

# 506
  • София
За спойлерите много обичат да ми изтъкват довода: Какво значение има кой е победил, важен бил пътят до там. 🤣🤣🤣

Не знам дали разсъждавам правилно, но според мен Бо няма да е особено застрашена- слаба е на игрите, едва ли би получила много гласове от журито, коалицията и се разтури. 😃

Според мен най-голямата грешка на Бо и Йо беше, че не направиха всичко възможно да изгонят Ванко, когато имаха възможност.

# 507
Страхотен епизод. Гледам си сезона като сериал, харесвам всички актьори и се надвам на хубав финал.
Вчера Джулката екскурзиантка, днес раздава билет за вкъщи. Wink
Йоана направи грешките на Георги и то в един отрязък от 12-20 часа. Струва ми се направо невероятно как играеш умно и тактически правилно и в един момент "изглупяваш". Най-смешно ми беше БоЙо си "стискат" ръцете с Ани и Гани на чешмата, че няма да се гласуват. А ми правилно се подсмихна Ганка (възстановка на събитията, нали така?), такава жалка обосновка от Йоана - Алекс и Драго ставали мнооого силно коалиция и трябва да изгонят Александра, гласуват я! По нелепо беше и от глупостите за кометата и името на същата и окичването на огърлицата от Бо. Smiley
В този смисъл и аз бих се изсмяла като се опитват да ме "цакат" така елементарно...за втори път.
Много пъти е коментирано, че в риалитата времето е наситено с емоции и ден е равен на примерно седмица. Така че Карин, която последно прекара 2-3 дни плътно с Ани и Ганка, някак нормално гласува срещу Йоана. Грешката си е на Йо, която търсейки идола си заряза стадото...

Острова ми е безинтересен, но съм за Йоана, защото победителят ще е член на журито, а тя го заслужава. Прилично добра физическа подготовка, но най-вече тази жена гореше в играта Сървайвър и с кеф я играеше! Че тя направи половината сезон, както се казва. Smiley Като член на жури мисля, че ще е обективна.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 13:44 от Cafelate

# 508
  • София
Не е истина просто какви хора продължават, а Йоана отпадна. Не мога да го повярвам, честно. И не, това не е добре за играта, нито за нивото на сезона, съжалявам.

Мхм, Владо не каза ли, че който и да отпадне ще е първия член на журито? Т.е. няма значение. Или Мила, или Йоана ще са в журито като първи такива. Така че ще останат и двете до края на играта на острова.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 13:43 от Diavolo

# 509
  • Разпиляна във въображението
На съвета устата на Йо не спря да говори. Прекалено вярваше, че всичко е опечено в тяхна полза.

Тези дни изгледах Сървайвър US 16 сезон. Страхотен! Невероятни обрати. Снощи ми хареса развитието в нашия.

Общи условия

Активация на акаунт