🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 622
  • 934
  •   1
Отговори
# 510
Аз за първи път в анкетата съм пристрастен към играч. Всъщност, за втори. Бях и за Жоро в битката му с Драго. Подкрепям Мила, въпреки, че много харесвам като играч и Йо. Но Мила я следвам от много време в ИГ и я усещам някак си по-близка. Вярвам, че може да се задържи на острова дълго време.

Истината е, че не искам нито една от двете да отпадне Joy

Ще ме е яд малко ако отпадне Мила днес, но няма да напълно несправедливо, защото играта която си изгради не беше особено удачна. Факт е, че е от играчите с най-честа смяна на племената и това игра против нея, въпреки, че можеше и да е огромен плюс при по-добри социални умения. Но все още смятам, че Мила има повече чисто физически качества от Йо, дано и помогнат Simple Smile

# 511
Друг странен момент за мен беше, че Борислава  не натърти за връзката между Ванко и Ганка. Тя присъстваше на съвета, в който двамата силно си четкаха чувствителните егота и дори директно Ванко каза, че има възможност да станат двойка, а Борислава след това го спомена лаконично на сутринта и това беше. Сякаш нямаше никакъв акцент върху тази нова важна информация, която получиха.

Също така съм съгласна с мнението, което няколко човека изразиха вече. Говорим за женска злоба, но този сезон мъжката такава се пръска по шевовете. Първо започна с това как  бързо Зоран и Ванко още първите дни си нарочиха Илиан по все още не много ясни причини. Той поне изглеждаше малко дразнещ, но след това се погрижиха да изгонят и Драго, който като хубав и свестен мъж беше единствената мъжка конкуренция на Ванко за женското внимание. Не задължително внимание в романтичен аспект, но по-скоро като "мъжът в къщата". Иван също още преди да покаже отрицателните си качества вече беше нарочен, и то отново от Зоран и Ванко. Сега и Денис, който не е влизал в никакви конфликти, пак се оказва дразнител и мишена за кой....а да, отново за мъжете. 🤔

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 13:50 от Oliboo

# 512
Ами щом е отпаднала Йоана значи не играе добре. Както много пъти се каза - Сървайвър е комплексна игра, не може само да редиш коалиции и кого да изгониш.

# 513
Ама естествено, че ще го търсят идола. Но защо, за бога, и двете заедно?!? Едната да търси, другата да "проучва пазара".
Това си помислих и аз. Едната да търси, другата да бъде сред хората.
Грешката на Йо е, че не се опита (или аз не видях) да предърпа Джу към своята коалиция. Гласът на Джу беше решаващия. Не знам защо Йо не и' обърна повече внимание.

Повечето казват, че Йо е сгрешила като не гласува за Ванко, когато бяха три племена. Не беше грешка. Ето, че той беше лоялен към нея снощи. Ако Ванко беше изгонен тогава и Иван го беше победил, той щеше да е срещу Йо, т. е., тя щеше да има един сигурен глас срещу себе си. Така че, за мен това не беше грешка. Грешката посочих по-горе.

# 514
  • София
Докато напиша, сте ме изпреварили, но няма да си трия мнението сега. Grinning

И аз така го разбрах, че сякаш и първият отпаднал ще е член, но да видим.

Дяволо, идол трябва да се търси, но не двете заедно и по този начин. На почти всички стана ясно, че писмо е имало, но двете не са го дали. Този плаж е много открит, трудно можеха да се скрият. Даже смятам, че след обединението трябваше малко да се разделят, да, да играят заедно, но не и ежедневието да им минава заедно.

В случая и да бяха намерили идол, най-вероятно нямаше да го използват, защото се откъснаха от другите. Ако другите пък бяха разбрали, че Йо има идол, щяха да махнат Бо. Така че на този етап не им беше той най-важният, а социалната игра. Едната да търси, леко, другата да социализира.

# 515
Ами щом е отпаднала Йоана значи не играе добре. Както много пъти се каза - Сървайвър е комплексна игра, не може само да редиш коалиции и кого да изгониш.
Дам Йо беше надиграна вчера.
Друг въпрос е защо и как.
Хареса ми как прие изгонването си и факта, че е надиграна. Много позитивна реакция последвана от синхрон, показващ ясно разбирането на предателството на Карин и желание за реванш. Реакция на голям спортист.

# 516
  • София
За мен си е грешка изпуснатата възможност за Ванко. Без да съм чела нищо, за мен е почти сигурен финалист от сега, освен, ако не ни изненадат с някакви страшни нови коалиции, а отиде ли той на финал, много хора ще гласуват за него.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 14:04 от sea.sea

# 517
  • Sunshine state
За Йоана съм в анкетата, Мила ми е неприятна. Иначе Ганка или Джулиана искам да са следващите изгонени. Simple Smile

# 518
  • София
На Денис не му стана никак приятно от думите на Зоран. Мисля си, че няма да успеят да мелят брашно двамата.
Нямаше и нужда от думите на Зоран, не знам защо е необходимо да настройва потенциални членове на журито срещу себе си, очевидно е, че не мисли за крайната цел на играта.

# 519
  • София
Няма как да съм за Мила аз. Нея я слагам по глупост наравно с Драго и Алекс. Дали не ги и задминава…
След цитата ми от вчера, мнението ми е същото. Твърдо съм за Йоанна довечера!

И търсейки си цитата, открих вчера два часа преди епизода какво съм писала, отговаряйки на Мери:

Току що мина промо.
Да, търси се идола.
От....Бо и Йо, отново.
Или поне това дадоха.
Ей затова тия ще стигнат далеч, защото мислят.
Ама не само за едно нещо, а са като компютър - можеш да отвориш много сайтове, линкове и още какво ли не..............едновременно!
Факт! За мен те са единствените играчи, които играят играта наистина!
Много се надявам само от много мислене да не се окаже накрая, че пропускат най-елементарното ....
За съжаление, се оказах лош пророк! Rage

# 520
Зоран не харесва Денис, защото си бяха дружки с Иван. А и той е злопаметен - видяхме го по постовете му в Инстаграм по адрес на доктора.

На финал Ванко не би събрал много гласове, ако например е със Зоран (според мен).

# 521
На Денис не му стана никак приятно от думите на Зоран. Мисля си, че няма да успеят да мелят брашно двамата.
Нямаше и нужда от думите на Зоран, не знам защо е необходимо да настройва потенциални членове на журито срещу себе си, очевидно е, че не мисли за крайната цел на играта.
Няма как да направиш омлет без да счупиш няколко яйца Joy

# 522
  • София
Зоран не харесва Денис, защото си бяха дружки с Иван, а той е злопаметен - видяхме го по постовете му в Инстаграм по адрес на доктора.

На финал Ванко не би събрал много гласове, ако например е със Зоран (според мен).
Ако довечера беше финал със Зоран и Ванко, кой кого би подкрепил според теб?

# 523
За мен си е грешка изпуснатата възможност за Ванко. И без да съм чела нищо, за мен е почти сигурен финалист от сега, освен, ако не ни изненадат с някакви страшни нови коалиции, а отиде ли той на финал, много хора ще гласуват за него.
Нямаше как да изгонят Ванко. Те искаха това, но Зоран беше против,защото се познават отвън и явно са си дали дума да се държат един друг тримата с Кари.
Йо беше загубила своя глас, след като не избраха човек от племето, който да ги представлява,каквато им беше уговорката на тримата със Зоран и после да гласуват за Ванко и от другото племе да не могат да го спасят. Така гласове имаха само тримата Бо, Зоран и Ванко.Как да го изгонят щом Зоран не иска да гласува за него, а  Йо е останала без глас?!
Грешката им беше, че не изгониха Зоран, когато имаха петорна коалиция, а решиха да се обърнат срещу другите и да играят с него. Може би репликата на Маргото на съвета, когато я изгониха, че д-ра е казал, че Йо и Бо са слаби играчи и ще се оттърве от тях, а той вместо да отрече каза "не си спомням да съм казал това" ги накара да си дадат сметка, че на д-ра не могат да разчитат и решиха да играят със Зоран,. Което е грешка, защото с д-ра щяха да се справят, но със Зоран не успяха, както се видя.

# 524
Зоран не харесва Денис, защото си бяха дружки с Иван, а той е злопаметен - видяхме го по постовете му в Инстаграм по адрес на доктора.

Ако довечера беше финал със Зоран и Ванко, кой кого би подкрепил според теб?

Много интересен въпрос, благодаря Simple Smile

Алекс - Зоран
Йо - Зоран
Бо - Зоран
Ани - Зоран
Драго - не е сигурно, но предвид, че Ванко му подля вода веднъж - Зоран
Денис - по-скоро Ванко, а щеше да оцени играта на Зоран и да гласува за него допреди вчера
Мила - Ванко
Карин - Ванко
Ганка - Ванко
Джулс - Не знам.

Изпускам ли някого?

Общи условия

Активация на акаунт