🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 566
  • 934
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Дяволче, и намигването долу в дясно КЪМ Карин и обещанията за Heroes vs Villans КЪМ Туджаров са написани от Йо, а не обратното.

# 541
За мен всякакви прогнози са до следващия епизод.
Виждате, че такъв сезон досега не е имало и стават изключително неочаквани неща, така че ще си спестя всякакви прогнози. Аз вече отдавна съм си написал кой, какво и пр. Гледам и това е. Да се надиграват.

Йо си признава открито, че не го е очаквала (и вижте кой е намигнал долу в дясно)

Реакцията на Бо

Ваня съжалява за Йо

Туджаров и той - с обещание, че ще се завърнат като злодеите (хех)!

Той  Туджаров е един злодей.......Laughing

# 542
  • София

Всичко е игра при Зоран

# 543
  • София
Дяволче, и намигването долу в дясно КЪМ Карин и обещанията за Heroes vs Villans КЪМ Туджаров са написани от Йо, а не обратното.

Да, от Йо са. То е видно, че е като меме направено. Аз лошо се изразих май. Значи ако има неразбрали, всичко е подбрано от стори на Йо. 🙂

# 544
  • София
Това от Ваня от Спойлер ли трябва да е...
Скрит текст:
Все пак Йоана още си е в играта

# 545
  • София
По-скоро моментна емоционална реакция, никой не е мислел с главата си. Не е спойлер и нищо не се знае. Аз поне не знам. Може да се тълкува по начина по който си мисля, ще се изтълкува, но не е задължително. Обикновено с всеки се сбогуват така, нали ги следвам в инстаграм всичките. А и това снощи беше голям шок като за нашите географски ширини/съвети. Нормално е тона на тези, които са я харесвали да е по-минорен, направо погребален. Пък и нали никой не очаква Йоана да бъде като Драго в игрите и да ги мачка наред до самия финал?
Не е активен спортист все пак. Другаде и беше силата. Аз все пак се надявам на обрат. Ако победи Мила и го има правилото да се изпрати човек, който да върне отшелника в играта преди съвет, то могат да се разместят отново пластовете, но се съмнявам да го направят, защото имат идоли, с които да се влияе на играта.

# 546
Ох, това Денчо е много по зорански! Smile Но горкият Денчо, не го искат мъжете.. Simple Smile Все по-явно е как Ванко и Зоран плетат кошницата.. Но ще е интересно Денката да се мотивира и да спечели поне един имунитет..

Драго ми е много сладко смешен в социалната игра, наистина щеше да е много забавно, ако намери идола случайно без да го търси, вглъбен в другите си дейности. Някой тук направи скоро много добро сравнение - като слон в стъкларски магазин в отношенията! Въпреки това, смятам, че при финал, ще събере повече гласове от Ванко. За съжаление може да е следваща мишена и се притеснявам, че има реален шанс да направи коалиция с правилните хора, но няма да се възползва, защото се опитва да тъче на всички станове.

Имам предвид, че ще му е много добре с Александра, Денис, Джулката и Бо. Другото ядро са Зоран, Карин, Ванко, Ганка, Анелия. Но това е сега, довечера не се знае!  Т.е. за момента на мен ми е интересно Бо коя коалиция ще избере, но със сигурност и в двете ще поостане.. Но и Джулиана, и Драго, че и Анелия могат да са непредсказуеми..

Бих искала Йоана да победи Мила. Добра игра на Йоана, но усещането, че и демонстрациите на тактическо превъзходство, неправилната изначална откритост и ред други пропуски, доведоха до логичното.

Надявам се все така да успявам да се опазя от спойлери тук! Достатъчни са гафовете на продукцията! Снощи нямаше никакъв съспенс с последните гласове, защото остана докрай непоказано плътно изписаното Йо..

# 547
  • София
Diavolo, да, спортът на Йоана не води до състезания, но тя си изкарва от години прехраната със спорт. Спортовете обаче са различни, има участници с други видове, които са по-ценни в игра като тази. Нейният пък е ценен за физическото и менталното здраве, мисля, че и затова е толкова стабилна като поведение.

На всички е ясно, че Йоана няма да стигне финал, затова се и сбогуваме с нея. Един е по-силен от нея, друг по-издръжлив, а тя трябва да победи всичките, за да стигне докрая, не й е по силите, въпреки доброто й представяне и хъс.

# 548
На всички е ясно, че Йоана няма да стигне финал, затова се и сбогуваме с нея. Един е по-силен от нея, друг по-издръжлив, а тя трябва да победи всичките, за да стигне докрая, не й е по силите, въпреки доброто й представяне и хъс.
Да, и това го има.

# 549
  • София
И все пак според мен не е ок човек от продукцията да пише такива коментари, ама то кое ли е ок, спойлери, кадри, издаващи какво се случва, Владо ходи по предаванията да се обяснява. 🤣

# 550
  • София
Аз съм виновен, че го пуснах. За втори път ми се случва.
Аз по принцип понеже бягам от спойлери като дявол от тамян и никога не се вглеждам в детайли, думи, знаци, картинки, нещо някъде си, а тук са събрани страшни детективи изгледали стотици реалити предавания, врели и кипели и от най-малката възможна подсказка ще сътворят цял филм.
Да, директно Ваня
Скрит текст:
си издава, че Йо е пътник
, ама не бях обърнал внимание преди поста на Sea Sea, която да си смени ника с See See. Wink И все пак не се знае дали ще е днес или след още време.
Все още се надявам на чудо. Simple Smile

# 551
  • София
Знам, Дяволо, че мразиш спойлери, в никакъв случай не съм искала да те обвинявам. На Ваня се издразних по-скоро. 🤣

# 552
  • София
Сколасах и аз да седна.Майко,какъв епизод!
Много ги харесвам счетоводителките аз Simple Smile Надявам се Бо да им направи показно на игра,защото отлично се избистри картинката.
Много харесвам Мила,но довечера ще съм за Йо.После да я победи който и да е.
Искам да е в журето Simple Smile,да ходи на съвети чистичка и нахранена и да ги работи зад кадър,ама много искам Simple Smile
И да,ако това се случи Йо си остава в играта.

# 553
При интервюто на Док в "Зад кадър" се видя мисля, къде ще са настанени членовете на журито, в компания и на ВЖ. Ще си направят страхотен близо три-седмичен купон .. отначало по-тих и с по-малко хора, а към края шумен и многолюден. Всъщност точно около тези къщички до голяма степен ще се реши притежателя на титлата "Последен оцелял". Завиждам им благородно.

# 554
Няма опасност Йо да не е член на журито. Владо си казва в промото, че отпадналият е първият член. Все пак 12 души, 3 финалисти, 9 в журито. А и много пъти им каза снощи да внимават в играта, защото вече всеки отпаднал е член на журито.

Общи условия

Активация на акаунт