🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 559
  • 934
  •   1
Отговори
# 600
А на Борислава не ѝ ли светна лампичката вече, че има коалиция Зоран, Ванко и Карин? И двете с Анелия се целят в Драго, Джули и Алекс, а не виждат ли грам другите трима как ги играят?
Бо има все още доверие в Зоран и Денис , а Анелия в Карин според мен. В момента борбата за надмощие според мен е точно за гласовете на тримата от запаса. Много е възможен консенсусен вот в посока Джу/Драго от двата алианса според мен.

# 601
  • София
Това, че толкова бързо Бо се сдуши с Анелия е хубаво. Само не разбрах с кого мислят да играят, та да подпукат Джули, Драго и Алекс. Денис. Ами Зоран? Дали им влиза в сметките?
Според мен Бо е още предпазлива с Анелия и опипва почвата.

# 602
Както няколко хора тук са споменавали вече - има голяма разлика от това как се играе играта и как се печели. Зоран играе, но с такава стратегия и откровени лъжи няма да спечели, особено като журито се понатрупа в един момент, обменят опит и почти всички осъзнаят, че поне веднъж са били излъгани от него. Надхитри и надиграй много често се доближава до излъжи, но има една тънка и много важна граница, която като я прекрачиш ставаш като Ива Пранджева, която загуби от онзи безличник, но тя сама си го направи.

# 603
Много крива и пипкава игра, къде е сега Манка-Калпазанка да им покаже как се прави JoyJoyJoy

# 604
Все си мислех че Ръсел е противен,ама Зоран измисли ново дъно в което да зарие.

# 605
Браво на Мила!
Сигурен бях в нея!
Страхотен Сървайвър за Йо, ще остане в аналите на БГ сезоните като един от най-мислещите играчи. Успех в живота!

# 606
Бях за Йо, но все пак браво на Мила! Simple Smile

# 607
"Спойлерът" от промото така и не го видях, ама явно е бил тотално грешен.

# 608
  • софия
Ето, имаме си 1ви член на журито Simple Smile

# 609
Както и този в Уики Simple Smile

# 610
Ехаааа...
Перфектно развитие с намирането на идола от Бо.
Вчера си пожелах точно тя да го намери, много съм доволен.

# 611
  • София
Ееее, бравооо, Бо намери идола Hands ClapHands ClapHands Clap
Ми то тея тъпанари пак толкова и го търсиха... Седнали да се чудят кво ядат Бо и Ани и какви масажи им правят!
Много се радвам, много! Смятам, че двете скрити фаворитки ще направят играта отново интересна!

# 612
И аз, но все пак ми хареса Мила как посрещна Йоана и че не ѝ се сърди.
Бях за Йо, но все пак браво на Мила! Simple Smile

Този тотално си го спестих. И даже не смятам да гледам изобщо.

# 613
  • София
Чие ли е гениалното решение намирането на идола да бъде показано в реклама, вместо в епизод? Simple Smile

# 614
Нямаше спойлер кой ще победи на острова, защото показаха как падат кулите и на двете. 

Харесва ми коалицията на Бо и Анелия, но ми се струва, че действат малко първосигнално. Хубаво, че Бо намира идола, поне амлко спокойствие, защото много лесно могат да и разбият крехката коалиция в момента.

Жалко, че Мила продължава. Може ли да си сложиш тия обици на и без това големия нос?  А Йо тоя жълт бански го носи, като Зоран жълтата тениска.

Общи условия

Активация на акаунт