🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 6 (27.03 - 03.04) 🌴

• 33 488
  • 934
  •   1
Отговори
# 765
Това с огъня при финалната четворка е от по-новите Сървайвъри. Преди си гласуваха тези 4 човека като на стандартен съвет. Вече не помня ако гласовете са 2 на 2 какво се правеше.
Така че не е задължително да се определи с игра, може и със съвет, както решат организаторите.
Мен със съвет повече ме кефи.

# 766
И на мен не ми е харесва идеята да е с игра, защото игрите не са толкова многокомпонентни като в ИВ и винаги някой има предимство. Още имам горчив спомен за  Дренски, а съм била дете тогава! Grinning Така ли е и в американските сезони?
Не. Горе-долу е 75-25 без игра за попадане във финала. Ако е без игра за финал е игра за имунитет, в някой от сезоните има и награда от двоен глас за човека с имунитет. И след това съвет.

Но в нашите сезони винаги е имало игра за попадане във финала.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 18:35 от Bengun

# 767
  • София
Организаторите са решили да е с игра.Сега ме върнаха в първи клас и почвам да ги мисля фиалистите наново Simple Smile
И още повече им се чудя на стратезите докога ще спят Simple Smile

# 768
  • España
Не харесвам Ванко , Ганка и Кари ( тя ми е с една идея по- приятна,  само защото някак ми напомня на младата Уитни Хюстън 😉) .

# 769
Не харесвам Ганка, Ванко и Кари и аз, на финал искам Бо, Зоран, Драго и Алекс.

# 770
  • София
В анкетата -  не можах да събера чак 3-ма които откровено да не харесвам. Гласувах за Карин и Ганка. Първата ми е прекалено хлъзгава, втората - прекалено арогантна. И двете имат "следи" от тежко детство и смятам че цялостното им поведение е следствие... без изобщо да претендирам, че ставам за психолог. Даже за Карин ми се искаше повече да се разпростря, но вероятно ще е друг път. Въпреки всичко, отчитам че много добре играят играта. Но не я играят красиво. За мен.
Искам да видя Борислава и Анелия на финал. Тук сложих и Зоран. Честно казано много се колебах за него. В началото ми беше безразличен, после не ми харесваше, после пък много ми хареса.... и тамън да го определя за твърд фаворит и взе да ме дразни. И в момента ма много ме дразни, но пък виждам че Бо държи на него, явно има защо... Не знам обаче докъде смята да я докара с това каканижене и връткане насам-натам. НО мисля да му дам още един шанс, защото има силни моменти той.... и занапред или ще блесне отново или ще се срине.
За арбитрите - ами отговорих с да. Доста непредвидими и интересни стават съветите с тях. Е, то си е нож с две остриета.... Но с нетърпение чакам ходовете на Бо и Анелия, които на първо време би трябвало точно арбитърство да включат, така че ще видим....
Последният въпрос - е там вече се предадох и отговорих с "Трудно ми е да преценя". Ами наистина много зависи кой ще играе с Мила, каква ще им е играта. Драго си е потенциално опасен съперник, Карин, Ванко.... А пък и самата Мила си е изключително добре подготвена физически. Така че, всичко е възможно....

# 771
  • Sofia
Организаторите са решили да е с игра...

Това сигурна информация ли е? Силно се надявам да не е и да спазят принципите на ам. формат. То това също е много силна и интересна част от играта – последните 4-ма (или 3) да имат пръст в решението кои да са финалисти. Така или иначе игра си има за последен имунитет и дефакто този с огърлицата отива директно на финал, но само той.

# 772
  • София
Не харесвам Ванко, Ганка, Кари. Много ми се иска някой от тримата вече да отпадне.

# 773
  • София
Сиена,
не е 100% сигурно инфо. Но за мен е почти сигурно. Най-вероятно са казали на Туджаров и той просто да го знае от финалистите (предполагам, че знае кои са, но не съм сигурен). Неделчо не знае. Той е като мен, бяга като дявол от тамян що касае спойлери.
А и досега у нас, финалистите винаги са се определяли с игра.
НО аз си оставям една малка вратичка, защото в този сезон са вкарали много от най-интересните американски сезони, така че защо и това да не е променено?

Бо и Ани се закачат (сторито е на Бо, като отговор на такова на Ани ; закачката на Бо е най-долу, с баба и)

Ани за Занев и Ваня

# 774
Чета коментари във фейсбук страницата от сорта на това,че Йо и Бо са интеигантки.Честно казано аз не видях те двете да лъжат някого,че няма да бъде изгонен и след това да гласуват за него.Те си правеха коалиции,което е напълно нормално за Сървайвър.Според мен Ганка е по-подмолен играч.А Ванко дори не ми се коментира.Той въобще не знае къде е.За мен той играе стратегията на мишката.Толкова е безличен,че нито една коалиция не мисли за неговото гонене и съм сигурна,че накрая ще е на финал.

# 775
Не харесвам (силно казано) - Мила, Карин, Зоран.
Искам да видя на финал - Анелия, Борислава, Ванко.
Колиба - не.
Мила - не.

В действителност, повечето участници са ми безразлични. Което не значи, че форматът ми е скучен. Тези, които ме дразнеха - Пейо, Ивайло, Ивана, Георги, Докторът - изхвърчаха. От останалите - няма човек, който да генерира аналогични отрицателни емоции в мен.

# 776
  • Sofia
И аз ще си я оставя тая вратичка, Дяволо Simple Smile
То ще е срамота при толкова мислещи играчи и такъв сезон да се стига финал само и единствено с игра.

# 777
  • София
Чета коментари във фейсбук страницата от сорта на това,че Йо и Бо са интригантки.Честно казано аз не видях те двете да лъжат някого,че няма да бъде изгонен и след това да гласуват за него.Те си правеха коалиции,което е напълно нормално за Сървайвър.Според мен Ганка е по-подмолен играч.А Ванко дори не ми се коментира.Той въобще не знае къде е.За мен той играе стратегията на мишката.Толкова е безличен,че нито една коалиция не мисли за неговото гонене и съм сигурна,че накрая ще е на финал.

Във фейса нивото е потресаващо ниско, което е плашещо изобщо за нивото ни. Аз отдавна съм ги отписал като каквато и да било база. За съжаление това което четеш във фейсбук е представителна извадка за масовото мислене (или по-точно липсата му) и нагласи в българина. Никой не вникава в идеи и нюанси, стреля се първосигнално и всичко е базирано на едно изключително елементарно ниво.

# 778
Нека не забравяме, че попадането във финалната тройка не означава победа. Социалната игра и начина на достигане до финала имат огромно значение.
Аз съм 50-50. При финалисти, излъчени с поредица игри ми харесва, че значението на физическата подготовка на играчите има някаква по-осезаема стойност. От друга страна през този сезон мога да приема и вариант с игри за имунитет/съвет. Няма да ми стои не на място, напротив. Та така.

# 779
Чета коментари във фейсбук страницата от сорта на това,че Йо и Бо са интеигантки.Честно казано аз не видях те двете да лъжат някого,че няма да бъде изгонен и след това да гласуват за него.Те си правеха коалиции,което е напълно нормално за Сървайвър.Според мен Ганка е по-подмолен играч.А Ванко дори не ми се коментира.Той въобще не знае къде е.За мен той играе стратегията на мишката.Толкова е безличен,че нито една коалиция не мисли за неговото гонене и съм сигурна,че накрая ще е на финал.

А можете ли все пак да се аргументирате , защо Ганка да е "по-подмолен " играч. Не се заяждам, просто не виждам какво по-различно прави . В смисъл и тя подведе Йо и Бо за гласуване, и Те подведоха Иван и Мила за гласуване- т.е действат съвсем еднотипно

Общи условия

Активация на акаунт