Количка за близнаци - тема №7

• 18 977
  • 38
  •   1
Отговори
# 30
На нас ще ни подарят Бейби Манстърс.
Зимата децата ще са на около 4-5-6 месеца, живи и здрави. Какви зимни чувалчета стават на кошовете? И вашите близнаци кога ги преместихте в седалките за след 6 месеца?

# 31
Здравейте, има ли мами с колички на Baby monster Easy Twin 3? Интересувам се за кошовете за новородено (а.к.а зимни кошове) - след като се свалят за да ги прибера в колата могат ли да се сплескат или страниците са твърди?

Че се чудим дали ще ни трябва нова кола или и нашата ще ни побере  Sweat Smile

Скрит текст:

# 32
  • Пловдив
Момичета, мислим да вземем Easy twin 4, като идеята ми беше да вземем и кошници/столче за кола към тях. Но навсякъде са изчерпани. Пробвали ли сте да съчетаете такава кошница, но на друга марка към количка Easy twin? Или просто споделете вашия опит на какво сте се спрели.

# 33
Здравейте! Аз все още разглеждам видове колички. Като първоначално се бях спряла на Cybex и Bugaboo. Първата тотално изключих, след като я видях на живо. Според мен е по-удачна за деца с малка разлика, но не и близнаци. Отделно и двете колички са доста скъпи, което не знам до колко си заслужава. На скоро попаднах на Чиполино Дуо Смарт, доста симпатична и икономична количка, но за нея не откривам отзиви. Ще се радвам, ако някой я е ползвал или има познат, който я използва, да сподели.

# 34
Здравейте, момичета! Бихте ли споделили реални размер на Mountain buggy, Baby monsters и евентуално друга компактна количка, която би се събрала със зимните кошове в малък асансьор на панелен блок (размери 65 на 110см). Имам чувството, че дори и да я събера на ширина, няма да стане на дължина, че и аз да се вмъкна след нея...
Също така съм пред дилема кое е по удобно за Mountain buggy - порт бебе или зимни кошчета (те също ли се монтират директно върху летните)? Бебетата ги очакваме през юли, но честно не си представям как на практика могат да се возят без зимни кошове...
И последен въпрос засега: кошчетата за кола могат ли да бъдат на друга марка с адаптери или всяка количка си върви с нейните?
Предварително благодаря за отговорите и разясненията в тази нелека наука Grin

# 35
  • Пловдив
Мога да дам мнение за кошниците за кола. Тъй като не намерихме никъде за baby monsters 2 броя, взехме кошница Riko и пасва. Говорихме с консултантка от Дъндьо и тя ни каза точно кой модел бихме могли да ползваме, така че може да звъннете там.

# 36
Аз съм в панелен блок, с монстъра сме , дръжката му се прибира и така става по къса количката и влизам и аз, на ширина буквално има по милиметри от двете страни ня вратата на асансьора, малко по широка ако беше , нямаше да влезе. Бъгито е малко по дълго и ме беше страх , че няма да мога да вляза с количката. . Аз не намерих друга количка,която да се побира в асансьора, а и е важно колко тежи , монстъра е лека, все пак след асансьора има няколко стълби, които трябва да се свали на ръце с бебета вътре.

# 37
Монстъра влиза навсякъде. Ще влезе в асансьор на панелка.

# 38
Здравейте! Надявам се тук да намеря информация и съвет за количка Baby monsters easy twin - купих втора ръка, версия 3. Има си адаптори (горен и долен - рамките, които се монтират на шасито) за кошчета за автомобил, както и две кошчета, но няма изофикс бази. За версия 3 вече няма на пазара, а и не произвеждат, писах си с производителя в Испания.
Дали адапторите имат съвместимост с други кошчета за кола?
Попаднах на обява - кошчета отново на Baby monsters, модел Luna, заедно с базите. Дали ще са съвместими с моите адаптори?

Общи условия

Активация на акаунт