Какъв крем за лице използвате? – 22

• 97 296
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
дневен крем, слънцезащита, фдт.

# 166
Точно това ми каза консултантката, но се уучдих
Преди или след крема?
Естествено, че преди фдт.
Слагате бялата козметика-серум, крем, после слънцезащита и отгоре грим.
Но разбирам защо питате, вече на доста честа срещам твърдения на да и, уж вещи, че слънцезащитата трябвало да е последна.Поне над ФДТ🤷🏻♀

# 167
Това е ако слънцезащитата е минерална. Тя е на принципа на отразяване на слънчевите лъчи.

# 168
Аз не виждам как може да се намаже нещо върху фдт.

# 169
Има разни слънцезащити на спрей, за подновяване през деня. Те могат да се напръскат върху грим. Не съм ползвала.
Нормална химична или механична слънцезащита и аз не мога да си представя като как ще се нанесе върху грима.

# 170
Ползвам на ла Рош спрея, но реших да разнообразя.
Има разни слънцезащити на спрей, за подновяване през деня. Те могат да се напръскат върху грим. Не съм ползвала.
Нормална химична или механична слънцезащита и аз не мога да си представя като как ще се нанесе върху грима.

# 171
  • Някъде там
Аз изпозлвам спрей за през деня, ето този, но пък не използвам ФДТ и не знам каква е правилната последовотелност за нанасяне на продуктите. .

От известно време забелязвам на близка  приятелка кожата и,има голяма промяна /положителна/.Попитах я какво използва и ми каза,че използва серума на URIAGE, приятелката ми го сравни със серума на Estee Lauder Advanced Night Repair и каза ,че е по евтина алтернатива и се отразява по същия начин на кожата ѝ.На мен ми се вижда много съмнително, затова реших да попитам дали имате впечатления от него.Става въпрос за този серум

# 172
Продуктите с Cica (Centella asiatica) започнаха много да навлизат и е възможно да й влияят наистина добре. Аз не съм ползвала все още такива.

# 173
  • Някъде там
Продуктите с Cica (Centella asiatica) започнаха много да навлизат и е възможно да й влияят наистина добре. Аз не съм ползвала все още такива.
Реших да го пробвам.
Поръчах си го,заедно с околоочния на марката,който много харесвам Simple Smile

# 174
  • София
Аз също съм доволна от Uriage като цяло и благодаря за препоръката за този серум, ще го имам предвид като ми свърши
моя.
Сега ползвам Eucerin hyaluron filler+elasticity 3d serum, отгоре слагам дневен крем от същата серия с spf 30 и околоочен пак от серията с spf 15
Най-отгоре Uriage hyseac 3-regul - матиращ тониран флуид с spf 30
Не поставям фдт, освен ако не е по-специален случай.
Моята кожа е комбинирана-към нормална с леки белези от акнето на младини. Сега съм на 39г.
В момента правя нощен микро пилинг (биодерма) , докато още не е станало безумно силно слънцето. Но ще споделя впечатления, като завърша курса. За след това съм приготвила - нощна термална маска на Uriage, тъкмо може би ще ми свърши другия серум и ще взема препоръчания по-горе.

В общи линии, аз съм доволна на този етап от дермокозметиката , както за мен , така и за децата.
(Не е по темата , но бебешкото душ-олио на uriage e божествено!)

# 175
Аз ползвам едно кремче на Essence - Hello Good Stuff с центела. Води се че е с над 90 процента натурален състав.

# 176
Реших да го пробвам.
Поръчах си го,заедно с околоочния на марката,който много харесвам Simple Smile
Искрица, за този околоочен ли говориш?
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030008709

# 177
  • Някъде там
sharpy, точно този крем много харесвам и си го поръчах.

# 178
Здравейте, търся дневен и нощен крем за пдоарък на една дама, 50+ със суха кожа, бихте ли препоръчали нещо, от какво сте доволни?

И имате ли мнение за серията на Loreal Revitalift leaser и Neutrogena Hydro boost ?

# 179
  • SF
Как изглежда дамата? Каква козметика предпочита?
Специфично е.

Общи условия

Активация на акаунт