Какъв крем за лице използвате? – 22

• 97 211
  • 748
  •   2
Отговори
# 120
Имам този серум, както и “класическия” Perfectionist. Много голям почитател съм им ❤

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 18:52 от Tsugumi_

# 121
# 122
  • Някъде там
Имам този серум, както и “класическият” Perfectionist. Много голям почитател съм им ❤
За каква възраст е подходящ  PERFECTIONIST ?

# 123
Това го повтарям не знам от колко години.
Няма такова нещо - подходящ крем за определена възраст. Кремовете се използват в зависимост от нуждата на кожата. Може и на 20 години да се използват кремове, които използва майка Ви. Ако кожите ви имат еднаква нужда.

# 124
Мисля, че грижата за кожата трябва да е съобразена с конкретните нужди, състояние, ген и особености.
Не се наемам да твърдя, кой крем/серум за каква възраст е подходящ.

# 125
  • София
Didabs-ексъра фиминг дай е хубав крем, с лека текстура, бързо попиващ, тук е хвален. Има оранжев цвят.

# 126
Ползвам ежедневно слънцезащита и вит.ц на SVR , но е на привършване и клоня към ЕЛ . Харесвам много техните продукти и ще издебна някоя прилична промоцийка Simple Smile

# 127
Здравейте момичета, някоя от вас дали е използвала този крем и какво е мнението за него:

# 128
  • SF
Това го повтарям не знам от колко години.
Няма такова нещо - подходящ крем за определена възраст. Кремовете се използват в зависимост от нуждата на кожата. Може и на 20 години да се използват кремове, които използва майка Ви. Ако кожите ви имат еднаква нужда.

Ти хубаво го повтаряш от години, но има кремове, на които много ясно пише "крем за зряла кожа" или "55+".
Не е добре, жена, която заради бебе или работа спи по-малко, да посяга към тежката артилерия на майка си, които са предназначени за жени  в менопауза.

# 129
  • София
Нека жените посягат към това,  от което имат реална нужда,  а не към надписите на бурканчетата.
И в продължение на това, похвала към едно леко гел-кремче, по препоръка за 25+, което се отразява прекрасно на 45+ годишната ми кожа, в дните, когато ми трябва просто влага под слънцезащитата. При това, успокоява за секунди зачервявания и раздразнения! Прекрасен!

# 130
  • SF
Нека да посягат, към каквото преценят. Но когато се интересуват и пишат в темата, нека да получават и съвети, различни от "ти си прецени и не гледай дали е за 20 или за над 50-годишни кожи". Щото все едно, че нищо не си им казал.

# 131
  • гр.Пловдив
Дами, наскоро бях попаднала на мнение за крем на Clinique, че бил най-продаваният, но не мога да намеря поста... Бихте ли ми го казали, ако го знаете, с много висок рейтинг бил.. Thinking

# 132
И аз съм от тези, които не гледат какво пише на "буркана", а и от 30 години мазане с "кремчета" съм се убедила, че между 2 продукта с еднакви надписи може да има огромни разлики, както и между 2 кожи на една и съща възраст, дори с еднакви гени, като мен и сестра ми, която има изключително тънка и суха кожа, докато аз винаги съм имала съвсем различен проблем с плътна, мазна, акнеична.

В идеалния случай е добре да се вземат или купят тестери или да отлее приятелка или поне да се изчетат доста повече от 2-3 ревюта преди да се купува.

# 133
  • SF
Ако съм на 30 години, не бих си взела тестер за жени в менопауза. Ще си търся моя продукт, който опрделено не е 55+.
Ако съм на 55, може и с бебешки кремове да се мажа, може и само със зехтин, кокос.. Винаги ще е по-добре от нищо, само да не си въобразявам, че атакувам бръчки с хидратиращо кремче за млада кожа с акне.
Вероятно има и много хора, които мият лицето си първо с гореща, после с ледена вода и смятат, че това е оптималната грижа и достатъчно като поддръжка.

# 134
Здравейте момичета, някоя от вас дали е използвала този крем и какво е мнението за него:
Този крем много ми харесва,  доста добър за цената си. Богат, лесно попиващ, особено подходящ за по-суха кожа. Аз лично го ползвам само студените месеци, защото лятото ми идва мазен.

Общи условия

Активация на акаунт