Какъв крем за лице използвате? – 22

• 97 288
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • гр.Пловдив
Здравейте!
Колебая се между тези 2 крема.
Суха кожа, малко сън, 39г.

.https://kocos.bg/GINGER6-Energizing-PEPTI-cream-1-1674

https://www.notino.bg/payot/payot-blue-techni-liss-nosshen-vzsta … 968/   

Приемам и други предложения.

dreamer ,аз съм на същото положение ,на 39г ,преди 4м родих ,ясно е за съня Smiling Imp
От няколко места ми препоръчаха

Ще дебна сега намаленията ,къде ще ми излезе най-изгодно,че не е никак евтин,но съм се спряла на него в комбинация с измиващата им пяна ..Ако има дами ,които са ползвали или имат отзиви и наблюдения над Filorga като цяло да се включат Flowers Hibiscus

# 526
Филоргата май е в двете крайности :или много се харесва, или много не се харесва. Аз съм пробвала от мостри, като имам и една пълно размер на маска. Не съм особено впечатлена от тях и не бих си ги купила.

# 527
  • Пловдив
И аз съм със смесени чувства към марката.
Имах няколко тестера, тежки ми идват кремовете.
Моя приятелка пък само тях ползва и се презапасява на промоция.

Искам да попитам някой има ли опит с околоочен крем за торбички под очите. Ще се ползва от мъж на 40+

# 528
  • Бургас
Аз обожавам Филорга, обаче и нямам и бръчки, нито отпускане засега да чукна на дърво.Показаният Нутри филър е мазен , плътен крем и е само за студените месеци или за много суха кожа.Подхранва , но и оставя един лек филм, който на мен лично не ми пречи, кремът ми харесва и е много икономичен.

# 529
Мазните и тежките очни аз лично си ги ползвам вечер и то когато е студено. За дневни ползвам по-леки формули, които да не ми създават проблеми под грим. Филорга за съжаление не съм ползвала, бях си набелязала техния очен, но четох доста противоречиви ревюта за него и предвид цената му реших да не рискувам дали ще ми пасне и на мен.

Търсете очни с дрениращ ефект (кофеин) за торбичките!
Алкохол и сол е добре да се ограничат също.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 18:41 от Agent Provocateur

# 530
Някой има ли мнения за марката Dr. Derm и Profiderm?

# 531
Чета все положителни.

# 532
Принципно може да пробва със серума на ординари с кофеин, но на мен ми дърпа малко някак на кожата и не става без хидратиращ крем отгоре.
Иначе страхотен крем околоочен против подпухване и тъмни кръгове е хидра вегетал на ивс роше, има озаряващи частици също, но мисля че не си личат - той е без кофеин. Но наистина по-добър лек за торбички и подпухналост от здравословното хранене с по-малко сол, но и захар, хляб и алкохол и според мен няма.

# 533
Над серум е желателно да има крем.

# 534
Чета все положителни.

И в момента ползвам околоочен с пептиди на Dr Derm. Ползвам го много насила, тъй като не обичам да изхвърлям козметика. Ефект не виждам почти никакъв, но понякога усещам лютене в очите. Просто не е моят продукт и реално един от най-разочароващите околоочни, които съм ползвала.

# 535

Супер доволна съм от този серум, предвид цената му около 9лв мисля, че беше. Реших да го пробвам, защото държа всичката козметика, която използвам да няма парфюми и този няма. Самостоятелно или в комбинация с други кремове и серуми всякак стои много добре на кожата ми.

# 536
Моля ако има някой опит с този крем да сподели има ли ефект!

https://galen.bg/farm-stey-krem-za-litse-s-kolagen-80ml

# 537
Здравейте,
Моля, препоръчайте ми дневен крем за зимния сезон в категория 35+.
Имам смесена кожа, но с годините все по-осезаемо върви към суха извън Т-зоната.
Иска ми се да е среден ценови клас - Vichy, A-Derma, Biotrade,  Uriage и тнт.
Благодаря! Simple Smile

# 538
Привет, момичета! Поръчах си кутия Кибрит и в нея има нощен крем, който съдържа ретинил палмитат, не пише в какъв процент. До сега ретинол не съм използвала. Как мислите, дали мога да ползвам крема?

# 539

Общи условия

Активация на акаунт