Какъв крем за лице използвате? – 22

• 97 273
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Препоръчайте нощен анти ейдж крем за 36г.комбинирана кожа.

# 541

Кремът на Clinique-Superdefense night е чудесен, попива бързо и е икономичен (моята кожа също е комбинирана). Blush

# 542
  • гр. София

Кремът на Clinique-Superdefense night е чудесен, попива бързо и е икономичен (моята кожа също е комбинирана). Blush

Поръчах си го след тази препоръка, дано и на моята кожа е така добре Wink

# 543
Вече почти приключих A-Derma Phys-AC Global. Не просто грижа, а лекарство за моята кожа! Мазна в Т-зоната и брадичката, суха около устните, широки пори от пубертета насам - всичко остана в историята. Реален и траен ефект настъпи след около 45 дни употреба сутрин и вечер. Първоначално с малко нежелание го ползвах, понеже и досега не мога да харесам аромата - уж трябваше да е деликатен мирис на цветя, а няма нищо такова. За мен е някак неестествен и не мога да го оприлича на нищо познато. Но това се преглъща, понеже ефектът върху кожата ми надмина всякакви очаквания. Много съм доволна!

# 544
Вятър и мъгла, извинявай за неделикатния въпрос, но в коя възрастова група си? Grinning
Аз вече съм в 35+ и си търся нещо като това, което описваш, но знам, че ефектът понякога е свързан и с възрастта. Да знам дали да го обмисля този на A Derma. Simple Smile

# 545
Скрит текст:

Поръчах си го след тази препоръка, дано и на моята кожа е така добре Wink

За каква възрастова група  се препоръчва. В един сайт прочетох че е за 40+ и малко се притесних дали за моята кожа на 36 г. ще е ок. Вие в коя възрастова група сте.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 10:00 от bubanka

# 546
Аз съм на 35, преди него използвах дневния на Clinique-superdefense (SPF 25) за комбинирана и мазна кожа и се държа много добре, по тази причина реших да взема и нощния.

# 547
  • SF
Аз използвам на Elizabeth Arden - Refining moisture. Много съм доволна. И от крема за тяло съм доволна.
Днес приключих българския Wooden spoon, дневен - чудесен е!
Иначе ползвам козметиката на Biotherm, но сега съм им дала пауза. И от тях съм доволна.

# 548
От седмица си имам мостра на Estee lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Cream (7ml) - чудесен е като консистенция на моята смесена кожа и се усеща едно хубаво опъване. И със серума ми на ЕЛ се съчетава идеално (Perfectionist Pro) И от очния имам мостра 5 мл и от него съм доволна, но редовните им цени са безобразни.

# 549
Agent provocateur , за Коледа заглеждам Re nutriv тези дни. Наистина е безобразна цената му. Поръчах си мини от Амазон, но не съм сигурна колко са в срок и дали са оригинални. Макар, че не гледам толкова състава на козметиката, а пробвам как ми действа, видях и един от вредните алкохоли на едно първите места в състава на крема.

Ти забелязваш ли омекотяване на фини линии с него?

# 550
Аз съм на 35, преди него използвах дневния на Clinique-superdefense (SPF 25) за комбинирана и мазна кожа и се държа много добре, по тази причина реших да взема и нощния.
[/quote
За този  става на въпрос нали

# 551
Да, същият е. В момента в сайта на Делириум е намален на 86 лева. Blush

# 552
Вятър и мъгла, извинявай за неделикатния въпрос, но в коя възрастова група си? Grinning
Аз вече съм в 35+ и си търся нещо като това, което описваш, но знам, че ефектът понякога е свързан и с възрастта. Да знам дали да го обмисля този на A Derma. Simple Smile

На 35 съм Simple Smile Нямам проблем с този тип въпроси.

В допълнение, за да се ориентираш за типа кожа: серумът Majestic drops на Wooden spoon абсолютно не попива в кожата ми. От кремовете на Avant ми излизат пъпки. Непоносими са ми кремовете на Vichy. Не се разбирам и с продуктите на Dr.Derm.

Обаче пък нощният на Skon от една кутия на Кибрит много добре ми залепна. Същото и с козметиката на Jorgobe.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 21:53 от Вятър и мъгла

# 553
Редувам си Embryolisse sensitive, Aven Tolerance Hydra 10 и Nivea бялата кутийка, а под очите синята метална. На клепача мажа само емблиолис и авен. Само те не парят в очите. Всичко което се намаже на лицето се стича надолу. Затова като намажем на клепача попада в очите. Нивеа мажа само под очите. Над - изпитани кремове с чист състав.

# 554
Agent provocateur , за Коледа заглеждам Re nutriv тези дни. Наистина е безобразна цената му. Поръчах си мини от Амазон, но не съм сигурна колко са в срок и дали са оригинални. Макар, че не гледам толкова състава на козметиката, а пробвам как ми действа, видях и един от вредните алкохоли на едно първите места в състава на крема.

Ти забелязваш ли омекотяване на фини линии с него?

Аз ползвам ужасно много козметика от години и не мога да изолирам кой продукт доколко точно ми влияе. Под този крем вечер имам поне още 3-4 други продукта. Но като цяло кремовете (и емулсиите) аз ги използвам за да "запечатат" по-мощните и лепнещи серуми/есенции под тях, а не като основно средство за грижа.

Т.е. не мога да ти гарантирам ефект Simple Smile

PS Но и аз никога не разчитам на един продукт за ефект. Грижата е комплексна. Няколко продукта с подходящите активи. Няколко кутии с витамини и добавки за кожа/коса/нокти. Екстра маски. Нежно почистване. Много вода. СЛЪНЦЕЗАЩИТА!

Скрит текст:
Имам си и бръчките и петната и проблемите, но за възрастта ми има и по-зле...
46 год
....

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 14:13 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт