Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 001
  • 707
  •   1
Отговори
# 105
Здрастии! Аз съм с термин 13.12 и се глася за преглед на 15.04. Ще ми е първи ден от 7г.с и се надявам да видя пулс!

# 106
С предишния бебок видяхме пулс в средата на 6г.с. сега ще съм на преглед в 7г.с първи ден и също се надявам. То си е до размера на бебешка също. Много бебчета вървят с една седмица на зад или напред, ако е напред сигурно може и в пета, ако е по-мляко по-късно.
Според мен 6-8 е най-добре😊

# 107
Здрастии! Аз съм с термин 13.12 и се глася за преглед на 15.04. Ще ми е първи ден от 7г.с и се надявам да видя пулс!

Момичета, дайте малко яснота, как го смятате този термин! Тъкмо си мисля, че съм го разгадала и виждам ето такава публикация и 😳
Аз смятах на няколко калкулатора за термин и с датата на последната м. и с датата на трансфера- все ми дава термин с разлика от порядъка  на ден- два! (3,4,5.12.22) Съответно в момента съм в 5с+2дни (според калкулатора)
На прегледа на 14-ти ще съм в 6с+3дни (приблизително)
Може ли да ме светнете от къде идва тази разлика и как с термин 13.12-15.04 е първи ден от 7г.с.?
Съвсем се сбърках!

# 108
Малко е сложно за обяснение 😀 сега съм в 4 седмица и 6 дни, което си е 5г.с. В петък на 8 април ще вляза в 6г.с и на 15.04 е първи ден на седма седмица. Когато си в 5 седмица и един ден реално си вече в 6та седмица, която тече 🤷♀ В другата група за бременни една дама го беше обяснила и аз схванах. Не знам дали обясних добре 😀😀
П.с аз смятам от първи ден на последна М, но и аз като съм влизала в различни калкулатори ми дава разлика. Ползвам калкулатор, който дава опция да си въведа дължината на цикъла, защото при мен е повече от 28дни. Калкулаторите без такава опция според мен смятат по стандарта на 28дни и от там разликата явно 🤷♀

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 12:59 от Blondy23

# 109
Аз не сванах много😂 То не е ли през цялата седмица. Примерно ако си в 7г.с. от няколко дни това не си ли е седма?

Иначе сметнах на калкулатор на ох на мама, но и по стандартния начин. Първия ден от последния цикъл+7 дни. Така се е смятало едно време😁
Примерно аз бях на 25.02+7 дни е 02.12.

# 110
  • София
Ако си в 5с.3д  си в 6та седмица.
Не знам как се смятат тези със добавянето на +7 за пръв път го чувам. Grinning

# 111
Схванах това с добавянето до термин.Последна менструация е била  8 март плюс 7 =15.
Тоест термин 15.12 .

# 112
Да. При мен гаденето си е ежедневие вече. Чак започнах да свиквам, но забелязвам, че вместо дънките ми да започват да ми стягат😉 са ми хлабави. Имах стрес тези две седмици и съм отслабнала с един килограм. Попринцип съм слаба 162см 45кг, а сега 44!? Малко се притесних…

# 113
Здравейте момичета гърдите ми ту са подути ту омекнали как мислите от вчера имам полужителен тест? Малко се претеснявам

# 114
Не се притеснявай, Love baby2529, направи нов тест утре, just in case

Ох аз се тревожа че съм много напълняла. 10 кг последната година Sad и сега... Съвсем. Ама живи и здрави, после ще отслабвам.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 18:31 от Mushica

# 115

Какво мислите имам 3 дена до М. Но имам голям апетит даже в 3 сутринта ядох не съм си пускала ЧХГ не искам без закъснение и парене в зърната около гърдите усещам леко болки ниско долу и пия нош па дано скоро да се присъединия стискайте ми палци на 11.04 на съм на преглед този час беше записан заради бяло течение и високи ливкоцити дали може да се види нещо тогава ако наистина съм бременна 4+1 би трябвало да съм на 11.04

# 116
"Бременна си и аз бях с такъв тест преди дни и вчера е вече с ясни две черти"

Какво мислите имам 3 дена до М. Но имам голям апетит даже в 3 сутринта ядох не съм си пускала ЧХГ не искам без закъснение и парене в зърната около гърдите усещам леко болки ниско долу и пия нош па дано скоро да се присъединия стискайте ми палци на 11.04 на съм на преглед този час беше записан заради бяло течение и високи ливкоцити дали може да се види нещо тогава ако наистина съм бременна 4+1 би трябвало да съм на 11.04

# 117
Момичета аз от снощи съм с една кашлица и хрема. Двете госпожици успяха да ме заразят. Обадих се на гинеколога ми. Накараме да направя тест за ковид - отрицателен. Изписа ми ереус, антибиотик и доста други неща, но те всички са противопоказни за бременни.
Не мисля, че съм толкова зле. За сега пия чай с мед и лукчета смуча. Страх ме е да ги взимам 😔🍀

# 118
Е тя нали знае, че си бременна? Според мен също не ги пии, можеш да си направиш инхалации. За всички бременни мами пийте флавон, защитава и шанса да бъдете заразени е значително по-малък. После от около 6-7м може и флавон кидс и от първия ден на раждането, така бебоковците родени ноември-декември точно в този гадния сезон ще са защитени😁

# 119
Е тя нали знае, че си бременна? Според мен също не ги пии, можеш да си направиш инхалации. За всички бременни мами пийте флавон, защитава и шанса да бъдете заразени е значително по-малък. После от около 6-7м може и флавон кидс и от първия ден на раждането, така бебоковците родени ноември-декември точно в този гадния сезон ще са защитени😁

Много благодаря за информацията. С малката бях настинала по същия начин и пак ми бяха изписали антибиотик - твърдо отказах да го пия и така само с чай и лукчета се излекувах. 🍀🙂

Общи условия

Активация на акаунт