Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 042
  • 707
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро Hug ох тези гърди, никога не съм предполагала, че могат толкова да болят и тежът Joy
Искам да попитам, има ли сред вас бъдещи мами с проблеми с щитовидната жлеза? Гинеколожката ми пусна кръвни изследвания и се видя, че TSH ми е 0,01. Имам понеделник записан час при ендокринолог, но съм доста притеснена. Confused

# 136
Аз също започнах да не мога да спя. Симптоми почти никакви нямам. Леко напрежение в гърдите, което не е постоянно. Вчера си пуснах изследвания и съм леко притеснена. Преди година имах недостиг на витамин б12 и започнах високи дози, сега съм го предозирала доста. Ще го спра, но дали е от опасен? 1500 , при референтни 883 Sad

# 137
Аз не мога да спя от баткото, а ако той заспи просто си се будя. Аз освен притеснена се чувствам и развълнувана. Да бъда честна не ми се бременееше пак. Изках бебе, но цялото това изживяване с гаденето, болките в гърдите, после с големия корем и за завършек раждане, но какво да се прави друг начин за малко бебе няма.
Желая ви много здраве и късмет и лека бременност на всички🤞🏻🍀🍀🍀

# 138
Има ли бъдещи мами от Димитровград или Хасково? Simple Smile

# 139
Аз съм от София😁

# 140
Момичета, аз също съм в клуба с болезнените гърди. Отпаднало ми е и мога да заспя права, но други екстри няма още.
dimi1987 не е опасно нивото на Б12. Важно е как си направила изследването - имаше ли поне 10 дни без прием на добавки? Просто направи един месец почивка и виж пак какво е нивото.
Някоя от вас знае ли дали се вижда от другите хора това, че съм член във фейсбук групата (конкретно нашата) или ако се публикува пост, защото още не съм казала на всички и ме е шубе да не се издам, че сумата колеги са ми приятели във фб.
Някой питаше за запушен нос - с първата си бременност бях много зле до третия месец и само един спрей с етерични масла на пранаром за бременни ми помагаше. Тогава ми обясняваха, че е от хормоните някакво набъбване на лигавиците и понеже ми е крива носната преграда, не можех да дишам.

# 141
Здравейте, момичета!
И аз ще споделя моя опит с болките. Въпреки, че при мен вероятно е по-различно, заради ин-витрото и всичките лекарства! Но тук има и други момичета след ин-витро, дано се включат, та и аз да сравня. 🤗
Нощем ме буди болката в гърдите и ставам до тоалетната, често я посещавам и денем и нощем!
Като стана сутрин се чувствам сравнително добре. Започнах да закусвам (нещо, което от години не ми се е случвало), събуждам се гладна!
След това взимам първата порция лекарства за деня и започва болката ниско долу. До края на деня вече съм изпила всички лекарства и била всички инжекции и започва кошмара! Един филм не мога да изгледам легнала на дивана в хола със съпруга ми. Боли ме глава, кръст, корем, повдига ми се, не мога да си намеря място и накрая си лягам да спя. Така съм от първия ден след трансфера, за това отдавам повечето неразположения на лекарствата!
 Снощи се засмях за секунда на филма и съпруга ми веднага реагира, каза, че не ме е виждал да се смея много отдавна! Принципно вкъщи пада много смях, аз съм си усмихнат човек , а и той е много забавен! Сега с тези постоянни болки и неразположение нищо не ме забавлява!
Вчера му казах, че трябва да ме снимат в момента и да ми сложат снимката под някоя статия на списание "9 месеца" със заглавие "Най-щастливия период в живота на жената"!
Дано след 3-тия месец се променят нещата, че да се радвам и аз на този период, като нормалните хора!
Пак се олях с писането..🫣

# 142
Момичета, аз също съм в клуба с болезнените гърди. Отпаднало ми е и мога да заспя права, но други екстри няма още.
dimi1987 не е опасно нивото на Б12. Важно е как си направила изследването - имаше ли поне 10 дни без прием на добавки? Просто направи един месец почивка и виж пак какво е нивото.
Някоя от вас знае ли дали се вижда от другите хора това, че съм член във фейсбук групата (конкретно нашата) или ако се публикува пост, защото още не съм казала на всички и ме е шубе да не се издам, че сумата колеги са ми приятели във фб.
Някой питаше за запушен нос - с първата си бременност бях много зле до третия месец и само един спрей с етерични масла на пранаром за бременни ми помагаше. Тогава ми обясняваха, че е от хормоните някакво набъбване на лигавиците и понеже ми е крива носната преграда, не можех да дишам.
Хм... на мен освен ,че ми се запушва носа ами ми е по трудно да дишам, задъхвам се

# 143

Не.Публикациите не се виждат,нито участниците.Само администраторът е на показ. Като се себърем още мами другия месец може да я направим тайна.Никой да не вижда нищо.
https://www.facebook.com/groups/972089173675344/?ref=share

# 144
  • София
Аз умишлено изчаквам включването ми във фейсбук групата, но малко по-нататък ще го направя с удоволствие.
Аз имам болки в гърдите, имам голям бюст и сега е направо ужас. Корема ми е твърд и голям все едно съм в 7ми месец Joy.
Иначе записвам в 20ч., нощем се будя от болки в кръста, корема и постоянното пишкане...
Момичета някой има ли в болничен? Аз никога не съм си вземала болничен, а сега искам да изляза, защото работата ми е доста стресираща, а и тази бременност я чакам много време.
Също така искам да попитам на мнение за следене на бременност в болница Доверие в София?

# 145
Здравейте, момичета!
И аз ще споделя моя опит с болките. Въпреки, че при мен вероятно е по-различно, заради ин-витрото и всичките лекарства! Но тук има и други момичета след ин-витро, дано се включат, та и аз да сравня. 🤗
Нощем ме буди болката в гърдите и ставам до тоалетната, често я посещавам и денем и нощем!
Като стана сутрин се чувствам сравнително добре. Започнах да закусвам (нещо, което от години не ми се е случвало), събуждам се гладна!
След това взимам първата порция лекарства за деня и започва болката ниско долу. До края на деня вече съм изпила всички лекарства и била всички инжекции и започва кошмара! Един филм не мога да изгледам легнала на дивана в хола със съпруга ми. Боли ме глава, кръст, корем, повдига ми се, не мога да си намеря място и накрая си лягам да спя. Така съм от първия ден след трансфера, за това отдавам повечето неразположения на лекарствата!
 Снощи се засмях за секунда на филма и съпруга ми веднага реагира, каза, че не ме е виждал да се смея много отдавна! Принципно вкъщи пада много смях, аз съм си усмихнат човек , а и той е много забавен! Сега с тези постоянни болки и неразположение нищо не ме забавлява!
Вчера му казах, че трябва да ме снимат в момента и да ми сложат снимката под някоя статия на списание "9 месеца" със заглавие "Най-щастливия период в живота на жената"!
Дано след 3-тия месец се променят нещата, че да се радвам и аз на този период, като нормалните хора!
На мен след пункцията ми беше много тежко и се възстанових доста трудно. Нещата които описваш ги преживях след пункцията, а трансфера беше толкова безполезен и нищо не усетих. Но аз съм в Германия и тук след трансфер имам изписан само прогестерон вагинален 3×2, а в България и според състоянието до колкото знам се дават много повече медикаменти. Според мен все пак се консултирай с репрудуктивная си лекар. На кой ден ти беше трансфера? Какво приемаш от тогава?

# 146
Здравейте, момичета!
На мен след пункцията ми беше много тежко и се възстанових доста трудно. Нещата които описваш ги преживях след пункцията, а трансфера беше толкова безполезен и нищо не усетих. Но аз съм в Германия и тук след трансфер имам изписан само прогестерон вагинален 3×2, а в България и според състоянието до колкото знам се дават много повече медикаменти. Според мен все пак се консултирай с репрудуктивная си лекар. На кой ден ти беше трансфера? Какво приемаш от тогава?

Аз съм със ЗЕТ! Последната ми пункция беше точно месец преди трансфера! Лекарствата съм ги изредила в първият ми пост тук (на ст.5)
Всичко това ми е предписано на база всички изследвания, които са ми правени и предишни неуспешни трансфери (при, които дори не е имало опит за имплантация)!
Както вече съм писала и преди, аз съм с "изчерпан яйчников резерв" и през годините са ми правени мноооого пункции. Нямам проблем с тях, нито с трансферите. Проблемът ми явно са лекарствата /хормоните/, с които организма ми още свиква!
П.п. Предишните ми трансфери бяха в друга клиника, тогава нямах инжекции след трансфер. Нямах никакви симптоми, тъй като нито имах изписани хормони, нито пък ембрионите са се закрепвали! Това ми е и първия ЗЕТ и то на бластоцисти! В предишната клиника все правехме свеж трансфер на 3 дневни!

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 16:34 от Nayla

# 147
Здравейте момичета Simple Smile 

След 8 месеца бебеправене най-накрая и аз видях така желаните две черти. Записах час за първи преглед на 15ти Април и вече нямам търпение. Дано всичко е наред.  Като симптоми при мен има само по-чувствителни гърди, леки придърпвания в корема  и определено огладнявам по-бързо. Малко съм се шашнала като за първа бременност.  Надявам се участието в темата да ми е полезна. Успех на всички мами!

# 148
Хилоу!
Била съм контактна за Ковид преди 2 дни, теста ми от вчера е отрицателен, но съм много притеснена... Дано, дано, дано да се размине... ❤️.
Сега не знам дали ми се вие свят щото съм бременна, или щото съм болна.
Т 36.7 заради бременността ли е или започвам да вдигам.
Абе ще лудна! Иначе съм си Ок.
Утре пак ще напрсвя тест.

# 149
Хилоу!
Била съм контактна за Ковид преди 2 дни, теста ми от вчера е отрицателен, но съм много притеснена... Дано, дано, дано да се размине... ❤️.
Сега не знам дали ми се вие свят щото съм бременна, или щото съм болна.
Т 36.7 заради бременността ли е или започвам да вдигам.
Абе ще лудна! Иначе съм си Ок.
Утре пак ще напрсвя тест.

Само без паника! Вероятно изобщо не си се заразила, но и да си- много бременни го изкараха този пуст Ковид и всичко е наред! Следи температурата, само това ти е важно!
В момента върлува по-страшен за бременните вирус, който е само температура и то висока!
Тези нерви вредят повече от вирус!
А, и ни остана само о'макарон, както го наричам аз, той не е страшен! 😉🍀🤞

Общи условия

Активация на акаунт