Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 045
  • 707
  •   1
Отговори
# 150
Сигурно има такова, като изчерпан яйчников резерв, но аз на бг лекарите не вярвам, много много. На познато семейство им бяха казали, че нямат шанс особено той имал някакъв проблем не знам какъв, но шанса бил по малък от 1% да имат дете ако ще и ин витро. Имат две деца искат трето и им казват, че тя има изчерпан яйчников резерв, той още по-зле и шанса бил 0,001% те се отказали хората, сега имат дете на близо година и половина заченато съвсем естествено. Така че медицината в България не е много за вярване…

# 151
Някой получи ли имплационо зацапване или изобщо някво защото аз сега съм получила много леко а съм с стри ярки положителени тестове моля за помощ

# 152
Сигурно има такова, като изчерпан яйчников резерв, но аз на бг лекарите не вярвам, много много. На познато семейство им бяха казали, че нямат шанс особено той имал някакъв проблем не знам какъв, но шанса бил по малък от 1% да имат дете ако ще и ин витро. Имат две деца искат трето и им казват, че тя има изчерпан яйчников резерв, той още по-зле и шанса бил 0,001% те се отказали хората, сега имат дете на близо година и половина заченато съвсем естествено. Така че медицината в България не е много за вярване…

Ммм дамм.. и аз обичам да чувам тези истории със щастлив край. Много съм ги чувала!
Женени сме от много години и хората питата "защо аджеба, още нямаме деца"? (Ей такива са- нетактични)
И като им кажем, че имаме проблем и започват да разказват истории- за леля си, за братовчедка си, за една приятелка, за позната на позната на съседката през 3 блока..
Дават съвети в кой манастир да отидем, в кой ров да скочим, като преди това ритуално се завъртим три пъти!
Диагнозата и на нас не ни се понрави още първия път, за това сменяхме лекари, сменяхме клиники, до чужбина стигнахме! Всеки месец в болницата от години насам!  Вече сама си виждам на екрана празните яйчници, няма нужда да ми казва лекаря!
Както и да е, дано е зад гърба ни вече! Лошото лесно се забравя, като дойде добро! 🍀
Мисли позитивно и тук има още останал по някой лекар, който преди всичко е човек! 😉

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 22:48 от Nayla

# 153
  • София
Аз най-обичам като ми кажат " Трябва да си спокоен и тогава ще стане от самосебеси" Пък видите ли, аз нямам тръби Rolling Eyes

# 154
Някой получи ли имплационо зацапване или изобщо някво защото аз сега съм получила много леко а съм с стри ярки положителени тестове моля за помощ
Кадер, ако не си заключила Месинджър за хора, които не са ти в приятелите, моля те отвори си съобщенията. Писах ти!

# 155
Кадер, ако не си заключила Месинджър за хора, които не са ти в приятелите, моля те отвори си съобщенията. Писах ти!
пиши ми от тука там влиза съпруга ми аз не използвам много много фб

# 156

Аз не съм 😔 посъветвай се с гинеколог по-скоро, според мен, или поне ЧХГ през 48 часа.

# 157
Извинявам се, грешно сте ме разбрали. Имах предвид, че всичко е възможно, а не че това е лъжа или нещо такова. Разбира се, че има такива ситуации, но пожелавам на всички тук да не им се случват повече. Имах друго предвид, наистина се извинявам.

# 158
С двете госпожици съм имала такъв тип кървене. Бяха ми изписали дуфастон и нош па.
С тази бременност нямах, но все пак пия дуфастон 3х1 и нош па 3х1 както и витамини.
Не се притеснявай обади се на гинеколога. 🍀🍀🍀

# 159
Извинявам се, грешно сте ме разбрали. Имах предвид, че всичко е възможно, а не че това е лъжа или нещо такова. Разбира се, че има такива ситуации, но пожелавам на всички тук да не им се случват повече. Имах друго предвид, наистина се извинявам.

Глупости, не се впрягай! Тука малко се получи черен хумор! Аксения ми влезе в тона, защото сме в "една лодка" и просто явно я подсетих разни случки с моята история! 😉
Всичко е точно! Знам, че хумора ми понякога е малко странен, ще ме опознаеш!
Дано да имаме късмет всички и да сме си заедно още поне 8м. 🍀

# 160
Nayla радвам се, че няма проблем😊 Просто макар и да не съм го изпитала, чак в такава степен, знам какво е да изкаш бебе,  а да нямаш и ми стана тъпо. Радвам се, че всичко е наред🥰
Аз също се надявам да сме заедно още дълго, даже и повече от осем месеца после да си ги гледаме бебоците “заедно”🍀🍀🍀

# 161
Аз имах такова зацапване 2-3 дни преди очакваната менструация. АГ ми каза да почвам  Утрогестан или Дуфастон, взех си Утрогестан и след ден спря. Онзи ден си пуснах изследвания и прогестерона ми беше 50, което е висока стойност, но АГ каза да си го продължавам още известно време, тъй като прогестероновите препарати могат само да подпомогнат бременността..

# 162
Ох, аз все забравям да спомена, че при изпишкване имам парене и болки ниско в корема, мисля, че някоя от вас беше казала, че има също.

# 163
Аз имах такова зацапване 2-3 дни преди очакваната менструация. АГ ми каза да почвам  Утрогестан или Дуфастон, взех си Утрогестан и след ден спря. Онзи ден си пуснах изследвания и прогестерона ми беше 50, което е висока стойност, но АГ каза да си го продължавам още известно време, тъй като прогестероновите препарати могат само да подпомогнат бременността..

точно сега съм в същата ситуация но добре че в къщи има утрогестан и зацапването като се оглеждам сега е спряло да видим за напред и аз още не съм със закъснение 2-3 дена имам Благодаря много... сега добре ли си всичко наред ли е в коя седмица си

# 164
И аз нямах такова зацапване, дори бях отписала опита все си мислех, че все ще имам някакво. Толкова го отписах, че започнах да подготвям документите за чужбина за ТРЕТО инвитро. Така и не вярвах, че може да стане от първия път. Не че сега много се радвам още, но поне знам, че имам имплантация. И аз силно се надявам да си пишем тук всички поне още 8 месеца.Hug

Общи условия

Активация на акаунт