Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 062
  • 707
  •   1
Отговори
# 165
И аз нямах такова зацапване, дори бях отписала опита все си мислех, че все ще имам някакво. Толкова го отписах, че започнах да подготвям документите за чужбина за ТРЕТО инвитро. Така и не вярвах, че може да стане от първия път. Не че сега много се радвам още, но поне знам, че имам имплантация. И аз силно се надявам да си пишем тук всички поне още 8 месеца.Hug

Първите няколко дни гледах с надежда и аз да видя зацапване на всяко ходене до тоалетната, като сигурен знак , че нещо се случва!
Естествено след, като така и не се случи, притеснена започнах да чета навсякъде. От всичко, което изчетох установих, че това имплантационно зацапване е по-скоро изключение, от колкото правило при имплантация.
Така, че никой нищо да не отписва, до доказване на противното! 🤞

# 166
Здравейте, дами! Това са ми тестовете от тази сутрин. Снощи си направих пак от лентичките и излязоха бледи чертички, за това днес повторих, но все още не мога да повярвам. Днес ми е 29-ти ден от цикъла, а ми идва на 32-36 дни и много рядко по-рано (винаги ми е бил такъв). И сега не знам да се радвам ли или да задържа малко с еуфорията.. 😄

# 167
Здравейте, дами! Това са ми тестовете от тази сутрин. Снощи си направих пак от лентичките и излязоха бледи чертички, за това днес повторих, но все още не мога да повярвам. Днес ми е 29-ти ден от цикъла, а ми идва на 32-36 дни и много рядко по-рано (винаги ми е бил такъв). И сега не знам да се радвам ли или да задържа малко с еуфорията.. 😄

Честито 😇😇Радвай се.Абсолютно има ли дори и  бледа черта е плюс!  Моят първи беше силно цветна на 3дни закъснение.Направих втори и беше супер ,супер бледа.Оставих го теста 10мин  и после  беше станала доста видима. При първата бременост  правих само един.Имаше бледа черта,но аз вече имах симптоми и бях убедена,че нося бебе 😇

# 168
Добро утро вече мисля да се представя
От Разградска област съм имам един спонтанен аборт в 9г.с спря сърцето(спряло да се развива още 6+6) ето ме сега след 5 месеца с две чертички за зацапването лекаря ми изписа нощ па 3x1 вомитусхийл капки 3x15 2x2 утрогестан вагинално леко розовите петна от снощи изчезноха през ноща също съм нямала лекаря ми честити за тестовете и каза че няма нужда от кръвен  1/2 дена до М.  Има ли Майки след спонтанен аборт успешно забременели и родили ? Имали майки които следят в Тутракан Бойчеви...Лека бременност на всички термин 17.12 с мъжа ми сключихме граждански брак на 15.12 може и да ни изненада бебока .  УСПЕХ ДАМИ ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДО ФИНАЛ❤️❤️❤️

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 09:43 от Kaderay27

# 169
Kaderay, днес влизам в 7ма седмица. Вчера бях на преглед - сакчето беше пораснало 1.1см - според ехорафа отговаря на 6+1г.с., забелязваше се жълтъчно мехурче, АГ каза, че вижда сянка (на ембрион 🙏), но още не иска да каже със сигурност, докато не се види ясно. Затова ме вика пак след 10 дни, за да видим вече и сърчице ако всичко е наред. Но тя ме гледа само през коремния ехограф и може би трябваше аз да настоя за вагиналния, за да се види по-добре. После си казах, че ако всичко е наред, то ще е така и след 10 дни и до края, живот и здраве.

Аз имах такова зацапване 2-3 дни преди очакваната менструация. АГ ми каза да почвам  Утрогестан или Дуфастон, взех си Утрогестан и след ден спря. Онзи ден си пуснах изследвания и прогестерона ми беше 50, което е висока стойност, но АГ каза да си го продължавам още известно време, тъй като прогестероновите препарати могат само да подпомогнат бременността..
Честито на новоприсъединилите се момичета! 🍀

Някой получи ли имплационо зацапване или изобщо някво защото аз сега съм получила много леко а съм с стри ярки положителени тестове моля за помощ
точно сега съм в същата ситуация но добре че в къщи има утрогестан и зацапването като се оглеждам сега е спряло да видим за напред и аз още не съм със закъснение 2-3 дена имам Благодаря много... сега добре ли си всичко наред ли е в коя седмица си

# 170
Честито на новата мама🥳🥳🥳
С това бебе направих сигурно около 6 теста. Бяха прекалено бледи за да са истински и накрая една хубава чертичка😁
Днес съм на преглед от 10:30 и се надявам да не чакам много. Ще пиша после какво сме видяли🥰🥰🥰

# 171
  • София
Здравейте,
Тъкмо се връщам от преглед Heart Eyes
Имам си плоден сак, отговарящ на 5 с.6д. (Колкото си е) и даже се вижда една мааааалка, ама много малка точка, за която доктора каза, че ще е ембрион, и няма да е кухо яйце.

Много се радвам, направо не мога да си намеря място от щастие Joy
Викаме след 10 дни пак на преглед. Това е при репродуктивния.
Аз обаче си записах час при една докторка в Доверие, която мисля да ме следи и тя ме вика в понеделник. Така че, тогава пак съм на лекар.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 12:13 от Axenia

# 172
Здравейте,
Имам си плоден сак, отговарящ на 5 с.6д. (Колкото си е) и даже се вижда една мааааалка, ама много малка точка, за която доктора каза, че ще е ембрион, и няма да е кухо яйце.
Аз обаче си записах час при една докторка в Доверие, която мисля да ме следи и тя ме вика в понеделник. Така че, тогава пак съм на лекар.
Айде честито Hug радвам се, че всичко е наред. Аз също се следя при репрудуктивния и отделно при гинеколожка, която смятам да ме следи дай Боже през цялата бременност. Аз понеделник съм в клиниката, а другата седмица вторник съм си при гинеколожката. Така имам всяка седмица на преглед и ще ми е по
-спокойно. При първия преглед ще съм 5+1 дали и при мен ще се види поне плоден сак, притеснявам се от извънматочна или ще трябва да чакам до 6 - 7г.с.?!

# 173
Здравейте,
Айде честито Hug радвам се, че всичко е наред. Аз също се следя при репрудуктивния и отделно при гинеколожка, която смятам да ме следи дай Боже през цялата бременност. Аз понеделник съм в клиниката, а другата седмица вторник съм си при гинеколожката. Така имам всяка седмица на преглед и ще ми е по
-спокойно. При първия преглед ще съм 5+1 дали и при мен ще се види поне плоден сак, притеснявам се от извънматочна или ще трябва да чакам до 6 - 7г.с.?!

Супер новини, радвам се за теб, Аксения!
Лошо ме подхлъзвате, момичета, с това паралелно следене! Съпруга ми вече тотално ще ме обяви за луда, но ми пуснахте мухата! Аз мислех да си търся АГ за след третия месец! 🤔
В кои клиники са ви репродуктивните?

# 174
Честито, Axenia! Hug
Извинявам се ако съм невежа, но тази снимка от вагинален ехограф ли е или от коремен?

Аз също сега в началото мисля да ходя всяка седмица на прегледи, за да съм по-спокойна.
Деница, за да изключиш извънматочна най-добре проследи ЧХГ поне 2 пъти през 48ч. А в 5+1 би трябвало да се види плоден сак. Blush

# 175
Супер новини, радвам се за теб, Аксения!
Лошо ме подхлъзвате, момичета, с това паралелно следене! Съпруга ми вече тотално ще ме обяви за луда, но ми пуснахте мухата! Аз мислех да си търся АГ за след третия месец! 🤔
В кои клиники са ви репродуктивните?
Аз съм в Германия така че немога да ти помогна. Абе то и ММ казваше че леко прекалявам, но вчера когато разбра, че тук ходиш в месеца веднъж на преглед и само 3 пъти те гледат на ехограф ми вика "е значи теб поне на 2 седмици веднъж ще те гледат?! Е то това е супер, дали да запишем час при 3ти лекар" Joy. Ако имаш възможност записвай,дали сме не малко физически, психически и финансово за тези бебета. Heart
Честито, Axenia! Hug
Извинявам се ако съм невежа, но тази снимка от вагинален ехограф ли е или от коремен?

Аз също сега в началото мисля да ходя всяка седмица на прегледи, за да съм по-спокойна.
Деница, за да изключиш извънматочна най-добре проследи ЧХГ поне 2 пъти през 48ч. А в 5+1 би трябвало да се види плоден сак. Blush
Ами аз на 10 ден след трансфера (3 дни преди М) си пуснах Чхг и беше 106 на 14ден след трансфер беше 510. Онлайн калкулатор ми дава че се удвоява на 42 часа. Понеделник ще пусна пак да видим..

# 176
Isi-andi върна ли се от прегледа, чакаме новини!
Днес чакаме първия преглед и на dimi1987 и нея никаква я няма!

# 177
Да просто имахме малък път до вилата, че времето е страхотно и исках да споделя новината с повече роднини. Бебето върви голямо. В момента съм в седма седмица точно, а то го дава с размерите на осма. Видяхме пулс и бебето си е на мястото. Имаше си плоден сак, ембрион вътре. Каза, че щом има пиша и всичко е наред ще се видим в 11г.с. което е на 9 май. Ако има проблем ще ѝ пиша. Като цяло съм много щастлива и нямам търпение до следващия преглед. Говорихме и ми каза, че първия триместър ще сме с един преглед на месец после четвъртия, петия,  шестия и седмия с по два, осмия три и дветеия често, често🥰🥰🥰

На седмито небе съм!

Аксения много се радвам за теб, страхотно, че всичко е наред❤

Дими чакаме те!

# 178
Да просто имахме малък път до вилата, че времето е страхотно и исках да споделя новината с повече роднини. Бебето върви голямо. В момента съм в седма седмица точно, а то го дава с размерите на осма. Видяхме пулс и бебето си е на мястото. Имаше си плоден сак, ембрион вътре. Каза, че щом има пиша и всичко е наред ще се видим в 11г.с. което е на 9 май. Ако има проблем ще ѝ пиша. Като цяло съм много щастлива и нямам търпение до следващия преглед. Говорихме и ми каза, че първия триместър ще сме с един преглед на месец после четвъртия, петия,  шестия и седмия с по два, осмия три и дветеия често, често🥰🥰🥰

На седмито небе съм!

Аксения много се радвам за теб, страхотно, че всичко е наред❤

Дими чакаме те!

Ехе супер новини Simple Smile Радвам се за вас момичета! Нямам търпение да дойде време и за моя преглед вече☺

# 179
İşi-andı немога да си представя дори, как хвърчиш от щастие в момента, много се радвам за теб . Дай Боже всеки му такива хубави новини. Момичета вие казвали ли сте на някой (освен на половинките ви разбира се) че сте бременна? Ние казахме на родителите на ММ и на моите родители, когато бях в стимулация. Те изобщо не знаеха, че имаме проблем и ще правим инвитро. Сега и те очакват новини, казахме им че още не е сигурно дали е станало или не. Смятам, ако понеделник живот и здраве след прегледа всичко е наред да им съобщим. Казахме на едни приятели, които не са ни чак толкова близки (именно предпочетохме да кажем на, не чак толкова близки хора) защото щяхме да се пръснем вече. Вие споделихте ли вече на някого?

Общи условия

Активация на акаунт