Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 132
  • 707
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте мамчета влизам да се отчета прегледа мина добре видя се емброн със сърчице нещото което ме шокира е че доктора ме попита имаме ли близнаци в родата защото видя още един ембрион който за него ще изчезте тъй като не беше ясно изразен като другият 😊А аз направо толкова шокиращо гледах,че някой неща ми се е губят.Представете си мъжа ми като му казах как взе да мига пък той.

# 466
Здравейте момичета Simple Smile Днес и аз бях на преглед и се видя само плоден сак с жълтъчно мехурче. Докторката каза, че съм в 5 г с и 3 дни и е още рано според нея да се види ембрион. Записа ми час за след 2 седмици. На ехографа също се видя и "евентуална" миома, но каза, че това ще го потвърдим на следващия преглед. По нейни думи всичко изглежда нормално на този етап, но аз не знам защо излязох по-притеснена от кабинета, отколкото преди да вляза.

И при мен на 5г.с и 3д се видя само мехурчето, но два дни след това имаше ембрион и пулс. Не се тревожете, всичко с времето му. Пазете се и всичко ще е нормално.

Яготка а къде си смятате в коя седмица си ? Аз в няколко различни го смятам и различно излиза.  Вторник съм на доктор и се надявам да се види и чуе нещо . Последен цикъл на 13.03 .

# 467
И при мен различно излиза от хипо калкулатор 20.12 а от другите 18.12/17.12
Последен цикъл 12.03 28/29 дена най ясно ще се разбере като се види бебчо(дано се види) първата ми бременност по калкулатор беше за 24.05 но лекаря беше казал 03.06...явно зависи от овулацията аз не съм следяла и нз

# 468
Последен цикъл 12.03 28/29 дена най ясно ще се разбере като се види бебчо(дано се види) първата ми бременност по калкулатор беше за 24.05 но лекаря беше казал 03.06...явно зависи от овулацията аз не съм следяла и нз
И аз съм с последен цикъл на 13.03 . И на мен ми излизат същите термини . Ти ходи ли на преглед вече ?

# 469
И аз съм с последен цикъл на 13.03 . И на мен ми излизат същите термини . Ти ходи ли на преглед вече ?
да на 11(рано ходих защото имам загуба) кръвни изследвания си пуснах и въпреки високата стойност 1530.00 не се видя нищо и се надявам или да се две или да едничко просто да не се показало днес съм точно 5+0 (6/7 денс закъснение ) защото понякога ми е през 29помякога през 28 и като го сметна на през 29 ми излиза че днес съм 5+0 на 19.04 съм на преглед

# 470
Здравейте,
В понеделник съм на преглед и нямам търпение, защото ме наплашиха за проблеми. Бавно се вдига ЧХГто:
07.04 - 75
11.04 - 277
15.04 - 490
По приложение ми дава, че съм в 5с. 4д. И прогестерона е малко нисъл и слагам сутрин и вечер по една свещичка Циклогест.
Стискайте палци в понеделник да чуя добри новини!!! 🤗🤞

# 471
Здравейте,
В понеделник съм на преглед и нямам търпение, защото ме наплашиха за проблеми. Бавно се вдига ЧХГто:
07.04 - 75
11.04 - 277
15.04 - 490
По приложение ми дава, че съм в 5с. 4д. И прогестерона е малко нисъл и слагам сутрин и вечер по една свещичка Циклогест.
Стискайте палци в понеделник да чуя добри новини!!! 🤗🤞
Стискам палци . Дано всичко е наред.

# 472
Здравейте момичета Simple Smile Днес и аз бях на преглед и се видя само плоден сак с жълтъчно мехурче. Докторката каза, че съм в 5 г с и 3 дни и е още рано според нея да се види ембрион. Записа ми час за след 2 седмици. На ехографа също се видя и "евентуална" миома, но каза, че това ще го потвърдим на следващия преглед. По нейни думи всичко изглежда нормално на този етап, но аз не знам защо излязох по-притеснена от кабинета, отколкото преди да вляза.

И при мен на 5г.с и 3д се видя само мехурчето, но два дни след това имаше ембрион и пулс. Не се тревожете, всичко с времето му. Пазете се и всичко ще е нормално.

Яготка а къде си смятате в коя седмица си ? Аз в няколко различни го смятам и различно излиза.  Вторник съм на доктор и се надявам да се види и чуе нещо . Последен цикъл на 13.03 .

Седмиците ми ги изчисли доктора, по последен цикъл(23.02) трябва да съм една седмица напред, но съм с по-дълъг цикъл и по-късна овулация. По моите сметки и по сметките на гинеколога сега съм в 6г.с и 4д , а по приложенията с една седмица повече.

# 473
  • Пловдив
Здравейте. Да се запиша и аз! Във вторник съм на лекар...да видим какво ще каже. Последният ми цикъл беше на 5.3, но самият ми цикъл е на 34 дни... та има малко нагласяне с термина. Иначе, ако всичко е наред, това ще е #3 😁
Има ли фейсбук група?

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 20:39 от Шльоки_Пльоки

# 474
Еха, герой! Честито и леко бременеене!
Има, да.
https://www.facebook.com/groups/972089173675344/?ref=share

# 475
  • Пловдив
Еха, герой! Честито и леко бременеене!
Има, да.
https://www.facebook.com/groups/972089173675344/?ref=share
Аз я намерих, чакам одобрение 😊

# 476
Хилоу.
Запазих си час за лекар в сряда. Дано всичко е наред.
И на мен ми се яде кисело и солено, но киселите краставички са прехвалено лакомство. Има къде по вкусни неща Grinning . От друга страна кафето и шоколада вече са на заден план.
Иначе малко ми се гади и ми се вие свят. Ако съм гладна ми прилошава, като хапна малко ми просветва.

# 477
И аз съм в сряда на лекар, дано всичко е наред. Днес на няколко пъти усещах прерязвания, пих дори но-шпа, дано да не е нещо лошо, че докато не мине първият триместър ще треперя.
И аз обичам кисело по принцип и сега ми е вкусно, сладкиши не ме изкушават, но тесто., ммм😊... бях спряла да го ям, но откакто съм Б ми се случва често да ям нещо от тесто. Поне не закусвам както с първата Б ,с по 2 закуски -баничка и парче пица 😳. Сега, и да се наложи да закуся, е 1/2 порция.

# 478
Пиша посред нощ, защото просто не мога да спя вече. Преди 2 дни, трябваше да чуя сърчице, но за съжаление докторката каза, че няма пулс. Трябваше да съм 7+1. Двама доктори ме гледаха и баха категорични. В четвърта седмица за съжаление се разболях от ковид, видях по-рано в темата, че обсъждате и това и искам да ви кажа да не подценявате тази коварна болест. Бих си ваксина пред 3 месеца, за да мога да съм по-защитена при евентуална бременност и ето, че страховете ми се оправдаха, ще изследват материала, но според тях е много възможна причина, инфекцията в толкова ранна седмица да е оказала влияние, защото точно тогава плода спира да се развива - 7мм. казаха, че виждат ембрион, но няма сърдечна дейност, изостанал е в развитието си. До последно имах надежда, че може да съм с късна оволация и просто да не виждат пулс. В сряда трябва да влезна в болница за изчистване. Изключително болно и тъжно ми е. В момента здравето ми е приоритет, защото лекувам все още ковидни последствия. Надявам се изследванията да са ми добри и скоро отново да започнем опити, но се ужасявам да не се разболея отново. В рамките на 7 месеца се разболявам 2 пъти от ковид с ваксина при това... Чувствам се много сама

# 479
Пиша посред нощ, защото просто не мога да спя вече. Преди 2 дни, трябваше да чуя сърчице, но за съжаление докторката каза, че няма пулс. Трябваше да съм 7+1. Двама доктори ме гледаха и баха категорични. В четвърта седмица за съжаление се разболях от ковид, видях по-рано в темата, че обсъждате и това и искам да ви кажа да не подценявате тази коварна болест. Бих си ваксина пред 3 месеца, за да мога да съм по-защитена при евентуална бременност и ето, че страховете ми се оправдаха, ще изследват материала, но според тях е много възможна причина, инфекцията в толкова ранна седмица да е оказала влияние, защото точно тогава плода спира да се развива - 7мм. казаха, че виждат ембрион, но няма сърдечна дейност, изостанал е в развитието си. До последно имах надежда, че може да съм с късна оволация и просто да не виждат пулс. В сряда трябва да влезна в болница за изчистване. Изключително болно и тъжно ми е. В момента здравето ми е приоритет, защото лекувам все още ковидни последствия. Надявам се изследванията да са ми добри и скоро отново да започнем опити, но се ужасявам да не се разболея отново. В рамките на 7 месеца се разболявам 2 пъти от ковид с ваксина при това... Чувствам се много сама

Много съжалявам за загубата.Трябват много сили! И не се отчавай ,защото след кратка почивка  ще имаш възможност  за твоето бебче .Стискаме  палци всичко да е наред!
Аз  иначе не подценявам Ковид и последствията.Изкарах го два пъти и остава трайни поражения.Поне при мен,но аз имам автоимунно.За бременни е опасно Sad

Общи условия

Активация на акаунт