Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 120
  • 707
  •   1
Отговори
# 240
Edelvais123 аз с предната повръщах страшно много, чак до осми месец някъде. От най-малкото и драйфах. Дано с тази не е така, че е ужасно 😀

# 241
Включвам се и аз, с известно притесние. Много се колебаех дали да не изчакам още преди да пиша.
Видях две бледи черти на два различна теста на 7ми. Тъй като някак не ми се вярваше, на 8ми сутринта потретих и имах две хубави. На 9-ти и днес имах еднократно зацапване. Здраве и живот, терминът ми трябва да е на 17.12. Това е трета бременност. Една мисед, една благополучна (Имам син на 3г) и сега планувано пак. Симптоми имам още от 5-ти, 6-ти. Бяха съвсем леки, но неестествени. Цигарите не ми вървяха, от кафето ми ставаше гадно, за това и се осъмних. От тогава насам се засилват. Имам придърпвания ниско долу. Гади ми се всяка сутрин и то доста. За сега не ме болят гърди или нещо друго.
Ще кажем на семейството само, поне за сега. Искаме да мина критичните три, за да не се обеснявам после пак. Хората са нетактични.
Стана малко дълго, но изчетох всичко написано до тук и гледам да наваксам 😀
Ако има някой от София, при кого се следите?
Хайде едно тихичко честито 😁 и добре дошла .Аз мислех ,че само аз съм с гадене, но явно при теб е още по- рано .Аз съм всеки ден така независимо дали е сутрин ,обяд или вечер. От няколко дни започнах и да се събуждам посред нощ за да пишкам.

# 242
Elitooo K за сега е само сутрешно гадене. Надявам се или да остане само така или да отшуми. На този етап, газираната вода ми действа благоприятно и отшумява гаденето. Може да пробваш.

# 243
Здравейте, някоя пие ли Биозин Мама? Имам обрив на целия скалп, и мисля, че може да е от него (обрив и сърбеж показват алергия към активната съставка) . Сега се чудя дали да го спра веднага, или да пия още малко, докато отминат симптимите на Ковид. Но май ще го спра...
Само това ли пиеш? Ако е само това по-добре го спри и веднага се консултирай с доктор.

В момента пия Тавипек 3х1 парацетамол, като вдигна Т. Приближаваща 38 и 2х1 Биозин, два дни съм го пила. Сутринта пих едно, спря ми сърбежът, малко да закрепна от Ковида, но май ще го спра.

# 244
И аз съм с постоянно гадене и с 0 апетит. С миналата премененият гаденето ми продължи до 14г.с., дано сега да не е така.

Kaderay27 имам един въпрос към теб.
Много съжалявам ако е болна тема не е нужно да отговаряш, но приятелка е с термин октомври и нещо разглеждахме с нея в нейната група при което видях твоето име на 22.10, зачудих се защо и реших да те питам, наистина много извинявай ако е болна тема❤

# 245
Добре дошла!Всичко ще бъде наред 😇
Аз също имам ужасно гадене днес.Кафето също  не върви.По принцип за да не ми се гадеше през първата бременост  хапвах веднага след сън.Повръщала съм само от витамини 2 пъти и затова ги спрях. Сега ще ги пия в сок натрошени,ако видя зор.

Да попитам има ли мама с пробелми на щитовидната жлеза?Антитела ТАТ+МАТ  или високи ANA?  Утре ще ходя на лекар, но най-вероятно няма да мога нищо да пия.
Аз съм с проблеми с щитовидната и стоя на тръни. TSH ми излезе 0,01. Преди стимулацията беше 0,3, но го регулирах с диета. Тук не искат много много да ми дават лекарства. Но този път ще настоявам, диетата си я продължавам, но явно не става само с нея. Утре имам записан час при ендокринолога ми и ще видим. Доста съм притеснена до понеделник да не стане нещо, забранила съм си да чета в Интернет за проблеми с щитовидната и бременност,понвкога се изписват ужасни неща. TAT MAT мисля че ми бяха в норма, но трябва да погледна.

# 246
Здравейте искам да ви попитам има ли от вас работещи че фирмата към която имам договор то по принцип там се работи през 3 месеца за по 10 дни но вчера като ми звъня че ще има 10 дни работа малко се претесних че все пак съм 5 г.с но работата е седяща но 8 часа на ден вие как мислите не знам дали да отида казах на шефа че съм бременна а предишната бременност завърши с мисед в 3 месец 😢😢 моля за мнения. И да подчертая имам две момчета на 13г и на 8г. Но мечтая за момиченца извинете за дългия пост

# 247
Elitooo K за сега е само сутрешно гадене. Надявам се или да остане само така или да отшуми. На този етап, газираната вода ми действа благоприятно и отшумява гаденето. Може да пробваш.
и аз съм с термин 17 🤗поне по калкулатор

# 248
  • София
Аз ходя на работа, работя на бюро по 8ч и повече. Доста е стресираща и мисля да си поискам болничен. Малко ми е притеснено, защото не съм си вземала болничен до сега (имам предвид, нищо да ми няма и да съм болничен) и не знам какво да кажа Confused

# 249
Здравейте искам да ви попитам има ли от вас работещи че фирмата към която имам договор то по принцип там се работи през 3 месеца за по 10 дни но вчера като ми звъня че ще има 10 дни работа малко се претесних че все пак съм 5 г.с но работата е седяща но 8 часа на ден вие как мислите не знам дали да отида казах на шефа че съм бременна а предишната бременност завърши с мисед в 3 месец 😢😢 моля за мнения. И да подчертая имам две момчета на 13г и на 8г. Но мечтая за момиченца извинете за дългия пост

Не виждам лошо да работиш, ако се чувстваш добре и разбира се, ако работата е лека и ненатоварваща. Дори според мен е чудесно да имаш такава възможност, няма да стоиш по цял ден вкъщи и да го мислиш, времето ще мине по бързо. Аз спрях да работя, работата ми не го позволява, ММ е цяла седмица нощна смяна, не му виждам очите по цял ден почти. Времето тук е ужасно, дъждовно, студено, ветровито. Имам чувството, че от положителния тест до сега са минали поне 9месеца, а то само 11 дни.. Confused

# 250
Добре дошла!Всичко ще бъде наред 😇
Аз също имам ужасно гадене днес.Кафето също  не върви.По принцип за да не ми се гадеше през първата бременост  хапвах веднага след сън.Повръщала съм само от витамини 2 пъти и затова ги спрях. Сега ще ги пия в сок натрошени,ако видя зор.

Да попитам има ли мама с пробелми на щитовидната жлеза?Антитела ТАТ+МАТ  или високи ANA?  Утре ще ходя на лекар, но най-вероятно няма да мога нищо да пия.
Аз съм с проблеми с щитовидната и стоя на тръни. TSH ми излезе 0,01. Преди стимулацията беше 0,3, но го регулирах с диета. Тук не искат много много да ми дават лекарства. Но този път ще настоявам, диетата си я продължавам, но явно не става само с нея. Утре имам записан час при ендокринолога ми и ще видим. Доста съм притеснена до понеделник да не стане нещо, забранила съм си да чета в Интернет за проблеми с щитовидната и бременност,понвкога се изписват ужасни неща. TAT MAT мисля че ми бяха в норма, но трябва да погледна.

Преди първата бременост  идея нямах,че имам ужасно високи антитела.Никой доктор не ми е казвал да изследвам.Всичко сама си назначих година след раждане.Понеже имам оплаквания ,а не знаех откъде идват.Тсх в норма,но явно антителата пречат,но няма да влизам в подробности..
 Надявам се да нямаме никакви проблеми.Стискам палци!
Все пак човек не може да живее само със страха  си.Трябва да се радваме  и само положителни емоции 😊

# 251
И аз съм с постоянно гадене и с 0 апетит. С миналата премененият гаденето ми продължи до 14г.с., дано сега да не е така.

Много съжалявам ако е болна тема не е нужно да отговаряш, но приятелка е с термин октомври и нещо разглеждахме с нея в нейната група при което видях твоето име на 22.10, зачудих се защо и реших да те питам, наистина много извинявай ако е болна тема❤
болна тема ми е за термин юни а октомври и ноември само си ги следя защото от тогава планирам бебчо иначе бях за термин юни но .... Спря сърцето в 9г.с

# 252
Ужасно съжалявам, мила.
Повечето тук имаме по някоя и дрига загуба. Думите не могат да опишат....
Но, отупваме се, ставаме и наново. Най-хубавото е, че когато се появи живо и здраво детенце на финала, всички лоши спомени избледняват!

болна тема ми е за термин юни а октомври и ноември само си ги следя защото от тогава планирам бебчо иначе бях за термин юни но .... Спря сърцето в 9г.с

# 253
Здравейте, записвам се и аз, според календара съм в 6+2 г. с. Петък бях на преглед, видя се само сакчето, че е в матката, докторът ме извика отново след 2 седмици, надявам се всичко да е наред. Баткото е на 5 и половина.
Притеснявам се, защото предишната бременност в началото всичко беше наред, но в 7ми месец бях в болница за задържане, успях още 1 месец и родих в 34 г. с., бяха най - тежките 7 дни в живота ми, докато детето беше в кувьоз...
Успех и лека бременност на всички!

# 254
Здравейте, аз родих миналата година и тъй като през бременноста пиех утрогестан ми останаха 2 неотваряни опаковки и 1 с един блистер 15 хапчета. Трайността им е до 2023г. Ако на някой му трябват ще ги изпратя напълно безплатно, евентуално само за доставката.

Общи условия

Активация на акаунт