Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 140
  • 707
  •   1
Отговори
# 405
За сега, тук сме по - активни. Надявам се по-натам да сме и там активни.
Напълно нормално е това за вкусовете. От кафето и на мен ми се гади, за това го пия вече като капучино и след като хапна малко. И пак е мъка 😀 Иначе ми се гади от нищото, за сега. Няма нещо определено. Интересното е, че едно ментово лукче малко ме успокоява и не стигам до повръщане 😀
и аз съм така особено сутринт, оправям положението с дъвка иначе е ад

# 406
Добре дошли ма новите мамчета! ❤️

Драмата с кафето я има и при мен. Обикновено пия по 2 с голямо удоволствие, но откакто съм бременна едва доблизвам едно. Не ми се гади, но вкуса му е ужасен. Sad
Гърдите ми бяха омекнали, днес пак са като оловни и болят.
Последният ми цикъл бе на 10.03, а първият ми преглед е на 18ти април, когато ще съм в 5 г.с. + 4 д, надявам се поне сак да се види.
Последно бременях преди 10 г., много детайли съм забравила, но гледам да го карам спокойно.
Един съвет към всички момичета във връзка със случващото се с Lex. Aко има нещо, което силно Ви притеснява, не чакайте. Подпалете нечий телефон, отидете до спешното най-малкото за успокоение. Вече има безброй начини, с които се овладяват всякакви ситуации, но ако изчакваме вкъщи, за да не безпокоим някого или защото е посред нощ, може да направим беля.
Казвам го от опит, от горчив опит, който ми остави вечна рана.
За мамите от София - можете да отидете по всяко време в Майчин дом в спешното. Там ще ви прегледат, а ако всичко е наред, ще ви пратят вкъщи. Ако не, ще ви хоспитализират за 3 дни, за вливане на малко магнезий и ту-онуй за задържане и ще ви изпишат!

# 407
Добре дошли на новите мами и от мен.На кратко за кафето аз преди неможех без него, а сега сякаш ми е безвкусно и спокойно мога да го махна.Повръщането при мен ми е странно почва изведнъж да ме задиря и да ми се гади от различни неща ,но само до там за сега.Обаче как ме тегли към леглото все ми се спи хора и забелязвам, че все ми е така хладно ,а преди да забременея  не бях така.Тая седмица добре ,че съм в къщи но другата как ще я карам спяща на работата идея си нямам. Чакам с нетърпение прегледа в събота и ще пиша повече инфо .

# 408
И моите гърди омекнаха днес и започнах да се чудя дали всичко е наред. Явно е нормално.

# 409
Момичета, и при мен гърдите омекнаха и нямам тази чувствителност като преди седмица. Единственото, което е различно при мен сега е че ми се спи повече, ставам по-рано от нормалното и все ми е студено. Стискайте палци, че утре ми е прегледа и нямам търпение. Дано всичко е наред.

# 410
Стискам палци на всички! Само хубави новини да има! И симптоми да има, за да сме спокойни! 🙏
Днес се събудих с много тежки и чувствителни гърди, до сега не са били такива. Кафето от 3-4дни не върви толкова, за което скачам от радост. Първия път със страх питах АГ дали мога да пия, защото го обожавам и 2 дни по-късно спрях(около 7гс). Вторият път-си се радвах, че ми е сладко и си пия,кеф си ми беше да пия кафе и не ми се гади, а то защо било 😔. Сега пак усещам, че насила пия кафе(тихичко УРА!), само 2-3глътки ми трябват сутрин, а преди с 2 кафе стартирах деня, изпивани бавно за около час-два. Плинципно не закусвам, но тези 2-3дни към 10/10:30 корема ми стърже и озверявам от глад, но увеличен апетит принципно нямам. 🤔

# 411
Момичета, а вие притеснявате ли се от върлуващите вируси и грипове в момента? Откакто видях двете чертички, ограничих контактите си до минимум, но постоянно чувам за някой болен покрай нас - било то от коронавирус или други гадни вируси. А ММ общува с много хора ежедневно и доста се плаша, че може да лепнем нещо. Принципно знам, че ако ще става, не можем да го спрем... Но все пак ако има начини да се предпазим, моля споделете съвети и идеи.

# 412
Момичета, пожелавам на всички лека и успешна бременност с най-красивия финал - пухкаво бебче.
 За съжаление при мен приключи, просто не е било писано, но след някой месец ще опитаме отново.
Леко бременеене на всички мамчета 🍀

# 413
Момичета, пожелавам на всички лека и успешна бременност с най-красивия финал - пухкаво бебче.
 За съжаление при мен приключи, просто не е било писано, но след някой месец ще опитаме отново.
Много съжалявам. Горе главата, твоето бебе е някъде там и те чака. Вярвам, че следващата ще е успешна Hug

# 414
Lex, съжалявам! И това ще мине, тежко е, но ще дойдат и хубави дни!

# 415

Много съжалявам, мила...
Няма да се даваш на тъгата! Ще се получи следващия път!
Фокусирай се да си здрава, да се обграждаш с добри приятели и весели емоции лятото, спортувай, чети книги и на есен с песен!

# 416
Съжалявам!🥺 Прегръдки ❤️

# 417
.    Здравейте момичета от днес са как ви се струват за 5.4 г.с  че малко се претеснявам утре съм на преглед

# 418
Lex много съжалявам,знам какво ти е изпитала съм го но горе главата и мисли позитивно❤

# 419
.    Здравейте момичета от днес са как ви се струват за 5.4 г.с  че малко се претеснявам утре съм на преглед
прогестерона ми се струва нисък като гледам скалата но при всеки е различно обърнете се към АГ ЧХГ за седмицата е супер успех до финал

Общи условия

Активация на акаунт