Декемврийски бебета 2022!!!

• 34 009
  • 707
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, моя първи час при АГ е но 27.04  този път реших да съм спокойна и да не пришпорвам нещата. Предния като все мислех и насилвах всичко нямах щастлив финал. Иначе си направих ЧХГ във вторник и днес удвоява се както трябва Simple Smile днес беше 450 така че тъкмо до другата седмица живот и здраве ще се видят повече неща надявам се 🙂
Аз имам едно притеснение тъй като предната ми бременност е прекъсната със секцио в шести месец принудително преди 7 месеца и сега забременях случайно така да се каже (няма да изпадам в подробности да не ви натоварвам и отегчавам), но моята АГ беше казала поне 9 месеца да изчакаме и  се чудя дали няма да откаже да ме следи,защото тя е доста притеснителна и ако откаже при кого ще се следя. Май много дълго стана , ще прощавате😀
Много се извинявам за въпроса но може ли да споделиш каква беше причината

Да,разбира се🙂 не написах преди това както казах, за да не натоварвам. В началото на шести месец от бремеността се разболях от Ковид, изписаха ми лекарства, но не успях да смъкна температурата 4 дни. Направиха ми снимка видяха,че има бронхит и ме приеха в болницата. Там ми правиха вливания,но ефект нямаше 5 дни по-късно сатурацията ми пада до 65 (аз вече не помня тези неща) интубират ме и казват на мъжа ми, че ако оставят бебето има 10% шанс да оживеем, ако го извадят за мен има 50%, той веднага казва да го извадят. След това още седмица съм зле, но се събудих. Бебенцето е живяло 3-4 часа и е починало,защото е било 500 гр. И  тово е общо взето. Слава богу аз се възстанових много бързо за изненада на лекарите и физически и психически. Единственото което ще ме гложди винаги е дали в нашето АГ не сбъркаха някъде с лечението ми и за това стана така, но това няма да го разбера.

# 616
Steliqns89 Много съжалявам за случилото се това което казваш ще ни накара да сме по предпазливи и по малко контактни поне известно време... Благодаря че сподели и се извинявам ако съм те натъжила знам че да не се натъжиш е не възможно.. Успех с тази бременност до колкото разбирам тука не съм само аз със загуба имаме доста общо загубили в рана или по нататък ето ни сега пак леко щастливи но винаги на тръни...Успех❤️😊

# 617
Steliqns89 Много съжалявам за случилото се това което казваш ще ни накара да сме по предпазливи и по малко контактни поне известно време... Благодаря че сподели и се извинявам ако съм те натъжила знам че да не се натъжиш е не възможно.. Успех с тази бременност до колкото разбирам тука не съм само аз със загуба имаме доста общо загубили в рана или по нататък ето ни сега пак леко щастливи но винаги на тръни...Успех❤️😊
Благодаря.❤ Аз съм учудващо спокойна да ти кажа.
Относно пазенето... не знам какво да ти кажа,аз се пазех доста и пак.
Вярвам,че всички ще завършим успешно и ще гушкаме пухкави бебчета накрая 👼

# 618
Steliqna89 Много съжалявам за загубата ти, стискам палци тази бременност да е до щастлив финал Hug
За пазене, аз лично когато изобщо не се пазих не се разболях. Ходих и на събирания, работя в хранителен магазин  и си пътувах свободно из държавите. Дори тук в Германия когато имаше много заболели 2020 година, ние бяхме на почивка в Хърватска, а там имаше също много заболели, но хората не носиха маски. И в най - големия бум, в Италия бяхме. Месец преди инвитрото казах на ММ, че трябва да внимаваме, да не се заразим, за да не пропадне процедурата, а и сме с тежък мъжки фактор, при един Ковид ще се сринем просто. Толко внимавахме, с никой не се виждахме, не пътувахме, абе изолирахме се напълно. Точно тогава се заразихме и двамата. Как стана незнам. Според мен спокойствието му е майката. Аз вярвам, че всичко ще е наред, вярвайте и вие Heart

# 619
Честито на новите мами! Честито и на тези които вече са видяли ❤!
На море смятам да си ходя 2-3 пъти. Ще ходим началото на лятото, около средата на юни си мисля, да не е още много топло. С миналата бременност също ходих, разбрах, че съм бременна на морето и въобще ем се пазех и от слънце, после разбрах, че трябва. Сега покрай малкия ще бъдем в някой по-голям комплекс за да е по-удобно. Ще ходим и началото на септември края на август сигурно и няма да се учудя поне веднъж да направим междинно. Ще ходим и на един круиз, който запазихме преди да забременея и не знам дали е Ок🤔

Аз съм фен на пътуването с кола, даже и до Холандия съм ходила(живея в България)

# 620
Най-много да ти се доповръща на круиза. Не мисля, че друго опасно има 😀
Моите симптоми нещо позатихват. Освен напрежението в гърдите, доспиването точно към 16 следобед и будуването към 2 или 4 вечерта. Знам, че е нормално, ама не съм свикнала да не ми е нещо 😀 и се притеснявам. Не знам защо съм толкова на тръни. С предната бях много спокойна и уверена, че всичко ще е наред. Но пък тогава въобще нямах зацапване. Ще се побъркам докато мина третия месец. Мрън

# 621
Здравейте сега излезнах от преглед но съм претеснена последния цикъл беше на 5. 3 но съм забременяла 23.3 и за сега се вижда само това с вагинален ехограф доктора каза следващия петък е решаваш Бог да е с всички на тия светли празници 🙏🙏😔😔

# 622
Сигурна ли си, че тогава си забременяла? По-късна О да е била? Аз много не виждам снимките. Стискам палци! Няма невъзможни неща.

# 623
  • Пловдив
Здравейте сега излезнах от преглед но съм претеснена последния цикъл беше на 5. 3 но съм забременяла 23.3 и за сега се вижда само това с вагинален ехограф доктора каза следващия петък е решаваш Бог да е с всички на тия светли празници 🙏🙏😔😔
Аз също съм с последен цикъл на 05.03, но знам и, че съм с късна овулация. Дори съм сигурна, че е станало на 26.03. Обсъдихме го с доктора и той е на същото мнение. При мен се видя точката. Всичко е наред, но за сърце ме вика на 26.04 😊

# 624
Love baby2529 не се притеснявай. И аз предния път бях с цикъл 12.03, а бебчето беше станало на 05.04. Така че сигурно си с късна О и всичко ще е наред 🙃

# 625
Здравейте мамчета та ви питам какво мислите за боядисването на косата дали вреди нещо?Бях си взела една боя преди 2 месеца ,но понеже се боядисвам в домашни условия а все в посредно време ми ги няма свободни помощничките приятелки та така и не се боядисах .Та ми се искаше сега през почивните дни да свърша таз работа ама се чудя 🤔

# 626
Ами да и докторката така каза и само жлъчно мехурче се вижда и някаква сянка и има леко отлепване на бялото течение има кафеникаво дадоха ми дуфастон 3 /1 и фемибион.. astinedd link=topic=1427428.msg44657209#msg44657209 date=1650608691]
Сигурна ли си, че тогава си забременяла? По-късна О да е била? Аз много не виждам снимките. Стискам палци! Няма невъзможни неща.
[/quote]

# 627
astinedd, и аз днес съм без гадене и само с леко болезнени гърди, което вместо да ме зарадва, ме притесни... Вчера и lsi-andi беше написала, че гаденето е отминало, така че се надявам да е нормално. Веднъж да мине 13 г.с. и мисля, че всички ще се поуспокоим...

Ние също сме планирали море за средата на юни и ще попътуваме 7-8ч с кола, но засега не ме притеснява.

Love Baby2529, щом се вижда жълтъчно мехурче и сянка, по всяка вероятност това е ембриончето, така че бъди спокойна. При мен също това се видя на втория преглед, а на следващия чухме сърчице.

Най-много да ти се доповръща на круиза. Не мисля, че друго опасно има 😀
Моите симптоми нещо позатихват. Освен напрежението в гърдите, доспиването точно към 16 следобед и будуването към 2 или 4 вечерта. Знам, че е нормално, ама не съм свикнала да не ми е нещо 😀 и се притеснявам. Не знам защо съм толкова на тръни. С предната бях много спокойна и уверена, че всичко ще е наред. Но пък тогава въобще нямах зацапване. Ще се побъркам докато мина третия месец. Мрън

# 628
  • Пловдив
Аз от море не съм се лишавала и няма...😁 Няма да забравя, как бременна във 2-3 месец, прекосих цялата алея покрай плажа на Бургас, в най-големия пек, от инат..пълна шматка😁
За боядисването - не съм се ограничавала. Братът на мъжа ми е фризьор и на скоро му каза, ако ще се боядисвам /ще се/, да не е с еко-био-мио бои, защото давали много алергични реакции.

# 629
Здравейте мамчета та ви питам какво мислите за боядисването на косата дали вреди нещо?Бях си взела една боя преди 2 месеца ,но понеже се боядисвам в домашни условия а все в посредно време ми ги няма свободни помощничките приятелки та така и не се боядисах .Та ми се искаше сега през почивните дни да свърша таз работа ама се чудя 🤔
https://vm.tiktok.com/ZMLg8hxPn/
Според д-р  Шефкетова не вреди.

Общи условия

Активация на акаунт