За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 102

• 27 934
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
С аспиратор за нос, не сте ли чували за това 😆

# 421
Като смуча на детето носа , втори път ми излиза леко кървав секрета? Слагам мупироназал ?
От него ли е или смуча силно ?

И при нас след мупироназал имаше кървене, дори само с изсекване. Лигавицата става чувствителна.

# 422
С аспиратор за нос, не сте ли чували за това 😆
и за прахосмукачки съм чувал... та, затова попитах...

# 423
С аспиратор За уста .
 Ако не беше форум за майки щях да напиша “издърпвам” . Едва ли някой си е помислил че ги “смуча “.

# 424
С тези аспиратори си е баш смучене, който не му се налагало, той не знае 😂 Голямата ми дъщеря като бебе сиполива не е била и не знаех какво е това нещо.
Малката като беше на 4м и мъжа ми й лепна някакъв вирус. Е това беше ад, една седмица, то милото не може да суче, нищо не може с тези сополи. Баш яко смукане си беше с този аспиратор. Даже секрета беше така жилав и гъст, че ако не беше адаптора за прахосмукачка, сигурно в болница щяхме да влезем.

# 425
А, на мен последно врмее ми се налага ежедневно за жалост. И с уста, и с прахосмукачка. Инат е и не иска да си духа носа..

# 426
Здравейте оказа се че бебо е с ковид бяхме на лекар но ни казаха че няма смисъл да остава в болница понеже ще го изкара леко от 3 дни няма температура по добре е и се чудя дали мога да го изкъпа??

# 427
Здравейте оказа се че бебо е с ковид бяхме на лекар но ни казаха че няма смисъл да остава в болница понеже ще го изкара леко от 3 дни няма температура по добре е и се чудя дали мога да го изкъпа??
Разбира се, че може. Защо да не?

# 428
Разбира се, че може. Защо да не?
Притесних се да не се влоши

# 429
  • Варна
Здравейте. С каква ваничка заменихте малката. Синът ми е на 11 месеца и вече доста му умаля, може би такава тип за сядане?

# 430
Здравейте. С каква ваничка заменихте малката. Синът ми е на 11 месеца и вече доста му умаля, може би такава тип за сядане?
Още на 6-7м с най-обикновен голям, дълбок леген. Голям купон пада вътре. Като стане по-стабилна права, директно под душа. Кака й беше на 1г4м като започнах да я къпя в душ кабината.

# 431
  • София
От 10м е често просто прав под душа. Отдолу има противоплъзгаща постелка и много се кефи. Иначе още от началото си ползваме нормална голяма вана, в която сяда. Много се радва и в нея, има една акула, която плува и пее и като има много пяна може да си откара там безкрайно много.

# 432
Къпем се заедно  , под душа, аз я държа и с едната ръка къпя.Всичко става много бързо. На 11 + е бебка.

# 433
Възможно ли е бебе да кашля от време на време от растеж на зъбче? Също така си търка доста устата, носа, очите, кисела е и иска да я гушкаме постоянно. Видях, че отдолу на венеца се вижда бяла чертичка/резка. Предполагам, че това е върха на зъбчето Thinking

# 434
Възможно ли е бебе да кашля от време на време от растеж на зъбче? Също така си търка доста устата, носа, очите, кисела е и иска да я гушкаме постоянно. Видях, че отдолу на венеца се вижда бяла чертичка/резка. Предполагам, че това е върха на зъбчето Thinking
От зъби не се кашля. Търкане на венеца, хапане, скимтене, лошо настроение е от зъб. Сополи и кашляне, температура, не.

Общи условия

Активация на акаунт