Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 83 844
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Да разбирам ли, че от бръчкането има централно вертикална издутина и от двете й страни хлътвания?

Изглежда класически случай, в който е уместно да се влезе с канюла. Ако има хлътвания от двете страни - може да се добави малко PRF с канюла там, за да се възстанови зоната. Само предполагам по това, което виждам.

Но изчакай да мине поне месец и после оценявай резултата Simple Smile

От кофти сложен ботокс при Денкова имам мускулен спазъм само на едната вежда, която прави подобна издутина. Накриво! Пледлагаха още ботокс уж да се оправи - категорично отказах!
И тогава четох за метода , за който сроделяте, че др Михайлов практикува!
Записах си час даже вече!
Моята не е получена от ботокс, за първи път си сложих сега. Това ми е от честото мръщене на веждите. Ще видя с времето дали ще се поиглади от ботокса.

# 331
Здравейте, момичета! Рискувам с тъп въпрос, но ще го задам, срам - не срам. Имам запазен  час за ботокс гневна и филър устни. След месец след това стартирам инвитро процедура. Знам, че по време на бременност е забранено, но преди евентуална (дай Боже)? Четох противоречиви мнения.

# 332
  • при Arctic Monkeys
Аз вчера сложих почти цял милилитър разпределен в брадичка, ъгли на челюст, долна част на скули, като това надгражда предишни поставяния. Смятам повече да не слагам филър дълго време.
На изгорените места от лазер през зимата ми се появиха дупки. Смятам да ги накарам да ми направят мезотерапия, или да ги запълнят с филър. Никога през живота си не съм имала дупки по лицето, дори и след прекарани шарки... Никога  не е късно да се окепази човек. примирявам се, че ще имам капиляри по лицето, ползвам хубав фдт/ббкрем и това е то.

# 333
Капилярите може да ги махнеш с лазер

# 334
  • при Arctic Monkeys
Опитах, не стана. Сега имам хем капиляри, хем две дупки на бузата. Д-р Пенев ми ми ги е махал преди с со2, махат се и пак се появяват. Повече няма да се пърля, така съм решила. Каквото, такова.

# 335
Правих абдоминопластика при Молов преди 2 години. Резултатът е много по-добър от изходната позиция, но имам забележки към него. За докторът, който казваш, нямам мнение.
Правих си гърди при Христов във Вита, от там съм със супер добри впечатления във всяко отношение , препоръчвам.

Работи заедно с Ильо Стоянов и това ме кара да вярвам, че е добър в работата си, но все пак не е толкова известен и събирам информация.

На 3 май съм на консултация и ако ми дадеш някакви насоки върху какво да питам и за двете процедури, защото ще питам и за гърди ще съм ти много благодарна ❤️
Как така Молов работи заедно с Стоянов? Или аз нещо не съм разбрала правилно

# 336
Правих абдоминопластика при Молов преди 2 години. Резултатът е много по-добър от изходната позиция, но имам забележки към него. За докторът, който казваш, нямам мнение.
Правих си гърди при Христов във Вита, от там съм със супер добри впечатления във всяко отношение , препоръчвам.

Работи заедно с Ильо Стоянов и това ме кара да вярвам, че е добър в работата си, но все пак не е толкова известен и събирам информация.

На 3 май съм на консултация и ако ми дадеш някакви насоки върху какво да питам и за двете процедури, защото ще питам и за гърди ще съм ти много благодарна ❤️
Как така Молов работи заедно с Стоянов? Или аз нещо не съм разбрала правилно

За Димитров говорех, защото тя каза, че не го  е чувала и за това дадох това пояснение, ама то и аз май не съм го написала както трябва.

# 337
  • София
Опитах, не стана. Сега имам хем капиляри, хем две дупки на бузата. Д-р Пенев ми ми ги е махал преди с со2, махат се и пак се появяват. Повече няма да се пърля, така съм решила. Каквото, такова.

Аз също 2 пъти съм 'махала" капиляри по лице с лазер на две разлчини места - неуспешно. Залагам на ББ крем и аз.

# 338
На нос капиляри не се махат- дори и да изчезнат на момента- е само временно, до месец пак се появяват.Не знам защо заблуждават хората , че има решение за този проблем .😒

# 339
  • в 1001-та нощ
Аз имах една звезда на носа, която ха днес, ха утре ... и по време на втората бременност изчезна сама Simple Smile

# 340
Имам доста по носа- никога нищо не ми е изчезнало само, само растат. Дори на детето,  на 6 год, от една пъпка му се появи един капиляр на бузата и не се махна сам. Понеже е много бял ,много си личеше и го щракнаха с лазер - при него се махна, защото не е на носа и може би заради младата кожа. Моя нос съм го "горила " над 5 пъти през последните 10 год -няма нито един изчезнал капиляр. Просто спрях вече да си хвърлям парите на вятъра и се примирих. Ще си ходя с капилярите,  а моите са доста за съжаление.

# 341
  • По света и у нас
Може би имаш розацея. Пробва ли с IPL?

# 342
Не е розацея, защото са само на носа. Само IPL не съм пробвала, но не вярвам да има ефект-капилярите са ми в резултат на дългогодишно почистване на лице при козметик- за съжаление не съм намерила друг начин за справяне с черните точки , които при мен са страшен проблем от 14 годишна. Та едното съсипва друго 😒

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 16:35 от red_violet

# 343
Аз не съм се чоплила при козметик, а проимах наскоро капиляри на носа и под едното око.Мисля, че е наследствено.Двдо ми и майка ми имаха.

# 344
Да, има и наследственост за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт