Естетични процедури за лице и тяло – 45 тема

• 83 787
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
А ако се сложи миниатюрно количество... Аз съм слагала в една едно топче на устните, количество точка, дето се казва, съвсем малко го спадна.
И аз се чудя за под очи... И при мен е надигнато, синее, събира вода.,

# 451
При мен лекарката разгради филър под очи буквално с една капка ензим. Нямам никакви отрицателни последствия. Причината е, че мускулът беше избутал част от филъра на повърхността и стоеше като уплътнен участък. Не беше нещо очевадно, но ме дразнеше. Преди това пробвах с  RF процедури под очи, но не се разгради.

# 452
Дамите са споменати какво може да стане.
Предполагам, че една капка ензим за топче в устните е ок, но при дамата говорим за цели скули и то току що направени, с още наранени тъкани.
Направо не ми се мисли какво може да стане...

# 453
Отказах се от идеята да го разграждам филъра заради рисковете, а и скулите поспаднаха малко, та не е толкова фрапантно, но сега останаха като проблем неравностите...

Едната скула стои по-високо от другата, имам едни маларни торбички по принцип, които не са супер видими, но в момента едната стои набъбнала и се напипва, че отдолу има материал и хвърля сянка на така и така хлътналата ми буза отдолу, та влошава положението.
Едното око стои по-хлътнало във външната част, заради неестественото повдигане на скулата към слепоочието и след всички тези нови проблеми, основният за който бях отишла - повдигане на отпускането около устата си стои както си беше преди процедурата...  Rage Triumph

Според мен, за хора занимаващи се с естетична дерматология, би трябвало критерий номер 1 да е именно естетиката и да слушат много внимателно какви очаквания има клиентът/пациентът и какъв проблем се опитва да разреши, защото в крайна сметка това е услуга, за която ние ги наемаме и е странно ако не се съобразяват с нашите желания и очаквания...

Все едно да отиде някой да му запълнят хлътване под очите и те да му кажат - "А бе знаеш ли, по-скоро в устните ти трябва" и после да го убеждават, че изглежда супер...

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 01:21 от A_vagabundo

# 454
Оо, и моите скули бяха потресаващи месец и половина - два. Сега са ми идеални, но минаха 6-7 месеца. Спокойно, ще спаднат.

# 455
Привет,
Разглеждах описанията на процедурите в няколко клиники и се изненадах какви прекрасни ефекти са посочени за Profhilo и Sunecos.
Тук като че ли са споменавани няколко пъти, но като че ли не се предлагат от дерматолозите особено често.
И се замислям - ако тези процедури са толкова прекрасни, колкото пише, защо не се правят по-масово?
Sunglasses

# 456
A_vagabundo , радвам се че си отказала да разграждаш. Неравностите ще ти стоят поне месец и половина, после ще се намести. Имай предвид, че с Juvederm тъканта стои отточна поне месец и нещо, така че резултатите за проблема около устните и назо, ги очаквай след около месец и половина.
А филър в назо и под устните слагахте ли? За да се коригира хлътване, трябва и там да се постави минимално количество. Иначе с Juvederm  е така. Нещата, които описваш са си типични за Juvederm-a. Очаквай и дори година, след това, когато си болна или имаш хрема, набъбване на филъра и поддуване. Аз затова не искам и да чуя за Juvederm.

# 457
Не е от филъра това според мен, а от техниката. Аз с що съм с juvederm voluma в скулите, никога не са били неравни, остри, различни, винаги са стояли плавно и естествено. А имам сложени по 2 мл във всяка скула, постепенно  в рамките на 3 години. От 4 години не е имало нужда да допълвам, още са добре.
Но е истина, че juvederm фирърите реагират понякога на вирусни инфекции, веднъж бях с оток.

# 458
A_vagabundo , радвам се че си отказала да разграждаш. Неравностите ще ти стоят поне месец и половина, после ще се намести. Имай предвид, че с Juvederm тъканта стои отточна поне месец и нещо, така че резултатите за проблема около устните и назо, ги очаквай след около месец и половина.
А филър в назо и под устните слагахте ли? За да се коригира хлътване, трябва и там да се постави минимално количество. Иначе с Juvederm  е така. Нещата, които описваш са си типични за Juvederm-a. Очаквай и дори година, след това, когато си болна или имаш хрема, набъбване на филъра и поддуване. Аз затова не искам и да чуя за Juvederm.

Мерси много за пояснението! Heart  Иначе нямаше нужда засега в назолабиалните, защото аз си имам там отпреди 1-2 години и държат още. Има малко хлътване, но целта нали беше то да се издърпа с запълването на обема в средната част на лицето.
Под устните не е слагала също. Вероятно планът е бил с останалите 3мл да се сложи и там, но ако слагам още за омекотяване и заглаждане на линиите, със сигурност ще е Сайфа и ще е при Георгиевски, защото тези хлътвания все пак искам да изчезнат някак..
Иначе в устните Жуведерм-а се получи добре, но явно сам за там става. Ще се придържам към Рестилейн и Сайфа, с тях досега винаги се е получавало добре.

# 459
  • при Arctic Monkeys
Момичета, слагал ли е някой Реденсити 2 около очите?
Чудя се какво да правя вече, просто не мога да си гледам зоната.

# 460
Скрит текст:
Както и да е, аз не разбирам смисъла на подобни постове, с криене на имена на лекари..
Не съм ѝ адвокат, ама наистина е споделила. Simple Smile Върни се назад и погледни постовете ѝ. Написано е черно на бяло.
"Иначе вчера бях при Хаджийска." – "вчера" е точно денят, в който е била на злополучната процедура (5 май).
Георгиевски я е оправял на следващия ден (6 май).

Е, четем едно и също с различно разбиране, случва се.

По интересното е, че потребителката се включва, но деликатно избягва да ни разреши "спора" Smile или да отговори на въпросите - кой е лекаря.

# 461
При д-р Хаджийска си е правила скулите. Съвсем ясно е от поста на дамата.

# 462
При д-р Хаджийска си е правила скулите. Съвсем ясно е от поста на дамата.

Не е много ясно, но както и да е. Върнах се да чета въпросния пост и вероятно става въпрос за тази лекарка.
Но е хубаво като се оплакваме и споделяме, да не е само едностранно и да отговаряме избирателно, нарича се вежливост, хигиена на общуване и прочие.

# 463
Здравейте дами,за пръв път пиша тук и не знам дали задавам въпросът си на правилното място.
Ако съм направила грешка,моля да ме извините.
Въпросът ми е следния:
На 2 май имах неблагоразумието да си сложа ботокс на цяло лице. Ефектът обаче е отвратителен ,бетонирана съм, очите ми изглеждат странно клепачите ми не се виждат и са меки и отпуснати,устата ми е скована,не се храня,не говоря. Имал ли е някой такъв лош опит и може ли да ми даде съвет за по бързо разграждане на това чудо. Направо не издържам 😢 Направих една процедура с дарсонвал, в петък ще ходя на радиочестотен лифтинг, но има ли още нещо което би помогнало?
Предварително благодаря.🌹

# 464
Здравейте дами,за пръв път пиша тук и не знам дали задавам въпросът си на правилното място.
Ако съм направила грешка,моля да ме извините.
Въпросът ми е следния:
На 2 май имах неблагоразумието да си сложа ботокс на цяло лице. Ефектът обаче е отвратителен ,бетонирана съм, очите ми изглеждат странно клепачите ми не се виждат и са меки и отпуснати,устата ми е скована,не се храня,не говоря. Имал ли е някой такъв лош опит и може ли да ми даде съвет за по бързо разграждане на това чудо. Направо не издържам 😢 Направих една процедура с дарсонвал, в петък ще ходя на радиочестотен лифтинг, но има ли още нещо което би помогнало?
Предварително благодаря.🌹

А би ли споделила при кой си слага ботокса ? За да внимаваме ...

Такива процедури задължително се правят при специалисти ..

Защо си го слага на цяло лице ?

Общи условия

Активация на акаунт